Spotify Premium gift card

Je kunt nu gemakkelijk je Spotify Gift Card online bestellen. Maak iemand enorm blij met dit cadeau of gebruik zelf de Gift Card en luister voor onbeperkte tijd naar je lievelingsmuziek.

Spotify gift card online kopen voor maximaal luisterplezier

Spotify is een van de populairste muziekplatformen van over de hele wereld. In tegenstelling tot YouTube heb je bij Spotify geen video’s waar je naar kijkt en geen reclames, maar een enorm aanbod aan alle soorten muziek. Wel met kwaliteitsgarantie, want opnieuw in tegenstelling tot YouTube kun je niet zomaar alle soorten nummers uploaden. Tegelijkertijd kun je wel genieten van de gouden oude nummers, want er staat nog eeuwenoude muziek op. Uiteraard kun je ook genieten van de nieuwste releases, want dat is wat het platform zo krachtig maakt. Eindeloos muziek luisteren, dat ook nog is op jouw smaak wordt aanbevolen. Maak afspeellijsten met jouw favoriete nummers of laat je verrassen door aanbevelingen van Spotify. Nooit meer zonder goede muziek, dat is zeker.

Spotify gift card kopen voor jezelf of anderen

Je kunt nu gemakkelijk je Spotify gift card online bestellen. Maak iemand enorm blij met dit cadeau of gebruik zelf de Spotify cadeaukaart en luister voor onbeperkte tijd naar je lievelingsmuziek. De Spotify gift card code wordt na de bestelling direct afgeleverd per e-mail en SMS (optioneel). Het enige wat je hoeft te doen is het opvolgen van de instructies voor het inwisselen van de code.

Let op: deze kaart is een jaar geldig na aankoop en er worden servicekosten in rekening gebracht bij het afrekenen. Deze zijn terug te zien in het winkelmandje.

De Spotify gift cards zijn eenvoudig te verkrijgen via Opwaarderen.nl. Met deze gift cards kan je je gratis account omzetten naar een Premium account met de bijbehorende voordelen. Je kan op dit moment voor verschillende waardes kiezen, namelijk € 10, € 30 of € 50. Bij Opwaarderen.nl reken je af met een betaalmethode naar keuze. Bestel dus snel en wij wensen je veel luisterplezier. Je hoeft dus niet per se te kiezen voor een vast abonnement. Om het uit te proberen kun je gewoon tijdelijk het tegoed gebruiken om van het Premium account gebruik te maken.

 

Al onze kaarten zijn ook beschikbaar in de app! Download de app en koop je kaart.

 

Spotify gift card verzilveren

Je kan de Spotify gift card op twee verschillende manieren inwisselen. Hieronder vind je de stappen die je moet volgen:

 1. Ga naar spotify.com/redeem
 2. Je kan op twee manieren inloggen bij Spotify:
  • Log in met je Spotify account. Heb je nog geen account? Maak dan een account door op aanmelden te klikken
  • Log in met je Facebook account. Kies voor deze optie en klik op aanmelden. Hierna accepteer je de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
 3. Je kunt nu de Spotify code invullen en op “doorgaan” klikken
 4. Na het inwisselen van de code herstart je Spotify. Je ziet nu dat je over een Spotify Premium account beschikt.

Goed om te weten: de Spotify gift card is alleen in Nederland te gebruiken. Als je dus gaat reizen is het belangrijk het tgoed in Nederland al in te wisselen.

Wat kan je met de Gift Card van Spotify

Met het premium account van Spotify krijg je onbeperkt toegang tot je lievelingsmuziek. Bepaal zelf welke nummers en albums je wilt luisteren, maak afspeellijsten en synchroniseer ze, zodat je ook naar je muziek kan luisteren als je geen internet hebt.

Met de Spotify gift card zet jij je gratis account snel om naar een premium account met bijbehorende voordelen:

 • Muziek shufflen
 • Geen last van advertenties
 • Onbeperkt muzieknummers opslaan
 • Offline afspeellijsten beluisteren
 • Luister naar je muziek wanneer je maar wilt
 • Hogere geluidskwaliteit

Oftewel: voor alle muziekliefhebbers is dit gewoon een absolute must. Of je nu aan het werk bent, het huishouden doet of lekker muziek wil luisteren tijdens het sporten, Spotify biedt het allemaal. Wil je graag meer weten over onze werkwijze of over het activeren van de code? Neem dan gerust contact op en we helpen je graag verder!

 

Meer over Spotify

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Inwisselen:

Om deze kaart te verzilveren, voert u de PIN in op spotify.com/nl/redeem/.

Selecteer het gewenste Spotify tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.