Vodafone beltegoed

Prepaid bellen van Vodafone - power to you

Direct Vodafone beltegoed voor meer minuten!

De Prepaid Vodafone opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze opwaardeercode kan je gemakkelijk extra minuten beschikbaar maken op jouw smartphone.

Meer informatie over Vodafone beltegoed

Vodafone beltegoed opwaarderen kan eenvoudig online. Je ontvangt binnen enkele minuten je beltegoed code zodat je direct verder kan bellen. Klik op de onderstaande link om nu je Vodafone beltegoed te verhogen.

Vodafone beltegoed opwaarderen

Bel je prepaid via het netwerk van Vodafone dan zal je af en toe nieuw beltegoed moeten kopen. Het Vodafone beltegoed is namelijk een vooraf ingekochte prepaid bundel waaruit je kan bellen totdat je Vodafone beltegoed 0 euro bedraagt. Door middel van een opwaardering kan je nieuw Vodafone beltegoed bijschrijven op je mobiele telefoonnummer zodat je weer zorgeloos verder kan bellen. Een opwaardering doe je door een Vodafone beltegoed code te kopen. Deze zijn over het algemeen beschikbaar in de meeste supermarkten en telecom winkels. Je koopt een Vodafone beltegoed code voor het gewenste bedrag en belt vervolgens met het gratis service nummer van Vodafone alwaar je gevraagd wordt om de beltegoed code in te voeren. Indien je een geldige beltegoed code invoert zal het prepaid bedrag worden bijgeschreven op je mobiele telefoon.

Vodafone beltegoed online opwaarderen

Zit je lekker thuis en heb je geen zin om naar de winkel te gaan voor Vodafone beltegoed dan kan je altijd terecht bij Opwaarderen.nl. Opwaarderen.nl is de grootse online opwaardeer winkel van Nederland en dat is niet zonder reden!

We doen elke dag ons best om het online opwaarderen van (Vodafone) beltegoed nog makkelijker en sneller te maken. Daarnaast maak je bijna altijd kans op leuke prijzen waneer je een bestelling doet bij Opwaarderen.nl.

Wil je nu gelijk online Vodafone beltegoed kopen gebruik dan de bovenstaande link. Wil je ook beltegoed kopen voor iemand anders? Geen probleem, bij Opwaarderen.nl verkopen we niet alleen Vodafone beltegoed maar ook van andere Nederlandse prepaid providers.

Je Vodafone beltegoed opvragen

Je kan op verschillende manieren je Vodafone beltegoed opvragen. Via de website van Vodafone kan je inloggen met jouw mobiele nummer en je wachtwoord. Na het inloggen wordt een overzicht gegeven van het beltegoed dat nog opgebeld kan worden.

Mocht het Vodafone beltegoed bijna op zijn dan stuurt Vodafone een sms-bericht waarin het huidige saldo van je beltegoed staat. Dit is als herinnering, zodat je weer op tijd je Vodafone beltegoed kan opwaarderen. Door via Opwaarderen.nl je beltegoed te kopen heb je snel je prepaid kaart online opgewaardeerd.

Vodafone prepaid beltegoed opwaarderen in 5 stappen

Maak jij gebruik van een prepaid telefoon en wil jij gaan bellen, dan moet je allereerst je Vodafone prepaid opwaarderen via Opwaarderen.nl. Je kunt in weinig stappen direct je Vodafone prepaid code kopen en inwisselen. Kies allereerst één van de waarden hierboven. Vervolgens volg je de stappen en betaal je met één van de betaalmethoden op de website zoals iDeal of PayPal. Hierna wordt de code direct naar het opgegeven e-mailadres gestuurd, waarna je de code kan inleveren via de onderstaande route:

  1. Klik op de knop "beltegoed" in het blauwe menu, linksboven op deze pagina.
  2. Kies nu voor "Vodafone prepaid opwaarderen".
  3. Kies nu het bedrag waarvoor je wil opwaarderen.
  4. Volg nu de aangegeven stappen om de betaling af te ronden.
  5. Na een succesvolle betaling ontvang je direct de Vodafone prepaid beltegoedcode via e-mail en sms.

Hoelang is mijn Vodafone prepaid opwaardercode geldig?

Vodafone prepaid opwaarderen doe je binnen enkele minuten. Heb je de code in ontvangst genomen? Dan kan je de code activeren volgens de bovenstaande stappen te volgen. Na activatie is je prepaid beltegoed 12 maanden geldig. Je moet ook minimaal 1 keer per jaar een Vodafone prepaid opwaardering doen om je Vodafone simkaart actief te houden. Doe je dit niet dan wordt je beltegoed bevroren. Je hebt dan nog 1 maand om alsnog een Vodafone prepaid opwaardering te doen. Doe je dit niet dan vervalt het beltegoed en kan je ook niet langer gebruik maken van je Vodafone prepaid telefoonnummer.

Over Vodafone

Vodafone Group is de moedermaatschappij van een aantal dochterondernemingen die in de hele wereld actief zijn in de mobiele telefonie. Het bedrijf heeft één hoofdkantoor en werd door zijn eigen website genoemd als "de grootste aanbieder van telecommunicatienetwerken", volgens de resultaten van 2010.

In 1982 werd Vodafone opgericht in het VK en werd kort daarna bekend door zijn mobiele technologie. Tegen 1985 voerden ze hun eerste gesprekken op mobieltjes en tegen 2006 hadden ze een grote reorganisatie aangekondigd met drie zwaartepunten: opkomende markten, Europa (waar het de meeste inkomsten genereert), en nieuwe technologieën om de dienstenmogelijkheden verder uit te breiden.

In 2000 nam Vodafone het bedrijf Mannesmann over voor bijna $203 miljard. Dat was op dat moment het hoogste bedrag ooit betaald voor een overname.

In 2006 nam het bedrijf het Turkse Telsim Mobil Telekomunikasyon Hizmetleri over voor $4,55 miljard en nam het een belang in Hutchison Essar, de op drie na grootste aanbieder van mobiele telefonie in India.

In 2013 kondigde Vodafone de overname aan van zijn 45% aandelenbelang in Verizon Wireless voor $130 miljard. Dit was nadat ze 14 jaar hadden samengewerkt in een bedrijf dat mobiele telefoondiensten aan Amerikanen leverde en hen tot een van de grootste telecomaanbieders op aarde had gemaakt. Door deze deal zakten ze echter enkele plaatsen op de ranglijst, omdat ze niet langer Amerikaanse mobiele telefoondiensten onder hun eigen merknaam konden aanbieden.

 

Meer over Vodafone

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Vodafone opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Vodafone beltegoed op te waarderen:

Optie 1:

  1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar 1200
  2. Volg de stappen in het gesproken menu.
  3. Vul de opwaardeercode in

Optie 2:

  1. Toets *102*, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een # (hekje)
  2. Druk op verzenden

Je Vodafone beltegoed is opgewaardeerd!

Geldigheidsduur na aankoop

Na het kopen van je Vodafone beltegoed via Opwaarderen.nl heb je drie maanden de tijd om deze te activeren.

Geldigheidsduur na activatie bij Vodafone

Als je de Vodafone opwaardeerinstructies hebt gevolgd is je beltegoed geactiveerd. Hierna is je beltegoed 12 maanden geldig indien je de simkaart niet actief gebruikt. Als je minimaal eens per 12 maanden nog eens opwaardeert, zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn.