header-logo

Pokémon GO tegoed

Pokémon Go coins voor voor iPhone of Android

 

Pokémon Go tegoed kopen in de vorm van Pokécoins

Ash Ketchum is back in Pallet Town en op zoek naar een nieuw avontuur! Dit keer maakt hij gebruik van zijn gespaarde Pokécoins. Hiermee kan hij gemakkelijker aan zijn Pokéballs, Incense en Lucky Eggs komen en laat hij al zijn concurrenten achter zich. Wil jij ook een vliegende start maken? Koop dan nu je Pokémon tegoed bij Opwaarderen.nl en vul je voorraad aan. Je kunt tegoed aanschaffen voor iOS en Android. Kies eenvoudig je iTunes card of Google Play card en bestel de Pokécoins voor Pokémon Go. Hierna krijg je direct een code opgestuurd naar je e-mail (en SMS). Wacht niet langer, want je aartsvijanden zijn al een tijdje onderweg! Word jij de beste trainer en versla je alle concurrenten? Daar is maar één manier voor om achter te komen.

Pokécoins in Pokémon Go verzilveren

Het inwisselen van je iTunes card en Google Play card gaat erg gemakkelijk. Verzilveren doe je via de App Store en Play Store. Let op: Er zit geen geldigheidsdatum op je tegoed, dus je hoeft niet gelijk alles te gebruiken. Ideaal om je tegoed te gebruiken voor meerdere kleine aankopen. Koop je nieuwe potions waardoor jouw Pokémons het langer kunnen volhouden of ga je voor een upgrade van een van je meest waardevolle Pokémons? Alles is mogelijk zolang jij er maar voor gaat. Word de beste trainer ter wereld en bouw een hechte band op met al jouw Pokémons. Dankzij de Pokécoins kun je dit proces een stuk versnellen en hard werken aan jouw carrière.

Wat kan ik met mijn Pokécoins in Pokémon Go?

Met Pokécoins in Pokémon Go hoef jij niet langer langs de Pokéstops om Pokéballs, potions en andere spullen te verzamelen. Je kunt deze makkelijk kopen zonder je huis te verlaten! Hiermee laat jij je concurrenten achter je en word jij straks de eerste Pokémaster! De Pokécoin is de valuta in Pokémon Go en ze kunnen gebruikt worden voor de aanschaf van allerlei handige items die je gedurende de game nodig gaat hebben. Denk aan nieuwe potions voor je Pokémons, Pokéballs om belangrijke Pokémons te kunnen vangen, maar ook de exclusieve items die je anders niet zou krijgen. Je zal zien, met een buffer aan Pokécoins gaat er een wereld voor je open!

Al onze kaarten zijn ook beschikbaar in de app! Download de app en koop je kaart.

 

Pokécoins kopen voor Pokémon Go

De opwaardeercode wordt na de bestelling direct afgeleverd per e-mail en SMS (optioneel), volg de instructies in de e-mail voor het inwisselen van de code. Voor de Google Play gift cards worden er servicekosten in rekening gebracht. De Google Play gift card is binnen enkele minuten online besteld bij Opwaarderen.nl. Je kiest de waarde van je gift card zoals € 15, € 25 of € 50 euro en rekent deze via één van onze betaalmethodes af. Na het inwisselen van de code kun je het tegoed gebruiken voor de aankoop van jouw gewilde items. Hoe bijzonder en unieker het item is, hoe meer Pokécoins je ervoor nodig hebt. Normaal gesproken verdien je ze door te battelen met andere trainers, maar dat kost veel tijd en energie. Bovendien kunnen je Pokémons daar schade aan overhouden. Wanneer je Pokécoins aanschaft ben je de concurrent een stapje voor en kun je direct mooie stappen zetten in jouw carrière. Verzamel te gekke producten en word de beste trainer!

Heb je vragen over het bestelproces of kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact op en we helpen je graag verder!

Gebruik de code van deze cadeaukaart alleen op Google Play. Wanneer ergens anders om de code wordt gevraagd, kan dit een geval van oplichting zijn. Ga voor meer informatie naar play.google.com/giftcardscam.

Geef de code op in de Play Store-app of op play.google.com om deze aanbieding in te wisselen.

Je kunt de Apple Gift Card op twee manieren gebruiken:
Neem deze e-mail mee naar een Apple Store om daar producten aan te schaffen. 
Ga voor online aankopen naar apple.com/redeem om je Apple account-saldo aan te vullen.

Volg Opwaarderen

Onze betaalmethodes


Categorieën

Populair

Internationaal

België

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online bij Opwaarderen.nl. Profiteer daarnaast ook van de vele acties van providers.