Lycamobile opwaarderen

Lycamobile Beltegoed

Lycamobile Data Bundels

Lycamobile Holland Bundels

Lycamobile International Bundels

Doe mee aan deze actie en verdubbel je Lycamobile beltegoed. Dat betekent langer bellen met je familie en vrienden!

• Lycamobile €10, wordt €20
• Lycamobile €20, wordt €40

Deze actie geldt alleen voor klanten met een standaard tariefplan. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt.

Het extra beltegoed zal automatisch toegevoegd worden aan je beltegoed en is tevens direct beschikbaar zijn. Deze extra beltegoed actie kan niet tegelijkertijd gebruikt worden met andere Lycamobile acties en dient alleen gebruikt te worden binnen Nederland. Wij wijzen je erop dat het extra beltegoed niet gebruikt kan worden tijdens roaming. Dus kosten naar aanleiding van roaming zullen van je basis beltegoed afgehaald worden. De gratis beltegoed actie kan niet worden omgewisseld of ingeruild voor geld en kan alleen gebruikt worden door het nummer welke het aan toegewezen is. Lycamobile behoudt zich het recht om ten alle tijden deze actie te kunnen verbeteren, wijzigen of annuleren.

Lycamobile prepaid opwaarderen

Lycamobile staat bekend om haar vele internationale bundels en goedkope tarieven. Zo bel je met een aantal bundels voor een spotgoedkope prijs naar landen over de hele wereld. Bij Opwaarderen.nl koop je eenvoudig beltegoed en alle Holland en Internet bundels van Lycamobile door middel van een aantal klikken op je muis of mobiel.

Lycamobile Beltegoed kopen

Ben je op zoek naar alleen beltegoed om hiermee goedkoop binnen Nederland of Internationaal te bellen? Dan raden we je aan gebruik te maken van de beltegoed opwaardeer producten. Kies uit €10 en €20 om gelijk te starten. Momenteel loopt er ook een actie, waarbij je beltegoed wordt verdubbeld als je een Standaard Tariefplan hebt. Let op: tarieven onder het Standaard Tariefplan zijn hoger dan het Saver Plan. Om te kunnen genieten van de voordeligste tarieven activeer je eerst eenmalig het Saver Plan.

Lycamobile Bundels kopen

Met een bundel van Lycamobile geniet je van een combinatie van minuten, sms’jes en internet. Hoeveel precies, dat ligt aan de bundel die je koopt. Bij Opwaarderen.nl heb je de keuze uit de volgende bundels:

Zoveel keus bij Opwaarderen.nl!

Lycamobile Data Bundels zijn geldig voor 30 dagen vanaf de dag van aankoop. Lycamobile behoudt het recht te allen tijde de aanbieding of deze voorwaarden aan te passen of te vervangen of de aanbieding in te trekken

Lycamobile 4G Data bundels

Niet op zoek naar beltegoed of een bundel met bellen en sms’en, maar juist alleen internet? Ook daar heeft Opwaarderen.nl genoeg bundels van Lycamobile voor je beschikbaar gesteld. Kies uit één van de vijf Lycamobile Data bundels en ga verder met Facebooken, streamen van Netflix of filmpjes kijken op YouTube. Met deze databundels heb je nooit meer een tekort aan internet. Deze Data bundels zijn perfect te combineren met een beltegoed opwaardering.

Lycamobile opwaardeerinstructies

Na het kopen van je Lycamobile opwaardeercode moet je nog enkele stappen volgen om je beltegoed op te waarderen op je simkaart. De opwaardeerinstructies van Lycamobile zijn hier heel eenvoudig te lezen.

Meer over Lycamobile

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

 

Lycamobile opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Lycamobile beltegoed/internet op te waarderen:

Optie 1:

  1. Bel gratis het servicenummer 1244 (of 92#)
  2. Volg de stappen in het gesproken menu
  3. Vul je opwaardeercode in

Optie 2: 

  1. Toets *101*, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een # (hekje)
  2. Druk op de beltoets

Je Lycamobile beltegoed/internetbundel is opgewaardeerd! Let op: het is niet mogelijk om meerdere bundels tegelijk te activeren binnen 30 dagen.

Geldigheidsduur na aankoop

Na het kopen van je Lycamobile beltegoed via Opwaarderen.nl heb je zes maanden de tijd om deze te activeren.

Geldigheidsduur na activatie bij Lycamobile

Als je de Lycamobile opwaardeerinstructies hebt gevolgd is je beltegoed geactiveerd. Hierna is je beltegoed 6 maanden geldig indien je de simkaart niet actief gebruikt. Als je binnen de 6 maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn.

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 - 17:00. Ook in het weekend!

Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Gebruik ons contact formulier. Lees ook onze Veelgestelde vragen!

Altijd en overal opwaarderen!