Blizzard Battle.net gift card

Duik in de boeiende werelden van Blizzard Entertainment met de Blizzard Battle.net gift card. Of je nu heldhaftige avonturen wilt beleven in Azeroth, de wereld van Warcraft, of demonen wilt bestrijden in Diablo, deze kaart is je sleutel. Deze gift card maakt het gemakkelijk om tegoed toe te voegen aan je Battle.net-account, wat je dan kunt besteden aan games, uitbreidingen, in-game content en meer. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of een beginner die net begint, deze kaart brengt het legendarische universum van Blizzard binnen handbereik.

Waarom een Blizzard Battle.net gift card?:  

 • Flexibel tegoed: Met de Blizzard Battle.net gift card kun je digitale aankopen doen vanuit het comfort van je eigen huis. Voeg tegoed toe aan je account en besteed het zoals jij dat wilt.  
 • Toegang tot legendarische games: Besteed je tegoed aan populaire games zoals World of Warcraft, Overwatch, Diablo, Hearthstone, en nog veel meer. 
 • In-game content: Gebruik je tegoed om je personage naar een hoger niveau te tillen, koop in-game items, of unlock nieuwe avonturen.
 • Perfect cadeau voor gamers: De Blizzard Battle.net gift card is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag is, een feestdag, of gewoon omdat het kan.

Compatibiliteit

De Blizzard Battle.net gift card is compatibel met elk platform waarop Battle.net beschikbaar is, inclusief PC en Mac. Het tegoed kan worden gebruikt in de Blizzard Shop en in de in-game winkels van Blizzard's titels. Of je nu een nieuwe speler bent die een avontuur wilt beginnen of een ervaren gamer die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, de Blizzard Battle.net gift card biedt je de vrijheid om het meeste uit je gaming-ervaring te halen.

Blizzard Battle.net gift card verzilveren

Volg de onderstaande stappen om je Blizzard Battle.net gift card in te wisselen:

Optie 1: Via de website

 1. Log in met je accountgegevens
 2. Op de volgende pagina kun je de code invullen
 3. Klik op 'Redeem Code'

Optie 2: Via de app

 1. Open je de app op je PC of Mac en log in
 2. Vervolgens ga je naar de 'Shop'
 3. Klik links onderaan op 'Redeem code'
 4. Nu kun je de code invullen

Je Blizzard Battle.net tegoed is aangevuld!