FIFA coins kopen

FIFA Coins kopen voor PlayStation of XBOX

Ben jij ook zo’n enorme fan van FIFA? Ga dan nu nu FIFA coins kopen bij Opwaarderen.nl Dit voetbalspel voor verschillende game consoles (Xbox, Playstation of gewoon de PC) bestaat al heel lang en is bekend bij vrijwel iedereen in Nederland. FIFA kan je in je eentje spelen, maar bijvoorbeeld ook op je werk in de pauze, bij vrienden tijdens een gezellig vriendenavondje of gewoon met je vriend of vriendin! Je kan met FIFA online spelen tegen andere mensen, wat veel mensen doen, maar je kan ook een droomteam bouwen in FIFA 19 of 20.

Ben jij al begonnen met het samenstellen van je droomteam, ook wel een FIFA Ultimate Team genoemd? Als je een échte FIFA en FIFA-franchisefan bent dan is de kans groot dat je bekend bent met deze termen. Als je aan de slag gaat met FIFA en uiteindelijk ook met je FIFA Ultimate Team, dan kan je ervoor kiezen om alle features zelf te gaan sparen door simpelweg potjes en spelletjes te gaan spelen. Dit is erg leuk, maar kost gewoon heel veel tijd. Je kan er ook voor kiezen om te starten met FIFA-coins. Als je deze FIFA-punten koopt kun je features unlocken door ze in te ruilen. En of je nou FIFA speelt op je PC, Xbox 360, Xbox One, Xbox series X/S Playstation 3, Playstation 4 of Playstation 5… als je ze wilt kopen dan doe je dat natuurlijk bij Opwaarderen.nl! Wij zijn officiële dealer van de punten, dus als je vragen hebt beantwoorden wij die graag voor je.

FIFA Ultimate Team

Oke, je bent dus aan de slag gegaan met een FIFA Ultimate Team en je wilt sneller resultaten boeken, zodat je je vrienden en online concurrenten kunt verslaan. De FIFA points zijn daarvoor een ideale oplossing! Je kan namelijk wachten tot je genoeg in-game coins hebt verzameld of je kan een PSN-card/Xbox coins kopen om je team verder te upgraden zodat je iedere FIFA Ultimate Team uitdaging aankan! Met een beter team boek je nu eenmaal betere resultaten en speel je sneller op een hoger niveau. Laat iedereen versteld staan van jouw prestaties en koop ze nu om je team te verbeteren.

Wij willen iedereen een gelijke kans geven, of je nu zestien bent en net je eerste bijbaantje hebt en aan het sparen bent voor FIFA-punten, of dat je dertig bent, een goede baan hebt en iets meer te besteden hebt. Daarom zijn de punten scherp geprijsd. Bestel bij ons zodat jij binnen no-time de codes in je e-mail hebt en je ze erna in kan wisselen in de store wanneer jij maar wilt. Dan gaat het spelen pas echt leuk worden, want nu heb je ineens veel meer mogelijkheden om echte stappen te maken binnen het spel. Je kunt de punten natuurlijk ook gebruiken om je vrienden een poepie te laten ruiken door ineens veel beter te worden. Uiteraard moet je zelf nog het werk doen, maar de punten gaan het wel een stuk makkelijker voor je maken.

Hoe kan ik de FIFA coins gebruiken?

Allereerst moet je het FIFA-tegoed bij ons aanschaffen. Je kunt kiezen uit vooraf vastgestelde bedragen van 5 tot 50 euro. Reken direct af met iDEAL of PayPal en wij sturen de code naar jouw e-mailadres. Je kunt de code invoeren binnen jouw account en de FIFA-coins staan er direct op. Hoe je ze besteedt mag je helemaal zelf weten. Dat maakt het ook nog eens een ideaal cadeau. Zo weet je zeker dat het goed gebruikt wordt en dat iemand er maximaal plezier van heeft. Ga jij voor nieuwe spelers of een ander tenue? Het kan allemaal met de FIFA coins.

Waar gebruik je de FIFA coins voor?

Je kan je FIFA-team op verschillende manieren upgraden met dit virtuele geld. Spelen met een normaal team is natuurlijk leuk, maar spelen met je eigen Dream Team is nog veel gaver! Spelen met jouw shirts, met jouw ideale selectie en met jouw eigen tactieken. Wie kies jij als doelman? En wie zet jij in de aanval in jouw Dream Team? Met de FIFA-punten kan je het volgende realiseren:

Samenstellen: Je stelt er sneller jouw favoriete team mee samen. Waar je normaal in-game punten moet verzamelen om de beste spelers te krijgen, kan je hiermee al snel een perfect team hebben dat speelt zoals jij wilt, op jouw tempo en met jouw tactieken. Alle spelers hebben een standaard type die opgesteld is uit een algemene beoordeling van de speler. Er zijn drie soorten rangen waarin een speler zich kan bevinden: brons (ALG 0-64), zilver (65-74) en goud (75 en meer). Daarnaast heb je ook nog ‘zeldzame spelers’ en ‘algemene spelers’.

Managen: Je kunt ze ook gebruiken om pakketten te openen of om spelers te kopen op de transfermarkt. Gebruik pakketten en teamspelers om de teamgeest van je selectie te verbeteren. Kort samengevat: je kan ze inzetten om jouw ultieme team te gaan maken! Alles is mogelijk wanneer je over FIFA-coins beschikt. Ben jij er klaar voor om jouw team naar het volgende level te tillen?

FIFA tegoed meenemen naar een nieuwe FIFA?

Dat kan! De eerste keer dat je je aanmeldt, zie je een notificatie die je de optie geeft om je punten over te zetten. Je kunt alleen op dezelfde console het tegoed van FIFA 19 naar FIFA 20 overzetten. Dus overzetten vanaf je Xbox naar een Playstation gaat helaas niet.

FIFA 20 coins kopen bij Opwaarderen.nl

Ben je eruit en wil je FIFA-coins gaan kopen? Dat is een uitstekende keus om jouw Dream Team te gaan creëren! Selecteer nu de gewenste hoeveelheid FIFA-coins en reken af via onze veilige betaalomgeving. Als je je tegoed gekocht hebt krijg je een code waarmee je de FIFA-punten kunt activeren binnen je PlayStation of Xbox-account. Deze code is uniek en te koppelen aan maar één account. Ga er dus voorzichtig mee om en zet het gelijk op je account om te voorkomen dat het per ongeluk in verkeerde handen valt. Indien je het cadeau wilt geven kun je de code het beste printen en er een leuk pakketje van maken.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden met FIFA-coins of hoe je het moet inzetten? Neem dan gerust contact op en we helpen je graag verder!

  1. Koop de PlayStation cadeaubon veilig via Opwaarderen.nl.
  2. Wissel de code in de PlayStation Store in door je PSN-account te openen → selecteer de PlayStation Store → klik '' Codes inwisselen ''.
  3. Voer de code in die je per e-mail heeft ontvangen. Hierna wordt het bedrag toegevoegd aan je rekeningsaldo.
  4. Open FIFA op je PlayStation en ga naar het tabblad Store.
  5. Koop het gewenste aantal FIFA Coins.
  1. Koop de XBOX gift card veilig via Opwaarderen.nl.
  2. Druk op de Xbox Guide / Menu-knop op je controller.
  3. Selecteer Start → Winkel tabblad → Gebruik een code (op Xbox One) of Games & Apps → Code inwisselen (op Xbox 360) of ga naar Xbox.com, selecteer Inloggen → selecteer Microsoft Store → Een code inwisselen (op Windows 10 ). Voer de code in die we hebben verzonden en het saldo wordt toegevoegd aan je Microsoft-account.
  4. Open FIFA op je XBOX en ga naar het tabblad Store.
  5. Koop het gewenste aantal FIFA Coins.

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 - 17:00. Ook in het weekend!

Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Gebruik ons contact formulier. Lees ook onze Veelgestelde vragen!

Altijd en overal opwaarderen!