Prepaid kopen

Mobiel bellen met volledige controle.

Koop vandaag nog je prepaid simkaart online en bel voortaan voordelig mobiel.

Beltegoed

Lycamobile

Lebara

KPN

Odido

Ortel mobile

L-mobi

GT Mobile

Meer informatie over Prepaid Kopen

Prepaid Beltegoed

Prepaid bellen geeft je de voordelen van onbezorgd bellen zonder verplichtingen en met grip op je kosten.

Bellen met een prepaid pakket kan zonder het afsluiten van een abonnement en is meestal anoniem. Je bent niet geregistreerd bij de provider en kan op elk moment besluiten om het telefoonnummer niet langer te gebruiken.

Bij prepaid bellen koop je van te voren Prepaid beltegoed waarmee je kan bellen totdat het op is. Je kan dan opnieuw Prepaid beltegoed kopen en laten bijschrijven bij je belminuten.

Om beltegoed bij te schrijven bij je belminuten bel je meestal met een specifiek nummer dat je van je prepaid provider hebt gekregen. Je kan vervolgens je opwaardeercode intoetsen en het geld wordt dan direct bijgeschreven bij je belminuten.

Het kopen van Prepaid beltegoed kan in de winkel en online. Je krijgt in bijdoe gevallen een opwaardeercode waarmee je het beltegoed bedrag telefonisch kan laten bijschrijven. Als je beltegoed in de winkel koopt staat deze code vaak op een kaartje of op je bon. Indien je beltegoed online koopt ontvang je de code per sms en/of e-mail.

Als je een prepaid pakket gebruikt kun je ook gewoon sms-en. Bij de meeste beltegoed providers is een sms even duur als een minuut bellen..

Meer informatie over online opwaarderen