Fortnite V-Bucks kaart kopen

 

Al onze kaarten zijn ook beschikbaar in de app! Download de app en koop je kaart.

 

Fortnite V-Bucks kopen

Het spel Fortnite is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire spellen ter wereld. Veel jongeren zijn helemaal weg van de twee spelmodi die ontwikkelaars Epic Games en People Can Fly in hun game hebben gecreëerd: “Save the World” en “Battle Royale”. Wanneer je kiest voor “Save the World” moet je alleen of met jouw team alle zombie-achtige wezens die de wereld willen overnemen zien te elimineren. Kies je voor het welbekende “Battle Royale”, dan word je samen met honderd andere spelers op een eiland gedropt en moet je als laatste zien over te blijven. Dit doe je door andere spelers te elimineren en jezelf te beschermen met het bouwen van verdediging. De wereld wordt echter steeds kleiner, dus je zult anderen sneller tegenkomen. Het leukste kat- en muisspel van dit moment. Kun jij de druk niet aan en red je het niet? Dan word je geteleporteerd naar de lobby en kun je meedoen aan een volgende ronde. Eindeloos plezier, want je kunt het steeds weer opnieuw proberen. Het leuke aan Fortnite is dat je het met al je vrienden kunt spelen, want het spel werkt op heel veel apparaten. Terwijl jij achter je computer zit, kunnen je vrienden op hun smartphone of PlayStation spelen. Bovendien kun je het spel nog leuker maken door de aanschaf van Fortnite V-Bucks. Wat je precies met die V-Bucks kunt en wat het is? Dat vertellen we je graag meer over!

Wat zijn Fortnite V-Bucks?

Het spelen van Fortnite is gratis, maar in het spel zelf kun je wel betaalde items kopen. Er is daarom een valuta speciaal voor Fortnite ontwikkeld: Vindertech Bucks, ook wel afgekort tot V-Bucks. Dit geld kan zowel in “Save the World” als in “Battle Royale” worden uitgegeven om jouw spelervaring te verbeteren. Je kunt de Fortnite V-Bucks kopen met echt geld of verdienen wanneer je bepaalde missies voltooit. Je kunt op de moeilijke manier het geld verdienen; door het voltooien van missies en veelvuldig spelen van het spel, maar het sparen zal gestaag gaan. Wil je graag snel stappen maken in het spel en bijvoorbeeld je uitrusting verbeteren en nieuwe wapens aan schaffen? Dan kun je heel gemakkelijk beter worden door V-Bucks aan te schaffen. Zo kun je veel sneller een voorsprong krijgen op de concurrenten, maar vergeet niet: skills zul je toch echt zelf moeten leren.

 

Wat kan je met Fortnite V-Bucks kopen?

Wanneer je een leuk aantal V-Bucks hebt verzameld en gekocht, dan kun je diverse items kopen. Dit doe je in de spelmodus “Save the World” in de Vindertech Store en tijdens “Battle Royale” in de Item Shop of Battle Pass. Deze items maken jouw spelervaring net iets specialer. Je kunt namelijk diverse skins, gliders en dansjes kopen met de Fortnite valuta.

Skins zijn items die het uiterlijk van jouw karakter veranderen, zoals outfits. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen normale items of wat meer speciale Fortnite skins. De glider gebruik je zodra je wordt gedropt op het eiland en kun je dus ook naar jouw wens een leuke kleur geven. De dansjes mag je uitvoeren om jouw tegenstander te laten zien dat je hem of haar hebt verslagen. Tegenwoordig worden de dansjes ook heel veel buiten Fortnite ingezet, bijvoorbeeld op het voetbalveld of op school. Kortom, met de V-Bucks kun je allerlei uiterlijke aanpassingen aanschaffen voor jouw Fortnite karakter. Creëer de meest opvallende personages door aanpassingen te kopen en echt op te vallen binnen de game!

 

Hoe koop en gebruik je Fortnite V-Bucks?

Het spel Fortnite wordt natuurlijk een stuk leuker als jouw karakter er precies zo uitziet als jij wilt. De V-Bucks die je hiervoor nodig hebt, kun je eenvoudig kopen bij Opwaarderen.nl. Het maakt niet uit op welk apparaat jij Fortnite speelt, want wij bieden V-bucks aan voor alle systemen. Ideaal om samen met vrienden online te spelen, want jullie zitten wel allemaal bij elkaar. Terwijl jij op de pc speelt, kan je beste vriend naast je op de telefoon meespelen. Wie zal de beste zijn?

Fortnite V-Bucks kopen voor XBOX, PS5, PC of mobiel

Wanneer je Fortnite V-Bucks gaat kopen, beslis je voor welk apparaat dit is. Opwaarderen.nl biedt codes aan voor de Playstation 5, de Xbox Series X/S, de Nintendo eShop, iTunes/iOS en Google Play. Je kunt dus zowel voor jouw favoriete spelcomputer als voor mobiel V-Bucks kopen. Let er wel op dat je dus niet een code voor mobiel op je pc kunt gebruiken. Zodra je het goede apparaat hebt gekozen, moet je ook kiezen hoeveel valuta je graag wilt hebben. Nadat je de betaling hebt voltooid, zie je de code direct in jouw mail verschijnen. Zo hoef je niet lang te wachten om jouw karakter helemaal naar wens aan te passen en kun je snel weer de “Save the World” of “Battle Royale” van Fornite spelen. Bestel vandaag nog en start met het spelen van het meest populaire spel van dit moment!

Wissel V-bucks in met je apparaat

PlayStation
 
 1. Koop de PlayStation cadeaubon veilig via Opwaarderen.nl.
 2. Wissel de code in de PlayStation Store in door je PSN-account te openen → selecteer de PlayStation Store → klik '' Codes inwisselen ''.
 3. Voer de code in die je per e-mail heeft ontvangen. Hierna wordt het bedrag toegevoegd aan je rekeningsaldo.
 4. Open Fortnite op je PlayStation en ga naar het tabblad Store.
 5. Koop het gewenste aantal V-bucks.
 1. Koop de XBOX gift card veilig via Opwaarderen.nl.
 2. Druk op de Xbox Guide / Menu-knop op je controller.
 3. Selecteer Start → Winkel tabblad → Gebruik een code (op Xbox One) of Games & Apps → Code inwisselen (op Xbox 360) of ga naar Xbox.com, selecteer Inloggen → selecteer Microsoft Store → Een code inwisselen (op Windows 10 ). Voer de code in die we hebben verzonden en het saldo wordt toegevoegd aan je Microsoft-account.
 4. Open Fortnite op je XBOX en ga naar het tabblad Store.
 5. Koop het gewenste aantal V-bucks.
 1. Koop de Nintendo eShop kaart veilig via Opwaarderen.nl.
 2. De code op je Nintendo-account inwisselen? Log in op de Nintendo website en klik op het eShop-pictogram. Klik vervolgens op ''Tegoed aanvullen''. Voer de code in die we naar je e-mail hebben gestuurd. Inwisselen op je Switch? Ga naar de E-shop op het apparaat en kies het laatste tabblad met de tekst "Code invoeren". Voer de code in die we je hebben gestuurd en het saldo wordt toegevoegd aan je account.
 3. Open Fortnite op je Nintendo-apparaat en ga naar het tabblad Store.
 4. Koop het gewenste aantal V-bucks.
 1. Koop de App Store & iTunes gift card veilig via Opwaarderen.nl.
 2. Om de code in de App Store in te wisselen, open de app en scrol omlaag naar de onderkant van de voorpagina en druk op de knop "Inwisselen". Voer de code in die we je hebben gestuurd en het saldo wordt automatisch toegevoegd aan je account.
 3. Open Fortnite op je mobiel en ga het tabblad Store.
 4. Koop het gewenste aantal V-bucks.
 1. Koop de Google Play card veilig via Opwaarderen.nl.
 2. Om de code in de Google Play Store in te wisselen, open de app, klik op het menu en kies 'inwisselen'. Voer de code in en het bedrag wordt toegevoegd aan je account.
 3. Open Fortnite op je mobiel en ga naar het tabblad Store.
 4. Koop het gewenste aantal V-bucks.