Prepaid Providers

Mobiel bellen met volledige controle.

Koop vandaag nog je prepaid simkaart online en bel voortaan voordelig mobiel.

Meer informatie over Prepaid Providers

Prepaid Providers

Bijna alle providers ( of operators ) in Nederland bieden ook prepaid sim-pakketten aan. Sommige providers bieden zelfs alleen maar prepaid pakketten aan en zijn dus uitsluitend prepaid provider.

Wat de beste provider voor jou is hangt af van je eigen verwachtingen en voorkeuren. Zo is provider X de beste keus als je goedkoop wil sms-en en provider Y juist de beste keus als je goedkoop nationaal of internationaal wil bellen. Voordat je een prepaid sim-pakket koopt is het daarom raadzaam om eerst uit te zoeken wat de verschillen zijn tussen de huidige prepaid pakketten van de verschillende prepaid providers.

Heb je al een abonnement of een prepaid toestel en wil je overstappen op een andere prepaid provider dan kan je vaak je huidige mobiele telefoonnummer meenemen naar de nieuwe prepaid provider. Neem hiervoor contact op met de prepaid provider waar je de dienst af wil nemen of neem een kijkje op de website van deze prepaidprovider.

In de F.A.Q vindt je meer informatie over de individuele providers.

HEB JE EEN KEUZE GEMAAKT? Mooi, bij Opwaarderen.nl kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor het kopen van een prepaid sim-startpakketmet het grootste voordeel. Betalen gaat makkelijk en veilig via iDeal en je ontvangt je nieuwe prepaid simkaart binnen enkele dagen thuis.

Tevens kan je bij Opwaarderen.nl natuurlijk ook altijd terecht voor het opwaarderen van je prepaid beltegoed. Online beltegoed koop je vaak ook op de website van je huidige prepaid provider, je loopt dan echter veel voordeel mis en je speelt niet mee met de de actie van de maand.