Blizzard Battle.net gift card

De Blizzard Battle.net gift card staat garant voor onwijs veel gameplezier. Met behulp van deze kaart is het mogelijk tegoed te besteden in de Battle.net shop. Een speciale shop die specifiek is gericht op de online games van Battle.net. Denk aan de beroemde games als Warcraft, Diablo en Heroes of the Storm. Daar zijn natuurlijk nog veel meer varianten van, maar deze games domineren al jarenlang de online gamewereld vanwege de immense populariteit. Wil jij nou ook graag online mee kunnen gamen en het samen met vrienden opnemen tegen andere teams? Dan is de Battle.net gift card precies wat je nodig hebt. Schaf hem gemakkelijk online aan en wissel hem direct in.

Battle.net gift card kopen voor jezelf of als cadeau

Is je tegoed op en kun je nu niet meer je favoriete game spelen? Met de Blizzard Battle.net Gift card kun je tegoed kopen voor World of Warcraft, Diablo 3, StarCraft 2, Heroes of the Storm, Heartstone en Overwatch. Na het aanschaffen ontvang je direct de code op je e-mail. Ongeacht waar je bent, nu kun je direct het tegoed op je account zetten en verder gamen. Je kunt de gift card betalen met iDEAL, PayPal of creditcard! Voor jezelf is het natuurlijk een groot cadeau, maar voor iemand anders nog veel meer. Je geeft namelijk een cadeau dat iemand helemaal naar eigen wens kan inzetten. Zo maak je nooit de fout een spel cadeau te geven dat niet op het wenslijstje stond en de persoon in kwestie kan het verspreid uitgeven over verschillende keren. Dat is nog eens maximaal profiteren van een persoonlijk cadeau!

Hoe kan ik mijn Blizzard Battle.net gift card inwisselen?

Het belangrijkste is dat je een Blizzard Battle.net account nodig hebt. Heb je die nog niet? Dan kan je deze aanmaken op www.battle.net. Heb je wel een account bij Battle.net? Ga dan naar https://account.blizzard.com/overview en log in met je account. Klik rechts op de groene knop ‘Add a Game Key’. Geef de Battle.net code op die je van ons hebt gekregen en klik op ‘Redeem code’. Nu is je tegoed opgewaardeerd!

Let op: deze kaart is geldig tot 1 jaar na aankoopdatum en alleen in te wisselen binnen Europa.

Wat is Blizzard Battle.net?

Battle.net is in 1997 gelanceerd door Blizzard Entertainment. Dit was gelijktijdig met het spel Diablo, om zo een betere ervaring online te kunnen bieden. Op dit moment is Battle.net de online game community van Blizzard Entertainment. Over de hele wereld hebben miljoenen gamers toegang tot Battle.net en daarmee is het een van de grootste platformen wereldwijd. Nu met de nieuwe Battle.net desktop app kun je nog makkelijker bij je games terecht. Kijk op www.battle.net voor meer informatie!

Welke games zijn er voor de Battle.net gift card?

Het belangrijkste waar de Battle.net gift card voor wordt gebruikt, is de aanschaf van online games als World of Warcraft, maar er is nog veel meer. Zo kun je extra features binnen het spel kopen om nog meer uit het spel te halen. Denk aan nieuwe uitrusting of wapens die je in het spel anders niet kunt bemachtigen. Kortom; de mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker met de miljoenen andere gamers wordt het nog veel leuker om online met elkaar te spelen. Om je vast wat inspiratie te geven hebben we de meest populaire games voor je op een rijtje gezet. Je kunt met Blizzard Battle.net de volgende games spelen:

 • Warcraft II: Battle.net Edition
 • Diablo (beperkt)
 • StarCraft
 • StarCraft: Brood War
 • Diablo II
 • Diablo II: Lord of Destruction
 • Diablo III
 • World of Warcraft
 • Warcraft III: Reign Of Chaos
 • Warcraft III: The Frozen Throne
 • StarCraft II: Wings of Liberty
 • StarCraft II: Heart of the Swarm
 • StarCraft II: Legacy of the Void
 • Hearthstone: Heroes of Warcraft
 • Heroes of the Storm

Battle.net gift card kopen voor ultiem gameplezier

Al deze spellen zijn veel te leuk om te missen. Wacht daarom niet te lang, want alles in de onlinewereld gaat natuurlijk gewoon door. Start vandaag nog en ontdek de onlinewerelden van allerlei games. Ontmoet je eigen vrienden voor te gekke challenges, of leer nieuwe mensen van over de hele wereld kennen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw unieke Battle.net gift card!

Wil je meer weten over het bestellen en inwisselen van jouw unieke Battle.net gift card? Neem dan gerust contact op en we helpen je graag persoonlijk verder!

Meer over Blizzard Battle.net

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Blizzard Battle.net gift card verzilveren

Volg de onderstaande stappen om je Blizzard Battle.net gift card in te wisselen:

Optie 1: Via de website

 1. Log in met je accountgegevens
 2. Op de volgende pagina kun je de code invullen
 3. Klik op 'Redeem Code'

Optie 2: Via de app

 1. Open je de app op je PC of Mac en log in
 2. Vervolgens ga je naar de 'Shop'
 3. Klik links onderaan op 'Redeem code'
 4. Nu kun je de code invullen

Je Blizzard Battle.net tegoed is aangevuld!

Selecteer het gewenste Blizzard Battle.net tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.