Steam gift card

Steam gift card

De Steam gift card is een gift card die steeds populairder wordt. Dit is dan ook niet gek, want met de Steam kaart kun je ontzettend breed je tegoed gebruiken. Je kunt de Steam gift card kopen bij opwaarderen.nl met een waarde van €20,-, €50,- of €100,-. Onwijs leuk om helemaal zelf te gebruiken, maar natuurlijk ook een heel origineel cadeau dat bij iemand die houdt van gamen, zeker in de smaak zal vallen.

Het ideale cadeau

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor iemand die gek is op gamen op de pc? De Steam cadeaukaart is dan hét perfecte cadeau. Door een Steam kaart cadeau te geven, kan degene die de kaart krijgt zelf een gewenste besteding van het tegoed op de kaart kiezen. Zo hoef jij niet van tevoren na te denken over welke game iemand het liefst cadeau zou krijgen, je kunt namelijk de keuze uit meer dan 30.000 games cadeau geven aan iemand! De Steam cadeaukaart zal dus zeker met enthousiasme worden ontvangen.

Steam is een relatief nieuw platform, waarop veel mogelijkheden voor gamers zijn te vinden. De voornaamste functie van Steam is het brede aanbod aan pc-games die je op dit platform kan vinden. Dit zijn allerlei soorten games, zowel klassiekers als nieuw uitgekomen games. Kortom, een walhalla voor iedereen die graag pc-games speelt. 

Steam heeft een totaal aanbod van meer dan 30.000 verschillende games. Naast het kopen van pc-games, is Steam ook een platform waarop gamers met elkaar in contact kunnen komen, bijvoorbeeld door met elkaar te chatten. Op Steam vind je een hele community van gamers, onderverdeeld in gamers van verschillende spellen. Hierdoor kun je gemakkelijk in contact komen met iemand die net zo gek is op een bepaalde game als jij. 

Hiernaast word je ook op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van pc-games. Jij weet dus als één van de eersten wanneer er een nieuwe game uitkomt en wat deze game precies inhoudt.

Zowel het kopen van de Steam card, als het verzilveren ervan, gaan super eenvoudig en snel. Kies in de opwaarderen.nl webshop de Steam gift card met de door jouw gewenste waarde, plaats deze in je winkelwagen en reken deze vervolgens af, nadat je jouw gegevens (waaronder je e-mailadres) hebt ingevoerd. Hierna zul je binnen enkele minuten de Steam kaart in jouw mailbox ontvangen. 

Met de code van deze Steam cadeaukaart kun je tegoed toevoegen op jouw Steam account. Dit Steam tegoed kun je vervolgens inzetten voor het aanschaffen van jouw favoriete game(s).
 

Laad je Steam-portemonnee op in drie eenvoudige stappen

  1. Log in op de portemonnee van je Steam-account hier
  2. Voer je pincode in en klik op Doorgaan.
  3. Indien van toepassing wordt de waarde van uw kaart omgerekend van euro's naar je eigen valuta. Om deze reden kan het zijn dat je gevraagd wordt om je adres op te geven