Thuisbezorgd voucher kopen

De Thuisbezorgd voucher cadeaukaart die iedereen blij maakt, want wie houdt er nou niet van een heerlijke maaltijd?

Geef je geliefden het beste cadeau dat er is: een lekker eten voucher!

Of het nou voor een verjaardag is, als bedankje of gewoon zomaar, trakteer ze op een Thuisbezorgd.nl cadeaukaart voucher zodat ze hun favoriete eten kunnen laten bezorgen tot aan hun voordeur.

Het is onze missie om iedereen blij te maken en het liefst doen we dat elke dag. In Nederland werken we met meer dan 8.000 restaurants, dus van pizza tot sushi en van burgers tot burrito's, alles staat op het menu.

Om een cadeaubon van een Thuisbezorgd te kopen ga je naar giftcards-thuisbezorgd.nl/nl_dutch/ en volg je de instructies om jouw Thuisbezorgd cadeaubon voucher te bestellen.

Cadeaubonnen kunnen momenteel alleen worden ingewisseld op Thuisbezorgd.nl.

De verkoop van Thuisbezorgd cadeaubonnen wordt beheerd door onze partner Epay - een handelsnaam van EPAY LIMITED, Kingfisher House, 2 Woodbrook Crescent, Billericay, CM12 0EQ, opgericht in 1999 en geregistreerd in Engeland 03695345. BTW-nummer: 731194940. De cadeaubon is eigendom van Thuisbezorgd en je hoeft alleen contact op te nemen met Thuisbezorgd als je problemen hebt met cadeaubonnen of als je restitutie wenst.

Jouw cadeaubon zal functioneren als een Thuisbezorgd bon, wat betekent:

Je kunt de cadeaubon gebruiken door deze in te voeren op de afrekenpagina op Thuisbezorgd.nl of in de mobiele app.

Eventuele resterende bedragen kunnen worden betaald met een van de beschikbare online betaalmethoden.

De cadeaubon kan meerdere malen gebruikt worden tot het totale bedrag is ingewisseld

Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen of promoties die van tijd tot tijd worden aangeboden of geadverteerd

Cadeaubonnen mogen niet worden overgedragen, gekopieerd, gereproduceerd, gedistribueerd, of direct of indirect gepubliceerd in welke vorm dan ook

Op het inwisselen van de cadeaubon kunnen voorwaarden van toepassing zijn van het individuele restaurant, zoals minimum bestelbedragen.

Voor aankopen van cadeaubonnen geldt een terugbetalingstermijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, waarna deze niet meer gerestitueerd kunnen worden. Thuisbezorgd kan geen cadeaubonnen restitueren die reeds geheel of gedeeltelijk zijn gebruikt. Terugbetaalde Cadeaubonnen zullen worden geannuleerd en de Cadeaubon zal als ongeldig worden beschouwd.

Aankopen van cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar en zodra een cadeaubon is gekocht, is de waarde van het accounttegoed niet overdraagbaar.

Cadeaubonnen kunnen niet worden opgewaardeerd.

Cadeaubonnen kunnen niet gebruikt worden om andere Thuisbezorgd cadeaubonnen te kopen. Cadeaubonnen kunnen niet worden herladen, doorverkocht, overgedragen voor waarde of ingewisseld voor geld, behalve voor zover vereist door de wet. Ongebruikte cadeaubonnen kunnen niet worden overgedragen naar een ander Thuisbezorgd platform.

Wij behouden ons het recht voor om een aankoop van een cadeaubon naar eigen goeddunken niet uit te voeren en wij zullen in dat geval de transactie terugbetalen.

Indien wij van mening zijn dat je op het moment van aankoop of achteraf op enigerlei wijze misbruik maakt van de cadeaubon of deze aan anderen verkoopt, behouden wij ons het recht voor je cadeaubon te annuleren en je Thuisbezorgd account op te heffen zonder je daarvan vooraf op de hoogte te stellen.

Thuisbezorgd behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken derden te beletten haar cadeaubonnen te distribueren of er reclame voor te maken.

Thuisbezorgd is niet verantwoordelijk voor cadeaubon die worden verkocht of gedistribueerd door een derde partij die niet door Thuisbezorgd is goedgekeurd.

In geen geval zal Thuisbezorgd aansprakelijk zijn jegens jou voor enige indirecte schade, gevolgschade, exemplarische schade, incidentele schade, speciale schade of schadevergoeding met boetekarakter, met inbegrip van gederfde winst, zelfs indien Thuisbezorgd op de hoogte is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.

Thuisbezorgd cadeaubonnen zijn geldig tot ten minste 12 maanden na de datum van aankoop. Indien de lokale wetgeving een langere geldigheidsduur voorschrijft en deze periode van 12 maanden is reeds verstreken, waardoor je je cadeaubon niet kunt inwisselen, neem dan contact op met de lokale klantenservice van Thuisbezorgd die je verder kan helpen.

Elk ongebruikt tegoed zal worden behandeld als een verbeurdverklaring met betrekking tot het recht om de cadeaubon te gebruiken en het ongebruikte tegoed kan niet langer worden gebruikt. De vervaldatum zoals vermeld bij levering van de Cadeaubon zal een redelijke periode zijn voor de toepassing van deze clausule.

Als de waarde van je aankoop (inclusief servicekosten en eventuele restaurantkosten) lager is dan de waarde van de cadeaubon, kan het resterende tegoed op je account worden ingewisseld bij uw volgende aankoop.

Wanneer je een Thuisbezorgd bestelling annuleert en een cadeaubon werd gebruikt als volledige of gedeeltelijke betaling, zal je cadeaubon tijdelijk worden geblokkeerd en zal deze na 24 uur weer bruikbaar zijn. Er zal geen geldelijke omruiling plaatsvinden voor geretourneerde of geannuleerde bestellingen gemaakt met een cadeaubon.

Wij behouden ons het recht voor deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen.

Op de aankoop en het gebruik van cadeaubonnen zijn de algemene voorwaarden van toepassing die te vinden zijn op de Thuisbezorgd.nl en door de aankoop van een cadeaubon ben je tevens gebonden aan de algemene voorwaarden.

Het Thuisbezorgd Privacybeleid op onze website is van toepassing voor zover wij persoonlijke informatie in verband met de cadeaubonnen verzamelen of verwerken.

Bij aankoop van een cadeaubon garandeer je ons dat je de bevoegde ontvanger bent van de cadeaubon en dat je de cadeaubon gebruikt in overeenstemming met deze voorwaarden, wettig, legaal en te goeder trouw. Indien wij van mening zijn dat een cadeaubon wordt gebruikt in strijd met deze voorwaarden, onwettig, illegaal of te kwader trouw, kunnen wij de cadeaubon weigeren of annuleren.

Deze voorwaarden en alle geschillen of vorderingen (met inbegrip van niet-contractuele geschillen of vorderingen) die voortvloeien uit of verband houden met deze voorwaarden zijn onderworpen aan de wetten van de Nederlandse overheid en aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Nederland.

Vervaldatum van voucher codes: 1 jaar
Grensoverschrijdende verzilvering: Geen grensoverschrijdende aflossing
Leeftijdsverificatie: Niet vereist
Retourneren/Terugbetalingen: Niet geaccepteerd

Ook direct genieten van het beste eten uit de omgeving? Bestel snel je Thuisbezorgd voucher!

Wil jij liever vandaag dan morgen gebruik maken van de Thuisbezorgd voucher? Bestel dan snel je unieke Thuisbezorgd voucher code bij Opwaarderen.nl. Heb je daarnaast nog vragen? Neem dan contact via support@opwaarderen.nl.

Meer over Thuisbezorgd

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

  1. Ga naar Thuisbezorgd.nl en vul je postcode in.
  2. Kies uit duizenden fantastische restaurants.
  3. Selecteer je favoriete gerechten en ga naar afrekenen.
  4. Onderaan het scherm klik je op 'Voeg een voucher toe' om de code van je cadeaukaart toe te voegen aan je bestelling.
  5. Tijdens het afrekenen wordt de waarde van je Thuisbezorgd cadeaukaart voucher van het totaal afgetrokken.
  6. Dat is alles! Ga lekker zitten, wacht tot de deurbel gaat en geniet van je eten.

Selecteer het gewenste Thuisbezorgd tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.