Lebara Opwaarderen

All-in-NL

Lebara Beltegoed

All-in International

Lebara Data

Lebara One

Ben je ook net als wij een groot fan van Lebara? En wil je je Lebara opwaarderen? Dan zit je hier helemaal op de juiste plek. Lebara beltegoed biedt, zoals ze zelf zeggen, "low cost international phone calls from your mobile". Zij vinden vrienden en familie enorm belangrijk. Daarom probeert Lebara haar diensten dan ook zo af te stellen dat je altijd met elkaar in contact kan komen. En dat willen wij natuurlijk alleen maar stimuleren door Lebara opwaarderen eenvoudig aan te bieden. Maak er ook gebruik van en ontdek alle voordelen!

Over Lebara beltegoed

Lebara beltegoed is opgericht vanuit de Lebara Group in 2001 en valt hier nog steeds onder. Inmiddels zijn er zo'n 2.5 miljoen mensen die met Lebara opwaarderen. En dat wereldwijd! In de volgorde van lancering is Lebara mobile nu beschikbaar in Nederland, Noorwegen, Denemarken, Spanje, Noorwegen, Engeland, Australië en Duitsland. Via opwaarderen.nl maak jij eenvoudig gebruik van Lebara Netherlands. Ideaal toch?

Zo werkt Lebara prepaid

Met Lebara prepaid kan je mobiel bellen met een vooraf gekochte belbundel. Je belt tegen een vastgesteld tarief tot je Lebara beltegoed uit de bundel is opgebeld. Je Lebara belbundel kan je op elk moment opwaarderen door een Lebara beltegoedkaart te kopen ter waarde van het gewenste bedrag. Met Lebara prepaid hou je de kosten dus zelf in de hand en heb je geen contractuele verplichtingen.

Lebara opwaarderen met elk gewenst bedrag

Wil je met Lebara opwaarderen, dan is het wel zo fijn dat je een bedrag kan kiezen die past bij je budget en behoeften. Daarom hebben wij alle Lebara prepaid bedragen in ons assortiment opgenomen en kan je deze heel eenvoudig online aankopen. Bij ons shop je zonder gedoe voor elk bedrag een nieuwe prepaidkaart, namelijk:

 • Lebara prepaid €10;
 • Lebara prepaid €15;
 • Lebara prepaid €20;
 • Lebara prepaid €30.

Lebara beltegoed kopen: de voordelen

Staat Lebara beltegoed kopen op je verlanglijst? Wij maken het (samen met Lebara) heel eenvoudig voor je. Bellen met Lebara prepaid kan eenvoudig door een Lebara simkaart te kopen bij je lokale telefoonzaak. Zodra je de Lebara simkaart in handen hebt kan je bellen via het netwerk van Lebara met het mobiele nummer dat aan de Lebara simkaart is gekoppeld. 
 

Bellen met Lebara prepaid heeft de volgende voordelen:

 • Goedkoop met Lebara prepaid bellen in binnen- en buitenland;
 • Eenvoudig online Lebara opwaarderen; 
 • Een betrouwbaar mobiel netwerk;
 • Geen contract, dus altijd vrij om over te stappen;
 • Lebara prepaid is bijna overal te koop.

Lebara beltegoed: overal ter wereld te koop

Geen zorgen over je limiet met Lebara prepaid, want je kan Lebara opwaarderen op elke plek ter wereld. Koop een Lebara prepaid kaart in Italië, Nederland of Australië. Waar je ook gaat, Lebara is altijd dichtbij. Je kan het op diverse plaatsen en op allerlei manieren kopen. Lebara beltegoed kopen kan bijvoorbeeld in veel supermarkten, telefoonwinkels en tankstations. Maar, online is natuurlijk het aller makkelijkst! En online koop je het heel eenvoudig in onze webshop. 

Lebara beltegoed kopen: zo doe je dat

Lebara beltegoed kopen is bij Opwaarderen.nl eigenlijk een fluitje van een cent. Je koopt Lebara heel eenvoudig door de gewenste Lebara prepaidkaart te selecteren uit ons assortiment. Vervolgens kies je of je de code graag per mail, WhatsApp of SMS wil ontvangen, of allemaal. Je hebt daarna de keuze uit diverse betalingsmogelijkheden. Je Lebara beltegoed kopen kan middels een creditcard, PayPal of iDeal. 

Profiteer van de ultieme geldigheidsduur van je Lebara beltegoed

Na een opwaardering is je Lebara beltegoed maar liefst 180 dagen geldig. Hierna wordt het Lebara beltegoed bevroren en heb je nog 90 dagen de tijd om je tegoed alsnog op te waarderen. Na deze 90 dagen verlies je je resterende Lebara beltegoed en kan je geen gebruik meer maken van deze simkaart. Zorg er dus voor dat je je aankoop met Lebara prepaid goed in de gaten houdt. Zo kan er niets misgaan. 

Zo gebruik je jouw Lebara beltegoed

Lebara beltegoed kopen doe je voor verschillende voordelige redenen. Het is een alles-in-één aankoop die al je wensen vervult. Je kan het Lebara beltegoed namelijk gebruiken voor mobiele gesprekken én voor tekstberichten (SMS) tot het Lebara beltegoed op is. Is je Lebara prepaid op dan moet je je Lebara beltegoed opwaarderen met een nieuwe kaart. Deze vind je dus heel makkelijk online. 

Lebara Netherlands opwaarderen: maak ook gebruik van internet

Lebara Netherlands biedt net als alle internationale Lebara-kaarten ook prepaid internet aan, zodat je ook gewoon altijd online goed te bereiken bent, volop kan streamen, appen en posten. Lebara prepaid biedt hiervoor twee varianten aan van mobiel internet. Dit zijn Lebara Online 50 en Lebara Online 200. Het getal geeft het aantal MB’s aan dat je kan verbruiken.

Speciaal voor de gebruikers van Lebara met een Blackberry als telefoon biedt Lebara prepaid internet aan onder de productnamen Lebara Blackberry 75 en Lebara Blackberry 200. Ook hiervoor geldt dat het getal het aantal MB’s aangeeft dat je kan verbruiken. Heel handig en efficiënt te combineren met een sms- en belbundel van Lebara Netherlands. 

Meer informatie? Lees hier alles over Lebara prepaid internet 

Je telefoon met Lebara opwaarderen heeft heel veel voordelen. Bij iedere keer dat je opwaardeert, wordt je beltegoed namelijk verdubbeld. Dit betekent voor jou:

 • € 5 = € 15
 • € 10 = € 30
 • € 20 = € 60
 • € 30 = € 90
 • € 50 = € 110

Deze aanbieding is een initiatief van Lebara en niet van toepassing op Lebara One en Lebara Unlimited. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt.

Met Lebara bel je voor de laagste prijs naar nummers in Nederland en maar buitenlandse nummer. 

Bellen wordt bij Lebara prepaid afgerekend per minuut. Bij Lebara One wordt een starttarief gerekend van 15 ct/gesprek, dit geldt voor bellen naar mobiel, nationaal en internationaal. Voor al het beltegoed van Lebara 10=20 geldt een starttarief van 27 ct/gesprek (=13,5 ct netto). Uitzonderingen zijn te vinden op lebara.nl/prepaid-tarieven Onbeperkt bellen en Sms’en bij All in NL heeft een Fair Use Policy van 3000 min. en 1000 sms’jes per maand. Onbeperkt bellen en sms’en bij All in International heeft een Fair Use Policy van 1250 min. en 1000 sms’jes per maand.

 

Zonder problemen je Lebara beltegoed opwaarderen doe je middels een handige opwaardeercode. Deze opwaardeercode ontvang je zodra je een aankoop hebt gedaan. Een beltegoed voucher met deze code kan je kopen in de plaatselijke telefoonwinkel of je kan online Lebara opwaarderen bij Opwaarderen.nl. Ook wanneer je in het buitenland je Lebara beltegoed wilt opwaarderen kan je dit dus gewoon bestellen via onze webshop.

Het Lebara opwaarderen gaat in een paar simpele stappen:

 1. Toets *101*, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een # (hekje)
 2. Druk op verzenden

Je Lebara beltegoed/internetbundel is opgewaardeerd!


*Deze aanbieding is een initiatief van Lebara en niet van toepassing op Lebara One en Lebara Unlimited. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt.

 

Lees meer over whastapp-bestellingen