League of Legends Riot Points kopen

League of Legends Riot Points zijn de virtuele valuta van het populaire online spel League of Legends, ontwikkeld door Riot Games. Met Riot Points kun je exclusieve skins en andere items kopen voor je champions, waardoor je jouw game-ervaring kunt personaliseren en verbeteren. Of je nu een gepassioneerde speler bent die zijn reputatie wil opbouwen en in de rankings wil stijgen, of gewoon op zoek bent naar unieke cosmetische items, Riot Points bieden je talloze mogelijkheden om het maximale uit League of Legends te halen.

Wat is League of Legends?

League of Legends is een zogeheten multiplayer online battle arena (MOBA) waarin spelers het tegen elkaar of tegen bots opnemen. De game is uitgebracht in 2009 door ontwikkelaar Riot Games. Op deze naam is ook het tegoed, Riot Points, gebaseerd. Elke game bestaat uit twee teams. Afhankelijk van het type spel speel je met 3 tot 5 teamgenoten. Elke speler speelt met een champion, elk met zijn eigen krachten en zwakheden. In de meest populaire battle mode speel je met verschillende posities, namelijk: top, bottom, middle, jungle en support. Voor de verschillende rollen zijn verschillende champions die je kan customizen. Zo kan je bijvoorbeeld unieke skins voor je favoriete champion kopen.

Waarvoor kan ik mijn League of Legends Riot Points gebruiken?

  • Exclusieve skins en items: Met Riot Points kun je unieke skins, emotes, en andere cosmetische items kopen om jouw champions een persoonlijke en stijlvolle uitstraling te geven. Hierdoor kun je je onderscheiden van andere spelers en jezelf onderscheiden in het spel.
  • Personalisatie en individualiteit: Riot Points stellen je in staat om je champions en gameplay aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren, waardoor je een unieke spelervaring krijgt die bij jou past.
  • Verbetering van de game-ervaring: Met exclusieve skins en items kun je jezelf onderdompelen in het spel en genieten van een verhoogde visuele en esthetische ervaring tijdens het spelen.
  • Ondersteuning van de ontwikkelaars: Door Riot Points aan te schaffen, steun je de ontwikkelaars van League of Legends, waardoor zij de game kunnen blijven ondersteunen en nieuwe content kunnen blijven creëren.

Hoe bestel ik de League of Legends card als cadeau?

Riot Points zijn natuurlijk heel leuk om voor jezelf te kopen, maar ook ideaal om cadeau te doen. Het bestellen van de RP voor League of Legends is ontzettend gemakkelijk. Kies één van de cadeaubonnen met de waarde die je graag wilt en klik op ‘Als cadeau bestellen’. Hierbij heb je de mogelijkheid om de kaart te personaliseren voor de ontvanger.

League of Legends Riot Points verzilveren

Volg de onderstaande stappen om je League of Legends code in te wisselen:

  1. Log in of registreer een nieuw account.
  2. Start het spel en open de Store door op het schatkist onder Summoner Name te klikken
  3. Ga nu naar 'Purchase RP' in het linkermenu
  4. Selecteer bij stap 1 de betaalmethode 'Prepaid Cards'
  5. Vul hier de LoL RP code in die je hebt ontvangen en bevestig de invoer via 'Submit'

Je Riot Points zijn toegevoegd aan je League of Legends account!

Selecteer het gewenste League of Legends tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.

League of Legends kaarten verlopen niet en zijn voor altijd te gebruiken als er tegoed op staat. Daarbij hoef je de Riot Points niet in "een keer te gebruiken. Je kan deze gewoon op je account laten staan. Zo kan je de kaart pas gebruiken als je weet wat je wilt, bijvoorbeeld als er een nieuwe skin uitkomt. Geen zorgen dus over de verloopdatum, je kan deze altijd gebruiken!

Heb je problemen met het kopen of gebruiken van een League of Legends gamecard? Voor vragen omtrent het kopen van Riot Points bij Opwaarderen kan je contact opnemen met ons of bekijk de meest gestelde vragen. Heb je de kaart gekocht en lukt het inwisselen niet? Neem dan contact op met de League of Legends klantenservice, de Riot Games Support. Zij kunnen je helpen met al je vragen omtrent inwisselen en het kopen van in-game items.