GTA Shark Cards

GTA 5 Shark Cards voor PlayStation of XBOX

Ben jij ook onwijs fan van Grand Theft Auto oftewel GTA? In 2013 kwam GTA 5 uit voor alle consoles en in deze versie is geld belangrijker dan ooit! Je bevindt je in Los Santos en Blaine County, geïnspireerd op Los Angeles, in de staat San Andreas. Laat je meevoeren in deze krankzinnige wereld en voer je missies uit. Pak een auto door de chauffeur eruit te slepen en rijd van het drukke centrum van Los Santos in het zuiden naar het mooie natuurgebied van Blaine County in het noorden. Even geen zin in missies? Free roamen is ook een optie! Speel tennis of golf of ben je meer in for a fight? Zoek een vijandige bende op en sla je slag. Er komen steeds meer features vrij naarmate je verder in het spel komt. En last but not least, waar je telefoon in real life belangrijk is, is dat in GTA ook zo. Bel vrienden voor een goede avond uit of bel een stripclub voor een hete date met een knappe chick. Alles kan in GTA! Maar wist je dat het nóg leuker gemaakt kan worden? Wij vertellen je alles over de Shark Cards.

GTA 5 Shark Card PlayStation 4 bestellen

Wil jij iets voorstellen in deze onlinewereld? Zorg er dan voor dat je snel veel geld verdient om de mooiste auto’s, beste wapens en vliegtuigen te kopen en indruk te maken op je vrienden of online concurrenten. Heb je daar geen tijd voor en wil je binnen no-time van al je geldproblemen af zijn? Ga voor een GTA 5 Shark Card en bestel dit virtuele geld voor je PlayStation of Xbox op opwaarderen.nl. Binnen een mum van tijd heb jij je digitale code in de mail om zo je online portemonnee op jouw ps4/5 of Xbox series X/S aan te vullen. Er zijn verschillende soorten Shark Cards, dus kijk goed op de site naar welk bedrag jij graag in je portemonnee zou willen hebben. Nog eenvoudiger kunnen we het niet voor je maken, leuker wel! Heb je toch nog vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden of het bestellen? Stuur dan een mailtje naar het emailadres op onze site of bel ons op. Weet van tevoren goed waarvoor je het tegoed nodig hebt. Als je een bepaald doel voor ogen hebt is het namelijk makkelijker om uit te rekenen hoeveel erop jouw Shark Card zou moeten komen te staan. Dan kies je de juiste gamecard en kun je direct aanschaffen wat je graag had willen hebben en grote stappen maken binnen het spel!

Mogelijkheden van de GTA 5 Shark Card voor de ps4 en Xbox One

Met de Shark Card kun jij je GTA-geld aanvullen om zo een stapje dichterbij die mooie auto of dat handige wapen te komen. Veel geld staat gelijk aan veel macht in deze harde wereld. Alles is mogelijk, dus zorg ervoor dat je iets waard bent. Maak indruk op de mooiste chicks en cruise rond in Los Santos alsof jij de baas bent. Of own je missies met de duurste en beste wapens. Maak je vrienden en concurrenten jaloers en laat zien dat je machtig en rijk bent. Dit is de wereld van Los Santos, dit is hoe je moet overleven.

GTA 5 Shark Card ps4/5 als cadeau geven

Om het voor alle spelers leuk te houden, houden wij de prijzen van de GTA 5 Shark Card zo laag mogelijk, zodat iedereen de kans heeft om ze te kopen. De codes voor de kaarten zijn heel makkelijk via deze website te bestellen en je rekent af in een veilige betaalomgeving, dus twijfel niet langer en sla je slag! Wist je dat je ook heel gemakkelijk de Shark Card cadeau kan geven aan een vriend of vriendin? Ideaal als verjaardagscadeau omdat de begunstigde hem helemaal naar eigen wens kan uitgeven. Zo geef je écht een waardevol cadeau. Nieuwe wapens, andere outfits of auto’s, alles kan in dit spel in combinatie met de Shark Card. Print de ontvangen code uit op papier en maak er een mooi pakketje van, of stuur de code simpel per e-mail door.

Soorten GTA Shark Cards voor de PS5 en Xbox Series X/S

Er zijn verschillende soorten GTA Shark Cards voor PS4. Om je inzicht te geven in hoeveel GTA-dollars je kan kopen, staan hieronder de soorten en de hoeveelheid dollars die je ervoor krijgt:

 • Red Shark
  $100.000
 • Tiger Shark card
  $200.000
 • Bull Shark card
  $500.000
 • Great White Shark card
  $1.250.000
 • Whale Shark card
  $3.500.000
 • Megalodon Shark card
  $8.000.000

Koop wat je hartje begeert in GTA met de Shark Card

Check in het spel wat je graag zou willen kopen en bestel de bijpassende ps4 of Xbox Shark Card! Of bestel er één om simpelweg rijker te zijn. Ook leuk om indruk mee te maken en later alsnog in te zetten wanneer je weet wat je graag zou willen hebben. Met de verschillende soorten Shark Cards is er voor ieder wat wils. Dat maakt kiezen een stuk simpeler, dus waar wacht je nog op?

GTA 5 Shark Card kopen

Ben je helemaal om en wil je graag een GTA 5 Shark Card kopen voor PlayStation 5 of je Xbox One? Snappen wij helemaal met alle voordelen die eraan zitten! Het is heel simpel, maar hier volgt voor de zekerheid nog even de uitleg. Op deze pagina koop je een psn of Xbox card waarmee jij de gewenste kaart koopt op het GTA-platform. Vul je gegevens goed in op deze pagina en erna kies je hoe je graag zou willen betalen. Vervolgens betaal je heel makkelijk in onze veilige betaalomgeving. Als je betaald hebt, ontvang je binnen no-time de code in je mailbox. Met deze code kun jij je virtuele GTA-dollars activeren en zo je portemonnee aanvullen. Binnen 5 minuten ben je klaar om te spelen en kun je kopen wat je maar wilt. Handig toch?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden met de GTA Shark Card? Neem dan gerust contact op en we helpen je graag verder met adviseren over de verschillende opties. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt gaan genieten van jouw unieke kaart!

GTA 6, Shark Card kopen?

GTA 6 staat gepland om ergens in 2024 of 2025 uit te komen, dus je moet nog heel even geduld hebben. Wederom zal in GTA 6 de stad Vice City het decor van de game gaan vormen. We wachten het nog even af maar zijn er klaar voor om je te voorzien van GTA 6 Shark cards wanneer de tijd rijp is! Tot die tijd wensen we je heel veel game plezier met Grand Theft Auto 5.

 1. Koop de PlayStation cadeaubon veilig via Opwaarderen.nl.
 2. Wissel de code in de PlayStation Store in door je PSN-account te openen → selecteer de PlayStation Store → klik '' Codes inwisselen ''.
 3. Voer de code in die je per e-mail heeft ontvangen. Hierna wordt het bedrag toegevoegd aan je rekeningsaldo.
 4. Open GTA 5 op je PlayStation en ga naar het tabblad Store.
 5. Koop het gewenste aantal Shark cards.
 1. Koop de XBOX gift card veilig via Opwaarderen.nl.
 2. Druk op de Xbox Guide / Menu-knop op je controller.
 3. Selecteer Start → Winkel tabblad → Gebruik een code (op Xbox One) of Games & Apps → Code inwisselen (op Xbox 360) of ga naar Xbox.com, selecteer Inloggen → selecteer Microsoft Store → Een code inwisselen (op Windows 10 ). Voer de code in die we hebben verzonden en het saldo wordt toegevoegd aan je Microsoft-account.
 4. Open GTA op je XBOX en ga naar het tabblad Store.
 5. Koop het gewenste aantal GTA Shark cards.

Categorieën

Populair

Internationaal

België

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online bij Opwaarderen.nl. Profiteer daarnaast ook van de vele acties van providers.

Volg Opwaarderen

Onze betaalmethodes