Nintendo eShop Card online kopen

Nintendo eShop-tegoed

Nintendo Switch online

Nintendo Switch Pokémon

De Nintendo eShop voor Wii U en Nintendo 3DS stopt eind maart 2023 met de functie om aankopen te doen. Vanaf 29 augustus 2022 zal het niet langer mogelijk zijn om Nintendo eShop-kaarten en Nintendo eShop-fondscodes te gebruiken om geld toe te voegen in de Nintendo eShop voor Wii U en Nintendo 3DS. Tegoeden die vóór 29 augustus 2022 zijn toegevoegd, kunnen tot eind maart 2023 worden gebruikt.

De Nintendo eShop Card kun je online kopen bij Opwaarderen.nl en kan gebruikt worden voor het aanvullen van jouw Nintendo eShop tegoed. Je kunt het tegoed op de Nintendo eShop Card gebruiken voor het aankopen in de Nintendo eShop, zoals games en demo’s, maar je kunt het tegoed ook inwisselen voor Nintendo Points om in-game aankopen te kunnen doen. Het tegoed is te gebruiken voor diverse Nintendo consoles, zoals de Wii U, de Nintendo Switch en de Nintendo 3DS. Je kunt dus alle kanten op met de Nintendo eShop Card. De Nintendo eShop Card is ook een super leuke cadeaukaart om aan iemand te geven, deze kaart is het perfecte cadeau voor iedereen die van games en spelplezier houdt. Dus tover een lach op het gezicht van vrienden of familie (of op je eigen gezicht!) met een Nintendo eShop Card.

Op Opwaarderen.nl zijn naast cadeaukaarten voor Nintendo ook cadeaukaarten voor de Xbox en PlayStation verkrijgbaar.

De Nintendo eShop Card, wat is het precies?

De Nintendo eShop Card is een kaart met hierop een bepaald bedrag aan tegoed, dat kan worden gebruikt voor aankopen in de Nintendo eShop, bijvoorbeeld om de nieuwste games te kopen. Het tegoed kan ook worden ingezet om in-game aankopen mee te doen, voor het verkrijgen van diverse voordelen en kansen tijdens het spelen van jouw favoriete game. Het aanvullen van je Nintendo eShop-tegoed met Nintendo eShop Cards is mogelijk in de volgende bedragen: € 15, € 25, € 50, € 75 en € 100. Houd er rekening mee dat de Nintendo eShop-prijzen worden weergegeven in de valuta die overeenkomt met de land- of regio-instelling van je Nintendo-account.

Waarom de Nintendo eShop card?

Nintendo eShop Cards zijn een snel, eenvoudig en veilig alternatief voor creditcards bij de aankoop van games en andere content in de Nintendo eShop of op de officiële Nintendo-website. Doordat je deze cadeaukaart zowel voor content als in-game aankopen kunt gebruiken, kun je het tegoed precies zo besteden als jij zelf wil. De Nintendo kaart is verkrijgbaar in veel verschillende bedragen, daarom is er voor ieder budget wel een geschikte kaart verkrijgbaar, ook wanneer je een cadeau voor een bepaald bedrag zoekt.

Het grote voordeel van het kopen van een Nintendo eShop Card bij Opwaarderen.nl is, dat je vrijwel direct na betaling de kaart in je mailbox ontvangt (altijd binnen één minuut). Dit is dus een stuk sneller dan eerst naar de winkel gaan, in de rij staan en vervolgens weer terug naar huis te gaan om je Nintendo eShop Card te gebruiken. Hierdoor kun je dus direct het tegoed gebruiken voor de coolste games of in-game aankopen waardoor je weer verder kunt komen in jouw favoriete spel.

Een ander groot voordeel is het feit dat je op Opwaarderen.nl kunt kiezen uit een heleboel verschillende betalingsmogelijkheden bij aanschaf van een Nintendo eShop Card. Wanneer je een aankoop direct in de Nintendo store wil doen, heb je hiervoor altijd een creditcard nodig en lang niet iedereen heeft natuurlijk een eigen creditcard. Het kopen van een Nintendo eShop Card bij Opwaarderen.nl heeft dus diverse voordelen en is ook nog eens super eenvoudig en snel.

Wat heb je nodig om een Nintendo eShop Card te kunnen gebruiken?

Het tegoed op de Nintendo eShop Card is te verzilveren op vrijwel iedere Nintendo console. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Wii U en de Nintendo Switch. Hiernaast heb je natuurlijk een Nintendo-account nodig, om het tegoed op te kunnen verzilveren. Bijvoorbeeld in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch vind je allerlei games die je meteen kunt kopen en downloaden. Meer informatie over het aanschaffen en verzilveren van de Nintendo eShop Card vind je hieronder. Twijfel jij nog waar je jouw tegoed graag aan wil besteden? Om je wat inspiratie te geven, vind je hier onze top 5 beste Nintendo Switch games van dit moment.

Een Nintendo eShop Card kopen en verzilveren

Het kopen van een Nintendo eShop Card bij Opwaarderen.nl is super eenvoudig. Allereerst kies je de waarde van je Nintendo eShop Card. Vervolgens betaal je dit gekozen bedrag, dit kan via iDEAL, PayPal, creditcard, paysafecard prepaid card of per overboeking. Na betaling ontvang je de Nintendo eShop Card direct in je mailbox. Je kunt jouw aangekochte Nintendo Card hierna meteen omzetten in Nintendo tegoed. Hiervoor dien je de volgende stappen te doorlopen:

 1. Log in op het winkelaccount van je Nintendo
 2. Klik in de shop op ‘Tegoed (aanvullen)
 3. Vul de unieke code van jouw Nintendo eShop Card in
 4. Je saldo wordt nu automatisch verhoogd met de waarde van je Nintendo eShop tegoed
 5. Geniet van de vetste games en nieuwe content

De Nintendo eShop Card, hét perfecte cadeau voor iedere game liefhebber

Naast dat het natuurlijk ontzettend leuk is om een Nintendo eShop Card voor jezelf te kopen, is het ook een origineel cadeau voor iemand die een Nintendo console heeft en hierop graag games speelt. Door het geven van een Nintendo cadeaukaart, kan de ontvanger zelf kiezen waar hij het tegoed aan wil besteden en weet je dus zeker dat jouw cadeau in de smaak zal vallen. De Nintendo eShop Card is ook een leuk idee om als groep aan een vriend of vriendin die gek is op gamen op de Nintendo, cadeau te geven.

Je kunt dan een wat hogere waarde kiezen en de Nintendo eShop Card als gezamenlijk cadeau geven. Print de digitale Nintendo Card code die je ontvangt in je mailbox uit en vouw deze bijvoorbeeld in een kaart met een persoonlijke boodschap, zo heb je een superleuk cadeau!

Nintendo Switch Online: Haal meer uit je Nintendo Switch!

Wanneer je (tegen betaling) lid wordt van de Nintendo Switch Online community, opent zich een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden: je kunt dan namelijk samen met of tegen vrienden over de hele wereld spelen Het is hierbij zelf mogelijk om door middel van de bijbehorende app, te videochatten* met medespelers. Zo kun je bijvoorbeeld een tactiek met elkaar bespreken of gewoon gezellig kletsen met anderen tijdens het gamen. Het afnemen van een Nintendo Switch Online lidmaatschap is alleen mogelijk wanneer je ouder dan 13 jaar bent. 

 • Online spelen 
  Speel online met of tegen anderen
 • NES™, Super NES™ & GameBoy™ 
  Nintendo Switch Online
  Speel een groeiende collectie klassieke games met toegevoegde onlinestanden
 • Opslagcloud
  Maak cloudback-ups van je opgeslagen gegevens en meer
 • Smartphone-app
  Houd contact met vrienden via een speciale app op je smartphone of tablet
 • Exclusieve aanbiedingen voor leden
  Profiteer van aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor leden

Alles wat je moet weten over de Nintendo eShop Card

Als je een Nintendo eShop Card koopt bij Opwaarderen.nl, wil je natuurlijk wel graag weten welke voorwaarden en aandachtspunten deze kaart precies met zich meebrengt. Om al je vragen over de Nintendo eShop Card te beantwoorden, hebben we hieronder de belangrijkste informatie voor je onder elkaar gezet, zoals de voorwaarden, geldigheid en algemene productinformatie. Voor Pokémon Go tegoed ben je hier ook juist, bestel ze meteen!

Wanneer je een Nintendo eShop Card koopt op Opwaarderen.nl dan is dit tegoed onbeperkt geldig . Je kunt dus rustig de tijd nemen om uit te zoeken welke games bij jou passen en eventueel wachten op een bepaalde release van een game of feature.

Om jouw Nintendo eShop tegoed in te zetten heb je een Nintendo-account nodig, ongeacht of je op een Nintendo Switch, DS of Wii speelt. Dit account kun je online aanmaken op de website van Nintendo en geeft je een Europees Nintendo Network ID. Mocht je al een bestaand Nintendo Network ID hebben, bijvoorbeeld van de Nintendo 3DS of de Wii U, dien je het nummer van jouw Nintendo Network ID in te voeren op het moment dat je een Nintendo-account aanmaakt. Zo weet Nintendo dat deze accounts bij elkaar horen en voorkom je dat het tegoed op het verkeerde account terechtkomt.

Doordat Nintendo Network ID’s specifiek gekoppeld zijn aan de munteenheid van het land waar ze bij horen, kun je ze enkel in landen gebruiken met dezelfde eenheid. Voor Nederland en veel andere Europese landen is dit de euro. Dit betekent ook weer dat je het Nintendo tegoed dat je online hebt gekocht bij Opwaarderen.nl ook kan gebruiken in de Duitse, Franse of Italiaanse Nintendo eShop.

Zoals gezegd, met een Nintendo eShop Card kan je tal van kanten op. Je kan deze Nintendo shop card dan ook voor veel verschillende dingen gebruiken. Zo kan je de tegoed kaart inwisselen voor Nintendo eShop tegoed of Nintendo Points. Vervolgens kan je hiermee diverse soorten content kopen in de Nintendo shops, zoals de Nintendo Switch eShop, Nintendo DS & Wii-winkelkanaal.

In deze shops is van alles verkrijgbaar, zoals demo’s van spellen, filmpjes, maar ook Wii- en DS-software. De Nintendo kaart bevat een code die je gelijk in het Wii-winkelkanaal kunt invullen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de code in de Nintendo DSi Shop op je Nintendo DSi in te voeren. Als je de code hebt ingeleverd is het tegoed in je digitale portemonnee direct opgehoogd en kan je de leukste games en andere content kopen.

Het Nintendo eShop tegoed geeft je toegang tot een wereld van games en software. Dankzij deze Nintendo cadeaukaarten hoef je niet meer te wachten totdat je spel per post wordt geleverd, maar kan je gelijk gaan spelen! In de eShop zijn zowel alle klassieke games als de nieuwste releases te downloaden. Wil je liever een Indie game downloaden? Ook dat kan snel en makkelijk met een Nintendo shop card!

Naast al deze games, ben je in de Nintendo eShop ook aan het goede adres voor nieuwe attributen die je in-game kan gebruiken. Additionele levels, nieuwe kleding of skins en zelfs exclusieve muziek kan je makkelijk kopen in de online winkel. Een leuk detail is het feit dat je ook virtueel via verschillende consoles kunt spelen. Daardoor herbeleef je de consoles waarop je vroeger ook al speelde, zoals bijvoorbeeld de Gameboy Color. Ken je die nostalgische tijd nog? Nu komt hij weer tot leven!

Koop de Nintendo eShop code veilig via Opwaarderen.nl.
De code op je Nintendo-account inwisselen? Log in op de Nintendo website en klik op het eShop-pictogram. Klik vervolgens op ''Tegoed aanvullen''. Kies voor "Prepaidcode", en voer de code in die we naar je e-mail hebben gestuurd. Inwisselen op je Switch? Ga naar de E-shop op het apparaat en kies het laatste tabblad met de tekst "Code invoeren". Voer de code in die we je hebben gestuurd en het saldo wordt toegevoegd aan je account.

 

Algemene informatie over Nintendo eShop Cards

Natuurlijk wil je weten waar je aan toe bent als je een Nintendo eShop Card koopt. Wij hebben de belangrijkste informatie overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Van de geldigheidsduur tot het gebruik van de Nintendo eShop Card. Daarnaast staat hier ook de algemene productinformatie, beperkingen en voorwaarden van de Nintendo eShop Card beschreven.

Het tegoed van een Nintendo eShop Card kan gebruikt worden op een Nintendo Switch en op de Europese versie van een:

 • Wii
 • Wii U
 • Nintendo 3DS
 • Nintendo 3DS XL
 • Nintendo 2DS
 • New Nintendo 3DS
 • New Nintendo 3DS XL

De Nintendo eShop Card is verkrijgbaar in vier bedragen:

Zo zit er voor ieder budget een passende kaart bij en koop je nooit meer tegoed dan dat je nodig hebt. - Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH. ©2020 Nintendo Co., Ltd.

Disclaimer Nintendo eShop tegoed

De code die is aangekocht via Opwaarderen.nl voor de Nintendo eShop kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze worden ingewisseld voor contant geld. Bovendien zal bij verlies, diefstal of gebruik van anderen zonder toestemming het tegoed niet worden vervangen.

Een Nintendo eShop card kopen en gebruiken vereist een (draadloze) internetverbinding. Wanneer je het tegoed inzet, dan ga je akkoord met de netwerk gerelateerde voorwaarden en privacy beleidsbepalingen. Voor het kunnen verzilveren van de Nintendo eShop Card van Opwaarderen.nl heb je een Nintendo-account nodig. Deze kan worden aangemaakt via de website van Nintendo.

Het Nintendo eShop tegoed dat via Opwaarderen.nl is gekocht kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend tegen de volledige waarde in de valuta als waarin de aankoop van de code is voltooid. Daarbij is de Nintendo eShop Card die via Opwaarderen.nl wordt of is aangeschaft uitsluitend geldig in Europa.

Wanneer je een Nintendo eShop Card koopt op Opwaarderen.nl dan is dit tegoed onbeperkt geldig. Je kunt dus rustig de tijd nemen om uit te zoeken welke games bij jou passen en eventueel wachten op een bepaalde release van een game of feature.