Twitch gift card

Met een Twitch gift card geniet je maximaal van het alles wat Twitch te bieden heeft. Zo kan je jouw account nog meer personaliseren en exclusiever maken met unieke badges, maar ook eenvoudig abonneren op je favoriete streamers of andere gebruikers een abonnement cadeau doen. Een Twitch gift card kopen doe je natuurlijk bij Opwaarderen.nl. Je hebt je kaart dan binnen 29 seconden in je mail en kan direct genieten van alle voordelen die een Twitch gamecard te bieden heeft.

Twitch is een streamingplatform dat steeds populairder wordt. Met name sinds de Coronapandemie heeft zowel het aantal streamers als kijkende leden een enorme toevlucht genomen. Dagelijks komen er meer gebruikers bij op het platform.

Wat is Twitch?

Twitch, ook wel Twitch.tv , is een online platform waar gebruikers live kunnen streamen. In eerste instantie was de website gericht op e-sports en gamers. Andere gebruikers, kijkers, kunnen de streams bekijken en hierop abonneren, maar ook een donatie doen aan een streamer die ze leuk vinden. Waar het platform zich voorheen met name richtte op gaming, is dit inmiddels veranderd naar een bredere groep streamers.

Veel YouTubers hebben de overstap gemaakt van YouTube naar Twitch. Daarnaast gebruiken ook veel muziekproducenten het platform om meer naamsbekendheid te genereren. Inmiddels heeft Twitch enkele miljoenen streamers wereldwijd en stijgt het aantal leden met de dag. De livechat op het platform maakt het zeer interactief, waardoor streamers een goede, persoonlijke relatie kunnen opbouwen met hun volgers.

Twitch Prime

Sinds Amazon Prime live is gegaan in Nederland is het ook mogelijk om te genieten van de voordelen van Twitch Prime. Deze premium dienst biedt verschillende voordelen ten opzichte van een normaal account en biedt weer net andere voordelen ten opzichte van Twitch Turbo, hoewel er ook overlap is. Helaas is dit premium account niet verkrijgbaar met een Twitch Prime gift card. Hiervoor zal je, indien je geen normale creditcard hebt, een prepaid creditcard moeten aanschaffen.

Met een Twitch Prime account profiteer je van een gratis subscription op jouw favoriete streamer. Het grootste voordeel dat je hebt met Twitch Prime is dat je profiteert van gratis games. Maandelijks kan je kiezen uit een nieuw palet games om uit te kiezen. Dit kan je dus vergelijken met een PlayStation Plus -abonnement. De overlap zit hem met name in de extra emoticons en speciale chat badge.

Waar kan ik mijn Twitch gift card voor gebruiken?

Een Twitch gift card kan je voor verschillende soorten aankopen gebruiken op het platform. Zo kun je er kanaalabonnementen mee aanschaffen voor jezelf, maar je kan deze ook cadeau doen. Zogeheten Cadeau-abonnementen. Verder kan je er ook Bits mee kopen. Hiermee kan je nog meer interactie creëren tussen een streamer en de kijkers. Zo kan je er speciale emotes mee ontgrendelen, maar ook cheer-moments.

Naast deze bits en abonnementen, kan je jouw Twitch Gift Card ook gebruiken voor Twitch Turbo. Hiermee kan je genieten van een nog betere ervaring op het platform. Zo heb je geen last meer van reclames op het platform, met uitzondering van in-stream promoties of multi-cast content. Daarnaast ontvang je een speciale, exclusieve chatbadge en extra emote-sets. Verder is het ook mogelijk om je gebruiksnaam te customizen met aangepaste kleuren en kan je streams langer bewaren.

Hoe kan ik mijn Twitch gift card inwisselen?

Als je eenmaal je Twitch gift card via Opwaarderen.nl hebt gekocht, is het vrij eenvoudig om deze in te wisselen. Hiervoor ga je naar Twitch.tv/redeem en log je in met jouw Twitch-account. Ben je al ingelogd? Dan krijg je direct de mogelijkheid om jouw Twitch kaart in te wisselen. Dit gaat enorm makkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is de Twitch Gift Card code in te voeren. Het bedrag dat op je gamecard staat wordt dan automatisch toegevoegd aan je Twitch Wallet. Vanaf dat moment worden aankopen die je op Twitch doet automatisch van het saldo afgehaald.

Hoe lang is mijn Twitch code geldig?

Na het kopen van een Twitch gift card vervalt deze niet. Het tegoed is dus oneindig inwisselbaar. Wel adviseren we om het tegoed van je kaart zo snel mogelijk in te wisselen naar je wallet. Zo heb je minder kans dat je per ongeluk je kaart verliest en het tegoed kwijt bent.

Als je benieuwd bent naar je huidige Twitch gift card saldo kan je dit makkelijk terugvinden via je Twitch-account. Hiervoor klik je als je bent ingelogd op je account en vervolgens op Wallet. Hier vind je alle informatie terug omtrent je saldo, betalingsgeschiedenis en overige informatie over tegoeden.

 

Twitch is dé plek waar miljoenen mensen dagelijks live samenkomen om te chatten, interactief te zijn en samen hun eigen entertainment te maken.

  • Wat er live is? Alles: esportstoernooien? Yep. Kookshows? Check. Een gast in een kippenpak met een trompet? Het zou ons niet verbazen.
  • Wat je ook zoekt, Twitch heeft het: bekijk professionele esporters, maak een live tour door Tokio of leer taarten bakken. Op Twitch vind je altijd iets wat live en nieuw is.
  • Draag je steentje bij: streamers zetten de eerste stap, maar jij bepaalt wat er daarna gebeurt. Via de chat, emotes en meer bepaal jij waar deze partybus heen gaat.
  • Vind jouw squad: chat, lach en bouw een band op. Alsof je lekker op de bank hangt met duizenden vrienden.
  • Steun streamers: gebruik bits om te communiceren met je favoriete streamers, ontgrendel exclusieve badges en emotes met een abonnement of geef abonnementen cadeau om de pret te delen met vrienden en community's.

Deze Gift Card kan alleen ingewisseld worden voor gift-saldorekeningen in euro's.*

Algemene Voorwaarden

Door deze gift card te kopen accepteer je de Twitch-Verkoopvoorwaarden en de volgende algemene voorwaarden:

Deze kaart kan alleen worden ingewisseld op twitch.tv, alleen door personen die 13 jaar of ouder zijn, en alleen voor goederen en diensten die worden aangeboden door Twitch of voor goederen die via twitch.tv of daaraan gekoppelde applicaties worden verkocht. Deze kaart kan niet worden teruggegeven, terugbetaald, doorverkocht of worden ingewisseld voor contant geld, behalve in gevallen waarbij dat volgens wetgeving vereist is. Deze card kan niet worden gebruikt om andere gift cards te kopen. Deze kaart en de bijbehorende waarde verloopt niet. Deze kaart kan niet opnieuw worden opgeladen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze card.

Gebruik deze gift card zoals je contant geld zou gebruiken. Twitch kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal, beschadiging, vernietigen of kwijtraken van een card, of als een card zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Deze card wordt uitgegeven door Twitch Interactive, Inc. Kijk voor aanvullende voorwaarden, waaronder instructies voor het inwisselen van deze card, op twitch.tv/legal/giftcard. Ga voor klantenservice naar help.twitch.tv.

*Gift-saldorekeningen in euro's zijn momenteel beschikbaar in Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Spanje.

Om deze Gift Card te gebruiken moet je een geldig Twitch-account hebben. Om in te lossen:

1. Ga naar twitch.tv/redeem
2. Voer de Gift Card-code in