League of Legends Riot Points kopen

Wil je het maximale uit League of Legends halen? Met League of Legends Riot Points koop je exclusieve skins en andere items voor champions. Met Riot Points haal je nog meer uit het spel. Je maakt je game-ervaring nog persoonlijker, maar kan er ook voor kiezen om van server te verwisselen. Internationaal is League of Legends één van de grootste e-sports en met Riot Points verbeter je jouw ervaring in een handomdraai. Zo bouw je door aan je reputatie en stijg je in de rankings. Een League of Legends card koop je natuurlijk bij Opwaarderen.nl, bestel direct of lees verder!

Wat is League of Legends?

League of Legends is een zogeheten multiplayer online battle arena (MOBA) waarin spelers het tegen elkaar of tegen bots opnemen. De game is uitgebracht in 2009 door ontwikkelaar Riot Games. Op deze naam is ook het tegoed, Riot Points, gebaseerd. Elke game bestaat uit twee teams. Afhankelijk van het type spel speel je met 3 tot 5 teamgenoten. Elke speler speelt met een champion, elk met zijn eigen krachten en zwakheden. In de meest populaire battle mode speel je met verschillende posities, namelijk: top, bottom, middle, jungle en support. Voor de verschillende rollen zijn verschillende champions die je kan customizen. Zo kan je bijvoorbeeld unieke skins voor je favoriete champion kopen.

 

Reviews Opwaarderen.nl

Beoordelingen van onze klanten. - Meer reviews

Makkelijk om te doen via dit systeem

Makkelijk om te doen via dit systeem. Het andere moet je account aanvragen en een creditcard hebben.

- Peter de Haan

Ik kon bij vodafone niet opwaarderen…

Ik kon bij vodafone niet opwaarderen omdat de website niet werkte, gelukkig bestaan er websites zoals deze. je krijgt een mail met een code en daarmee heb je binnen 2 minuten na betaling je tegoed.

- Joery Jonkeren

Waarom Opwaarderen.nl?

Je beltegoed online kopen doe je natuurlijk bij Opwaarderen.nl, wij hebben een greep uit de voordelen voor je op een rij gezet:

✔️ Beltegoedcode binnen 29 seconden ontvangen per mail en/of SMS

✔️ Eenvoudig afrekenen met iDEAL, PayPal, paysafecard of overboeking

✔️ 24/7 bereikbaar om je beltegoed direct online te kopen

✔️ Beltegoedkaarten van alle providers in Nederland

 

Wat zijn League of Legends Riot Points?

League of Legends Riot Points, vaak afgekort met RP, zijn de in-game valuta van League of Legends. De enige manier om aan Riot Points te komen is deze te kopen. Dit kan op meerdere manieren, waarvan een giftcard kopen het makkelijkst is. Koop je die bij ons, dan heb je de opwaardeercode al binnen 29 seconden in je inbox en kan je gelijk gebruik maken van de vele voordelen.

Waarvoor kan ik mijn League of Legends Riot Points gebruiken?

League of Legends Riot Points kan je voor tal van in-game content gebruiken om je game-ervaring nog beter te maken. Zo kan je er niet alleen skins mee kopen voor je champions, je kan er ook champions zelf mee kopen die je dan niet meer hoeft vrij te spelen. Daarnaast kan je ook speciale bundels, ward skins, experience boosts en rune pages in de game mee vrijkopen. Daarnaast kan je Riot Points ook gebruiken om je naam te veranderen of van server te veranderen.

Waar kan ik League of Legends online kopen?

Er zijn verschillende platformen waar je LoL Riot Points online kan kopen. Zo kan je Riot Points onder meer kopen op het platform van League of Legends zelf, maar voor de meeste van deze opties dien je een creditcard in je bezit te hebben. Heb je deze niet, dan kan je het tegoed niet kopen. Bij Opwaarderen.nl zit je hier gelukkig niet aan vast en kan je gemakkelijk met iDeal jouw Riot Points kopen.

Hoe bestel ik de League of Legends card als cadeau?

Riot Points zijn natuurlijk heel leuk om voor jezelf te kopen, maar ook ideaal om cadeau te doen. Het bestellen van de RP voor League of Legends is ontzettend gemakkelijk. Kies één van de cadeaubonnen met de waarde die je graag wilt en klik op ‘Als cadeau bestellen’. Hierbij heb je de mogelijkheid om de kaart te personaliseren voor de ontvanger.

Hoelang is mijn League of Legends card geldig?

League of Legends kaarten verlopen niet en zijn voor altijd te gebruiken als er tegoed op staat. Daarbij hoef je de Riot Points niet in "een keer te gebruiken. Je kan deze gewoon op je account laten staan. Zo kan je de kaart pas gebruiken als je weet wat je wilt, bijvoorbeeld als er een nieuwe skin uitkomt. Geen zorgen dus over de verloopdatum, je kan deze altijd gebruiken!

Hoe kan ik de League of Legends klantenservice bereiken?

Heb je problemen met het kopen of gebruiken van een League of Legends gamecard? Voor vragen omtrent het kopen van Riot Points bij Opwaarderen kan je contact opnemen met ons of bekijk de meest gestelde vragen. Heb je de kaart gekocht en lukt het inwisselen niet? Neem dan contact op met de League of Legends klantenservice, de Riot Games Support. Zij kunnen je helpen met al je vragen omtrent inwisselen en het kopen van in-game items.

 

Meer over League of Legends

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Selecteer het gewenste League of Legends tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.

League of Legends Riot Points verzilveren

Volg de onderstaande stappen om je League of Legends code in te wisselen:

  1. Log in of registreer een nieuw account.
  2. Start het spel en open de Store door op het schatkist onder Summoner Name te klikken
  3. Ga nu naar 'Purchase RP' in het linkermenu
  4. Selecteer bij stap 1 de betaalmethode 'Prepaid Cards'
  5. Vul hier de LoL RP code in die je hebt ontvangen en bevestig de invoer via 'Submit'

Je Riot Points zijn toegevoegd aan je League of Legends account!

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 - 17:00. Ook in het weekend!

Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Gebruik ons contact formulier. Lees ook onze Veelgestelde vragen!

Altijd en overal opwaarderen!