Xbox Game Pass kopen

 

Wat is de Xbox Game Pass?

De Xbox Game Pass is een abonnementsvorm om Xbox-spellen te kunnen spelen. Je sluit een abonnement per maand of per jaar af en hebt hiermee toegang tot honderden games. Zo heb je voor een leuk bedrag toegang tot een grote variatie aan games! Je zal zien dat er een wereld voor je opengaat met de Xbox Game Pass games. Ontdek allerlei nieuwe features en speel online met vrienden voor de onderlinge competitie. Een ding weet je zeker: met de Xbox Game Pass ga je je nooit meer vervelen!

Toegang tot een variatie aan games met de Xbox Game Pass

Zolang je de Xbox Game Pass hebt, heb je altijd een brede variatie aan games tot je beschikking. Microsoft blijft regelmatig games toevoegen om het aanbod divers en nieuw te houden. Hieronder een korte opsomming van populaire titels:

 • Halo (meerdere titels)
 • Dead Rising (meerdere titels)
 • Fable (meerdere titels)
 • Fallout 3
 • Gears of War (meerdere titels)
 • Hitman (meerdere titels)
 • Lego
 • Mega Coin Squad
 • Moto GP
 • The Elder Scrolls (meerdere titels)

Xbox Game Pass kopen bij Opwaarderen.nl

Deze spellen worden over de gehele wereld door miljoenen gamers gespeeld en dat maakt het nog veel leuker om de uitdaging aan te gaan. Speel bijvoorbeeld online met vrienden, of ontmoet juist nieuwe mensen uit andere landen. Wellicht ontstaan er wel bijzondere vriendschappen met mensen die je anders nooit zou zijn tegengekomen. En dat allemaal met de Xbox Game Pass. Kies games uit met een hoge moeilijkheidsgraad, of ga voor de simpelere games waar het vooral om de lol en gezelligheid draait. Ben jij meer een solo- of teamspeler? Hoe dan ook, bij de Xbox Game Pass games ga jij hoe dan ook een schat aan plezier ontdekken. Speel waar je zin in hebt en schakel gemakkelijk over naar iets anders wanneer je daar behoefte aan hebt.

Xbox Game Pass 1 maand proberen, wat zijn de kosten?

De Xbox Game Pass is beschikbaar in de €9,99 en de €59,99 variant. Je kunt het Xbox Game Pass-abonnement voor €9,99 eenmalig een maand proberen. Bevalt het? Dan kun je het of weer met een maand verlengen voor €9,99, of je kunt meteen 6 maanden nemen voor €59,99. Kies het abonnement om er zeker van te zijn altijd toegang te hebben tot de nieuwste games, of speel het eenmalig om te zien of het iets voor jou is. Wij zijn natuurlijk al overtuigd, maar we laten je graag kennismaken met de Xbox Game Pass. Ben jij klaar voor alle nieuwe games?

Moet je Xbox Live gold hebben om de Xbox Game Pass te gebruiken?

Nee, je hoeft geen Xbox Live abonnee te zijn om de games te spelen. De games zijn offline te spelen, nadat je ze hebt gedownload. Je zult echter wel periodiek moeten inloggen op het Xbox netwerk, anders worden na 30 dagen je games onspeelbaar. Dit is voor de beveiliging van jouw account en om ervoor te zorgen dat je maximaal plezier haalt uit het abonnement!

In 3 stappen je Xbox Game Pass code ontvangen

 1. Koop je XBOX Game Pass via Opwaarderen.nl
 2. De code wordt per e-mail naar je verzonden
 3. Wissel je Game Pass-code in door in te loggen op je Microsoft-account. Ga naar de Microsoft Store en kies een code inwisselen.

In een handomdraai kun jij al gaan genieten van de nieuwste games bij Xbox Game Pass. Laat je verrassen met nieuwe games, features en te gekke uitdagingen die je met je vrienden aan kunt gaan van over de hele wereld. Wil je graag meer weten over de Xbox Game Pass? Neem dan gerust contact met ons op.

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate biedt alle voordelen van Xbox Live Gold, plus meer dan 100 geweldige console- en pc-games. Er worden voortdurend nieuwe games toegevoegd, dus je kunt altijd iets nieuws spelen. Profiteer van exclusieve ledenaanbiedingen en kortingen. Speel samen met vrienden op het meest geavanceerde multiplayernetwerk en ontdek je volgende favoriete game.

Als je Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, wordt je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschap automatisch opgewaardeerd naar Xbox Game Pass Ultimate.

Als je Xbox Game Pass Ultimate neemt, voegen we alle vooraf betaalde tijd voor Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass toe aan Xbox Game Pass Ultimate tot een maximum van 36 maanden.

Als je bijvoorbeeld 3 maanden Xbox Live Gold en 3 maanden Xbox Game Pass al op je account hebt staan wanneer je de eerste maand voor Xbox Game Pass Ultimate aanschaft, heb je in totaal 7 maanden Ultimate op je account staan voordat je je lidmaatschap moet verlengen.

Ja. Xbox Game Pass Ultimate bevat alle games voor Xbox Game Pass voor Console en Xbox Game Pass voor pc.

Gebruik je actieve Xbox Game Pass Ultimate-abonnement om games te spelen op Xbox One en Windows 10 pc’s. Xbox Game Pass Ultimate bestaat uit de Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass voor pc, Xbox Live Gold en extra voordelen. Let op: als je Xbox Game Pass Ultimate koopt, worden je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschappen automatisch opgewaardeerd naar Ultimate met een conversieratio die altijd gebaseerd is op de resterende dagen. Ontdek hoe dit werkt op www.xbox.com/gamepass. Toekomstige codekortingen zijn ook onderhevig aan een conversieratio. De conversieratio kan wijzigen. Alle conversies naar Xbox Game Pass Ultimate zijn definitief: eenmaal geconverteerd, kun je je Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap niet meer terugzetten naar een vorig lidmaatschap. Je kunt maximaal 36 maanden Xbox Game Pass Ultimate inwisselen per account per keer, inclusief de geconverteerde tijd van Xbox Live Gold en/of Xbox Game Pass (voor pc of console).

Beschikbare titels en het aantal games variëren van tijd tot tijd en per land. Tot je opzegt, wordt het abonnement maandelijks verlengd voor de op dat moment geldende prijs (aan verandering onderhevig, eventuele belasting is van toepassing). Je kunt op elk moment annuleren om je volgende geplande afschrijving te stoppen; zie account.microsoft.com/services. Melding vóór de aanschaf van uitbreidingen, DLC, verbruiksartikelen, virtuele valuta of lidmaatschappen (afzonderlijk verkocht): als je lidmaatschap eindigt of als een game uit de catalogus wordt verwijderd, moet je je lidmaatschap opnieuw activeren of de game apart kopen om deze items te kunnen blijven gebruiken. Mogelijk worden kosten in rekening gebracht door je internetprovider. Er zijn leeftijdsgrenzen van toepassing. Xbox Game Pass-kortingen zijn gebaseerd op de prijzen in de Microsoft Store, kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn niet in te wisselen voor contanten. Kortingsaanbiedingen gelden niet binnen 30 dagen na de lancering van de betreffende titels en zijn niet beschikbaar met bepaalde titels. Service, functies en eisen kunnen worden gewijzigd of ingetrokken. Onderhevig aan de Microsoft-servicesovereenkomst (microsoft.com/msa). Voor pc: downloaden van apps, Windows-update(s) en opslagruimte vereist (xbox.com/pcgamesplan). De systeemvereisten variëren per game. Op systemen van hogere kwaliteit zijn de prestaties beter.

Meer over Xbox

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

 1. Meld je aan met je Xbox account bij Xbox Live
 2. Ga vanaf het hoofdscherm naar rechts tot je bij de Store komt. Onder Games selecteer je 'Gebruik een code'
 3. Klik op 'De code van 25 tekens invoeren'
 4. Voer de 25 tekens in van je code en klik op 'Bevestigen'. Je bent klaar om te spelen!
 1. Meld je aan met je Xbox account bij Xbox Live
 2. Druk op de 'Guide' knop
 3. Ga naar 'Games en apps' en selecteer 'Code inwisselen'
 4. Voer de 25 tekens in van je code en klik op 'Bevestigen'. Je bent klaar om te spelen!

Selecteer het gewenste Xbox tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.