Data

Mobiel internet is niet meer weg te denken bij veel van wat we doen. Even appen in de trein dat je er al bijna bent, een Snapchat sturen van iets wat gebeurt of je Facebook of Instagram feed onderweg checken. Je databundel tijdig opwaarderen zorgt ervoor dat je altijd bereikbaar kan zijn. Bij Opwaarderen.nl zit je goed om je mobiele data op te waarderen. Per provider verschilt het of je los je internetbundel en beltegoed moet opwaarderen of dat dit gezamenlijk in één keer kan. Sommige providers bieden dan ook speciale prepaid internet bundels aan. Selecteer hieronder jouw provider en je kan direct je prepaid internet opwaarderen!

Waar heb je prepaid internet voor nodig?

Misschien een betere vraag: waar heb je prepaid internet niet voor nodig? Een e-mail op je mobiel bekijken, WhatsApp berichtjes versturen of Instagram checken. Al deze diensten hebben een internetverbinding nodig om te kunnen gebruiken. Maak je gebruik van een prepaid belbundel en heb je geen internetabonnement voor je telefoon? Dan is een prepaid internetbundel de perfecte uitkomst. Ook als je enkel een telefoonabonnement voor belminuten en SMS’en hebt of een abonnement met beperkte data kan prepaid internet dé uitkomst zijn. Stel je hebt in een maand wat extra MB’s nodig, dan is dit zo te regelen door prepaid internet op te waarderen. Ideaal en hartstikke veilig. Wel zo’n fijn idee!

De voordelen van prepaid internet

Prepaid internet opwaarderen biedt verschillende voordelen ten opzicht van bijvoorbeeld een mobiel internet abonnement. Allereerst zit je niet vast aan maandelijkse kosten in de vorm van het abonnement. Voor data die je niet gebruikt, betaal je dus ook niet. Wel zo fijn. Heb je op het ene moment meer data nodig dan het andere, dan is dat geen probleem. Je betaalt enkel op het moment dat je gebruik maakt van mobiel internet

Een ander groot voordeel van prepaid internet is dat je nooit meer moet betalen dan dat je opwaardeert. Met prepaid internet waardeer je een bepaald bedrag op en dat is waar je het mee moet doen totdat je opnieuw opwaardeert. Bij een data abonnement kan je over je bundel heen gaan. Je kosten nemen dan vaak aanzienlijk toe, omdat de prijs voor losse MB’s in de meeste gevallen behoorlijk hoog is. Je telefoonrekening voor mobiele data kan dan in één keer fors toenemen. Bij een prepaid internetbundel is het op is op en kan je niet over je budget heen gaan. Wel zo’n geruststellende gedachte als je lekker aan het surfen of appen bent.

 

Waarom Opwaarderen.nl?

Je beltegoed online kopen doe je natuurlijk bij Opwaarderen.nl, wij hebben een greep uit de voordelen voor je op een rij gezet:

✔️ Beltegoedcode binnen 29 seconden ontvangen per mail en/of SMS

✔️ Eenvoudig afrekenen met iDEAL, PayPal, paysafecard of overboeking

✔️ 24/7 bereikbaar om je beltegoed direct online te kopen

✔️ Beltegoedkaarten van alle providers in Nederland

 

Verschillende vormen van prepaid internet

Zoals gezegd kan prepaid internet in verschillende vormen voorkomen. Zoals gezegd heb je bij de ene provider speciale prepaid internetbundels en moet je bij de andere provider belminuten of SMS’jes reserveren en omzetten in MB’s. Mocht je geen belminuten hebben, dan ontkom je niet aan het aanschaffen van een prepaid internetbundel als je online wilt gaan. Wij hebben de verschillende vormen van prepaid internet hieronder voor je toegelicht.

Prepaid internetbundels

Allereerst zijn er verschillende prepaid internetbundels verkrijgbaar. Onder meer Lebara internetLycamobile internet en Vodafone internet bieden dit type bundels. Deze bundels zijn enkel en alleen gericht op het opwaarderen van mobiel internet. Je kan met deze bundels niet bellen of SMS’en.

Prepaid internet activeren via SMS

Sommige prepaid providers maken het mogelijk om prepaid internetbundels te activeren via SMS. Hiervoor heb je dus beltegoed nodig. Door het sturen van een bepaalde activatiecode naar een specifiek nummer van de provider wordt er een bepaald prepaid internettegoed geactiveerd op je nummer. In veel gevallen moeten hiervoor je betaalgegevens bekend zijn bij de provider.

Beltegoed afschrijven voor prepaid internet

Een vorm van prepaid internet die veel wordt gebruikt zit hem in het afschrijven van beltegoed voor prepaid internet. Vaak is dit een duurdere oplossing, omdat belminuten en SMS’jes worden omgezet in data. In het verlengde van deze vorm van prepaid internet vallen combinatiebundels, waarbij je een bepaald bedrag kan onderverdelen tussen data, belminuten en SMS. Een voorbeeld van een provider die dit aanbiedt is T-Mobile internet.

Prepaid data opwaarderen

Nadat je jouw prepaid internet hebt gekocht bij Opwaarderen.nl wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk gebruik van kunnen maken. Je ontvangt van ons een mail en/of SMS met daarin een speciale opwaardeercode. Via deze code kan je jouw data tegoed opwaarderen. Bel naar het servicenummer van je provider om de opwaardeerinstructies te doorlopen. Hier wordt gevraagd je code in te vullen. Nadat je dit gedaan hebt ben je klaar om weer online te gaan, je prepaid internet wordt dan direct bijgeschreven. Per provider kan dit iets verschillen of zijn er meerdere mogelijkheden om het prepaid internet op te waarderen. Bekijk hiervoor de specifieke pagina’s van de verschillende prepaid providers.

Voordelen van prepaid internet

Prepaid internetdiensten hebben veel voordelen. Een van hun belangrijkste voordelen is dat ze verschillende data bundel opties bieden met eenvoudige een-klik activerings- en deactivering processen, zodat er geen contracten of registraties nodig zijn. Als je meer gegevens gebruikt dan je plan toelaat, wordt de verbinding automatisch verbroken om te voorkomen dat er extra kosten op je rekeningsaldo komen te staan tot je weer geld hebt toegevoegd als aanvullend pakket (of upgrade).

Je kunt ook gemakkelijk bijhouden hoeveel mobiele data verbruikt zijn door gebruiksstatistieken op te vragen via apps die in de bundels van de plannen zitten; bovendien kunnen alle nummers die met elke SIMkaart verbonden zijn tegelijk en afzonderlijk deze informatie opvragen, net als elke andere activiteit die daarbinnen plaatsvindt - zoals verzonden/ontvangen sms'jes enz.

Mobiele internet data voor iedereen

Met prepaid mobiel internet kun je je data opwaarderen wanneer je maar wilt en dezelfde hoge snelheden krijgen voor een fractie van de prijs. Met vooruitbetaalde plannen heb je volledige controle over je gebruik, dus je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten of een tekort aan MB's op het moment dat je ze het meest nodig hebt!

Mobiel internet is geweldig omdat het gebruikers flexibiliteit biedt: Je kunt elke hoeveelheid prepaid data kiezen die voor jouw situatie het beste werkt, zonder je zorgen te maken of er later verborgen kosten zullen zijn. Met deze betaalbare optie geniet je van bliksemsnelle draadloze connectiviteit zonder dat je een contract hoeft af te sluiten - je betaalt gewoon wanneer je wilt!

Vragen over prepaid internet? Wij helpen je graag!

Heb je vragen of opmerkingen over prepaid internet of het bestelproces hiervan? Wij helpen je graag om snel weer online te kunnen zijn. Neem eenvoudig contact met ons op via mail of telefoon. Onze productexperts helpen je vervolgens graag bij het bestelproces of andere vragen over de prepaid internetproducten. Telefonisch zijn onze specialisten bereikbaar op 010-7989541 of stuur een mail naar support@opwaarderen.nl.