Playstation kaart kopen

Playstation

Playstation Plus

PSN Card kopen? Ontvang je PSN code binnen 29 seconden!

Koop je Playstation kaart in een paar simpele stappen bij Opwaarderen.nl. Met deze kaart kun je van alles aanschaffen voor je Playstation 3 (PS3), Playstation 4 (PS4), Playstation 5 (PS5), of PS Vita.

Playstation kaart kopen voor games

Met een kaart van PlayStation kan je tegenwoordig erg veel kopen. Ten eerste kun je een PlayStation kaart gebruiken om een spel te kopen in de Playstation Store. Door het jaar heen komen er mooie aanbiedingen waarbij je vaak kunt genieten van kortingen tot wel 70%. Dat is het moment om toe te slaan.

Met een PlayStation kaart van 50 euro koop je dan meerdere spellen voor een spotgoedkope prijs! Je kunt natuurlijk ook gewoon in de winkel een los spel kopen, maar dan bestaat er het risico dat de CD kapot gaat of dat je deze kwijtraakt. Dit is niet het geval bij een aankoop via de Playstation Store. Je koopt het spel digitaal waardoor het gekoppeld is aan je account. Zo raak je nooit een spel kwijt en gaat er niks kapot!

Microtransacties met de Playstation kaart

Je hoeft een Playstation kaart niet alleen te gebruiken om een spel te kopen. Tegenwoordig kan je in spellen vaak microtransacties doen met tegoed dat in je digitale portemonnee zit. Een kaart wissel je in voor tegoed in je portemonnee. Hiermee kan je vervolgens iets kopen.

Bij FIFA kan je bijvoorbeeld FIFA-punten kopen, die je vervolgens kan besteden bij FIFA Ultimate Team. Bij GTA kun je Shark Cash Cards kopen en deze vervolgens inwisselen voor in game currency (geld). Je kunt er ook voor kiezen om een online lidmaatschap. Met de PlayStation gift card kun je vervolgens aankopen doen in het spel die ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld betere spullen of wapens hebt of dat je makkelijker de vijand kunt verslaan.

Op die manier kun je snel een hoger level krijgen en zo groeien in jouw account. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het op eigen houtje te doen, maar dan duurt het gewoon veel langer. Vaak krijg je de valuta van het spel door het voltooien van missies en die kosten nu eenmaal tijd en veel vaardigheden. Wil jij snel stappen kunnen maken in het spel? Dan is het zeker aan te raden een Playstation kaart te kopen. En tja, dat doe je natuurlijk bij Opwaarderen.nl!

Een Playstation kaart voor Playstation Plus

Je hoeft een Playstation kaart niet alleen te gebruiken voor het kopen van spellen of microtransacties. Je kunt je code ook inwisselen voor Playstation Plus tegoed, zodat je online met je vrienden kunt spelen. Dit PS Plus tegoed is inwisselbaar om tijdelijk de mogelijkheid te hebben online te spelen met vrienden.

Normaal gesproken heeft PlayStation hier een abonnement voor, maar met het PS4 tegoed heb je de mogelijkheid het eerst even uit te proberen of om gewoon tijdelijk te spelen. Zo zit je nergens aan vast en kun je het gebruiken wanneer het jou uitkomt!

De verschillende PlayStation cadeaukaarten

De volgende PlayStation cadeaukaarten kun je momenteel bij Opwaarderen.nl kopen:

Als de betaling is afgerond krijg je direct de code te zien op je beeldscherm. Ook krijg je een bevestigingsmail met daarin de code die je moet inwisselen.

De geldigheidsduur van je PlayStation cadeaukaart

Je moet de code van je PlayStation cadeaukaart binnen 12 maanden verzilveren. Je kunt het tegoed verzilveren op je PS5, PS4, PS3, PSP en PS Vita. Het PlayStation tegoed in je digitale portemonnee is onbeperkt geldig. Je hoeft dus niet in 1x al je tegoed te gebruiken! Als je het tegoed hebt ingewisseld blijft je aankoop onbeperkt geldig. Verdere instructies over het inwisselen van je tegoed vind je hieronder.

Een Playstation kaart inwisselen

Voor het inwisselen van een PlayStation kaart heb je een Nederlands PlayStation-account nodig. Vervolgens hoef je alleen nog maar de onderstaande stappen te doorlopen om het bedrag in je digitale portemonnee op te waarderen. Kom je er niet uit? Neem gerust contact op en we helpen je graag verder!

 

Meer over Playstation

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Playstation Gamecard inwisselen

Volg de onderstaande stappen om je PSN gamecard in te wisselen:

  1. Maak je eigen Sony Entertainment Network account aan op eu.playstation.com/registration of meld je aan bij een bestaand account.
  2. Ga naar de PlayStation®Store of onze online winkel.
  3. Selecteer de optie “Codes inwisselen” (tik voor PS Vita eerst op het optiepictogram onder in het scherm).
  4. Voer de twaalfcijferige vouchercode in en selecteer “Doorgaan”.
  5. Volg de instructies op het scherm om de vouchercode in te wisselen.

 

N.B.
Deze voucher met code is uitgegeven door Sony Network Entertainment Europe Limited.
Vervalt 12 maanden na aankoopdatum.
Ga voor de volledige voorwaarden naar https://www.playstation.com/nl-nl/legal/website-terms-of-use/

Selecteer het gewenste Playstation tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.