Prepaid beltegoed opwaarderen vanuit het buitenland

Beltegoedcodes van Nederlandse mobiele telefoon bedrijven zijn niet in het buitenland te koop. Dus om je beltegoed op te waarderen in het buitenland, surft je simpelweg naar Opwaarderen.nl.

Lycamobile

Lebara

KPN

Odido

Ortel mobile

L-mobi

GT Mobile

Lycamobile

Je Lycamobile beltegoed opwaarderen als je in het buitenland verblijft doe je door een belletje te plegen naar +31 684 001 244. Volg de ingesproken instructies.

Lycamobile opwaarderen

Lebara

Lebara beltegoed kun je in elk land van de wereld opwaarderen, heel simpel door even naar Opwaarderen.nl te surfen en daar beltegoed aan te schaffen. De code die je vervolgens ontvangt, kunt je opwaarderen als je in het buitenland staat door de Lebara servicedesk te bellen via +31 684 001 244. Volg de gesproken instructies om je Lebara beltegoed bij te schrijven.

Lebara opwaarderen

Ortel Mobile

Loop je in het buitenland en is je Ortel beltegoed op? Geen nood, je kunt gewoon beltegoed online kopen via Opwaarderen.nl vanuit elk land ter wereld. De code die je vervolgens ontvangt, voert je in door te bellen naar +316 1200 1244 en de instructies te volgen. Klaar is kees.

Ortel Mobile opwaarderen

KPN

Voor het opwaarderen van KPN beltegoed vanuit het buitenland, toets je *100*1244# in vanuit wat voor land ter wereld dan ook, waarna je vervolgens de normale stappen doorloopt zoals je gewend bent in Nederland.

KPN opwaarderen

Telfort

Mobiel Telfort beltegoed opwaarderen als je op vakantie bent is een fluitje van een cent. Je belt vanuit het buitenland naar *123*1244# OK of *123*+31626001244# OK. Dan word je teruggebeld en hoor je het standaard opwaardeermenu. Volg de instructies in het menu en kies voor Mobiel Opwaarderen.

Telfort opwaarderen

T-Mobile

Vanuit het buitenland je T-Mobile beltegoed opwaarderen is mogelijk door online of mobiel op te waarderen. Je belt naar het gratis 1244 nummer en volgt de instructies.

T-Mobile opwaarderen

Vodafone

Mensen die een Vodafone prepaid beltegoed willen opwaarderen vanuit het buitenland kunnen dit op verschillende manieren doen. Koop online beltegoed via Opwaarderen.nl en voer de code in door *102*opwaardeercode# te draaien, gevolgd door de beltoets. Vodafone is gestopt met Nederlandse opwaardeerkaarten te verkopen in het buitenland, dus als je in voorgaande jaren op die manier aan je beltegoed kwam is dat niet langer meer mogelijk.

Vodafone opwaarderen

Hi

Je HI beltegoed opwaarderen vanuit het buitenland kan in de meeste landen gewoon op dezelfde manier als in Nederland. Koop je beltegoed op Opwaarderen.nl en schrijf het bij zoals je altijd doet. Vanuit de meeste landen kunt je namelijk gratis opwaarderen via de opwaardeerlijn 1244. Probeer het even, en als het niet werkt, bereik je de opwaardeerlijn gratis via *100*1244# gevolgd door de zendtoets of OK te drukken. Lukt het dan nog niet, kun je ook opwaarderen door een SMS bericht te sturen naar 1299. Dit is een gratis nummer. Van te voren wel eerst registreren voor deze mogelijkheid, op de HI website.

Hi opwaarderen