Vectone

"For every call" volledige controle over je eigen beltegoed bundel

  Vectone Mobile Prepaid opwaardeercode

  Je ontvangt je opwaardeercode per e-mail en optionele SMS. Je beltegoed waardeer je daarmee gemakkelijk op bij je provider.

 •  

  Vectone €20

  Beltegoedcode

 •  

  Vectone €10

  Beltegoedcode

Meer informatie over Vectone

Vectone mobile is een jonge speler op de markt van mobile telefonie. Bellen op een kwalitatief netwerk voor scherpe prijzen is hun motto. Vectone richt zich ook specifiek op de prepaid markt, er bestaat dus geen vectone abbonement.

Prepaid pakketten van Vectone

Vectone mobile kent een enkel een prepaid pakket. Indien je wil overstappen naar Vectone mobile kan je op hun website gratis een Vectone mobile simkaart aanvragen. Indien gewenst kan je in veel gevallen ook je huidige mobiele telefoonnummer overzetten naar Vecotone mobile. Dit proces duurt ongeveer 10 dagen. Neem hiervoor contact op met Vectone mobile.

Wil je meer weten over de huidige prijzen voor het bellen met vectone, kijk dan op de website van Vectone.

Meer informatie over Vectone prepaid

Vectone mobile vrienden

Bellen met Vectone mobile heeft naast de scherpe tarieven nog een ander voordeel. Met Vectone mobile bel je andere Vectone mobile gebruikers namelijk de eerste 30 minuten gratis. Bellen je vrienden dus ook met Vectone mobile dan bespaar je aanzienlijk op je belkosten.

Opwaarderen Vectone mobiel beltegoed

 • Koop Vectone mobile beltegoed door op de button "Beltegoed" te klikken (links boven).
 • typ op je mobiel telefoon *101* gevolgd door de tien cijferige opwaardeercode.

of

 • Bel met je mobiele telefoon naar het Vectone servicenummer 1244.
 • Volg de gesproken instructies.
 • Voer de Vectone mobile opwaardeercode in.
 • Uw Vectone mobile beltegoed is nu opgewaardeerd.


Meer informatie over Vectone opwaarderen

Hoe lang is je Vectone mobile beltegoed geldig

Het Vectone mobile beltegoed is vanaf de opwaardering 12 maanden geldig. Wanneer er geen nieuwe opwaardering plaats vindt zal Vectone mobile het mobile telefoonnummer bevriezen. Een bevroren Vectone mobile telefoonnummer kan nog binnen een maand na de blokkering opnieuw worden geactiveerd door een opwaardering te doen voor Vectone mobile prepaid beltegoed. Na deze periode zal het Vectone mobile nummer definitief worden geblokkeerd.

Vectone mobile beltegoed status

Bij prepaid bellen is het altijd handig als je weet wanneer je nieuw beltegoed moet kopen, het liefst voordat het op is. Om je beltegoed te controleren voor een Vectone mobile prepaid telefoonnummer typ je *101# in op je mobiele telefoon en klik je vervolgens op het groene telefoontje (bellen). Het huidige Vectone mobile saldo verschijnt dan op je beeldscherm.

Het is ook mogelijk om je belgedrag in de gaten te houden via "My Vectone". Je dient hiervoor dan wel eerst een account aan te maken bij de "My Vectone" website.

Meer informatie over Vectone beltegoed

 • Klantenwaardering: 8,7
 • Geen extra kosten

 • Snel opwaarderen met de app
 • Altijd iets extra's bij je bestelling
Opwaarderen.nl - Onderdeel van Alphacomm Prepaid Services B.V. Copyright © 2000-2014