Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe

Norton 360 Deluxe is de meest complete keuze voor digitale veiligheid. Dit beschermingspakket kan gebruikt worden voor normale pc’s, Macs, tablets en/of smartphones. In totaal kan Norton 360 Deluxe op vijf verschillende devices worden gezet.

Antivirus & antispyware Norton 360 Deluxe

Uiteraard ben je met Norton 360 Deluxe zo optimaal mogelijk beschermd tegen virussen, spyware en andere mal- en ransomware. Norton zorgt ervoor dat deze bescherming meegaat met de meest recente online bedreigingen en de beveiliging van jouw device dus altijd up-to-date is.

Norton 360 Deluxe biedt een firewall voor Macs en pc’s. Met behulp van deze firewall ben je er zeker van bescherming van de bestanden op jouw computer en het tegengaan van pogingen om jouw computer binnen te dringen. Het wachtwoordbeheer wordt binnen Norton 360 Deluxe geregeld door middel van de Norton Password Manager. 

De Norton Password Manager kun je eigenlijk zien als een digitale kluis en geeft je de mogelijkheid om al jouw wachtwoorden veilig te bewaren. Dat heeft twee voordelen: je vergeet nooit meer een wachtwoord en je wachtwoorden zijn niet inzichtelijk voor anderen.

Met Norton 360 Deluxe heb je ook de mogelijkheid tot het maken van een Cloud back-up van de bestanden op je pc. Dit houdt in dat al je bestanden beveiligd in de Cloud worden opgeslagen. Als je pc bijvoorbeeld gestolen wordt of kapot gaat, kun je altijd weer bij al je bestanden komen.

Nog twee handige opties die beschikbaar zijn binnen Norton 360 Deluxe zijn SafeCam en Secure VPN. Door het gebruik van SafeCam ben je er zeker van dat niemand ongemerkt via jouw webcam kan meekijken, je krijgt hier namelijk direct een melding van. 

Hiernaast kun je gebruik maken van Secure VPN, waarmee je iedere verbinding met een wifi netwerk kunt versleutelen, waardoor je zeker bent van veilige gegevensuitwisseling, zowel bij het openen van apps als tijdens het zoeken naar en op websites.

De laatste handige mogelijkheden binnen Norton 360 Deluxe zijn ouderlijk toezicht en schooltijd. Met behulp van ouderlijk toezicht houd je inzicht in alles wat jouw kinderen online zien en doen, zoals de filmpjes die zij bekijken en de websites die ze bezoeken. 

Hiernaast is het mogelijk om bepaalde content te laten filteren, waardoor je kinderen niet (onverhoopt) op websites terechtkomen die niet voor kinderen geschikt zijn. 

Als laatste is er ook een mogelijkheid om de actuele locatie van je kinderen in te kunnen zien (bij gebruik van Android en/of iOS). De functie schooltijd maakt het voor kinderen eenvoudiger om zich tijdens online schoolwerk ook alleen met schoolwerk bezig te houden, door bijvoorbeeld het uitschakelen van andere online functies.

Wanneer je Norton 360 Deluxe hebt aangeschaft bij opwaarderen.nl, krijg je een productsleutel. Met behulp van deze productsleutel kun je Norton 360 Deluxe heel eenvoudig en snel op jouw device zetten, via de Norton Setup Guide.