Prepaid Cards

Ben je op zoek naar een veilige manier om een prepaid creditcard te kopen? Wil je graag een prepaid creditcard anoniem kunnen gebruiken? Dan ben je bij Opwaarderen.nl aan het juiste adres. Wij bieden diverse prepaid cards aan om jouw online anonimiteit te kunnen waarborgen. Met de prepaid creditcard kun je net als met een gewone creditcard, betalingen doen waarop je niet getrackt wordt. Je gegevens blijven volledig anoniem. Wanneer je bij een automaat ergens wilt pinnen met jouw prepaid creditcard is skimmen ook geen groot probleem meer. Word je pas namelijk ergens geskimd, dan kunnen ze enkel alleen je tegoed van de pas afhalen. Nog meer voordelen? We nemen je mee.

Wat is een prepaid creditcard precies?

Je vraagt je vast af, wat kan je met een prepaid creditcard? En wat is het? Wij leggen het graag uit. Normaliter gebruik je in Nederland meestal je reguliere bankpas. Hierop staan alle persoonlijke gegevens, soms oneindig hoge bedragen en een pincode. Op je reguliere bankpas staan niet alleen persoonlijke gegevens maar je gebruikt hem ook voor veel aspecten. Denk aan vaste lasten, waaronder bijvoorbeeld het aflossen van de maandelijkse hypotheek. Je wilt niet dat skimmers achter al jouw bankgegevens en pincode komen omdat dit simpelweg allemaal af te lezen is van jouw bankpas. Daarom kun je kiezen voor een prepaid creditcard die je eenmalig of meermalig opwaardeert zonder dat je hier persoonlijke gegevens aan koppelt. Je gebruikt dus een prepaid creditcard anoniem!

De voordelen van een prepaid creditcard online kopen

Wil je te allen tijde jouw anonieme prepaid creditcard bij de hand hebben? Koop hem dan online bij opwaarderen.nl. Je ontvangt jouw prepaid kaart namelijk op je e-mail en kunt hem te allen tijde invoeren op de websites van jouw keuze. Je betaalt uiteraard geen rente over de prepaid creditcard in vergelijking tot de reguliere creditcard. Ook houd je altijd zelf de controle over je uitgaven doordat je vooraf al betaalt voor de prepaid creditcard. Hiermee voorkom je dat er naderhand meer wordt afgeschreven dan je gedacht had. Tot slot is het een enorm veilig betaalmiddel. In het geval van diefstal of skimming raak je nooit meer geld kwijt dan dat je daadwerkelijk op je prepaid kaart staat.

Waarom Opwaarderen.nl?

Je beltegoed online kopen doe je natuurlijk bij Opwaarderen.nl, wij hebben een greep uit de voordelen voor je op een rij gezet:

✔️ Beltegoedcode binnen 29 seconden ontvangen per mail en/of SMS

✔️ Eenvoudig afrekenen met iDEAL, PayPal, paysafecard of overboeking

✔️ 24/7 bereikbaar om je beltegoed direct online te kopen

✔️ Beltegoedkaarten van alle providers in Nederland

 

Diverse soorten prepaid cards

Voordat je een prepaid creditcard gaat aanschaffen wil je vast iets meer informatie over de mogelijkheden. Je kunt bij ons diverse prepaid cards online kopen, waaronder Neosurf, paysafecard en PCS .

  • Neosurf: Kies je voor Neosurf dan kies je voor een gemakkelijke, veilige en anonieme manier van betalen. Je hoeft hierbij geen persoonlijke gegevens in te vullen wanneer je een betaling wilt doen. Een veilige prepaid creditcard anoniem dus! Het tegoed blijft overigens altijd geldig en je kunt de kaart snel en gemakkelijk overzetten naar een andere kaart.
  • paysafecard: Als je de de paysafecard kopen gaat, dan kun je betalen bij duizenden online shops. Je vult makkelijk een code in waarmee je vervolgens betaalt! Je kunt ‘Mijn paysafecard’ gebruiken, waarmee je inlogt met je persoonlijke gegevens. Of je betaalt enkel met de card. Na 12 maanden ontvang je van paysafecard een tegoed van €3 als dank voor het gebruik van de kaart.
  • PCS: De PCS is in principe de prepaid versie van een MasterCard. Je kunt met deze kaart in alle geaccepteerde winkels betalen, zowel online als offline. Je kunt de prepaid creditcard online kopen maar dus wel overal besteden! Het is ook mogelijk om geld op te nemen met deze kaart. Hij heeft dus iets meer weg van de reguliere betaalpas echter zonder persoonlijke gegevens.
  • Transcash: Met de Transcash prepaid creditcard kun je gemakkelijk al je online aankopen doen, zonder daarvoor je bank- en persoonlijke gegevens achter te laten. Wanneer het tegoed op je prepaid kaart op is, kun je het herladen met behulp van een Transcash voucher.

Prepaid creditcards zijn perfect om online mee te shoppen

Als je van plan bent online iets te kopen, let er dan op dat de prepaid credit card die je gebruikt op al je favoriete websites geaccepteerd wordt. Een populaire keuze voor gamefans is CASHlib omdat die direct compatibel is met honderden verschillende winkels, waaronder GooglePlay Store en PSN Store waar gamers veel geld uitgeven.

Is een prepaidkaart beter dan een creditcard?

Prepaid kaarten en kredietkaarten zijn twee soorten financiële producten die veel mensen gebruiken om online te winkelen. Prepaid kaarten hebben soortgelijke kenmerken als een gewone credit of debit, alleen laad je ze op voor je ze gebruikt om op internet te winkelen, terwijl je met een gewone credit/debit iets koopt van het saldo van je bankrekening (dat in rekening-courant kan staan).

Hoewel er enige overlapping is in termen van voordelen tussen deze twee productcategorieën, gaan ze ook gepaard met extra kosten. De Nederlander verkiest altijd de goedkoopste optie, dus als iemand prepaid boven gewone kredieten heeft verkozen... dan moet hij de prijs wel leuker vinden!

Voordelen prepaid credit card

Een prepaid creditcard is daarmee ideaal voor mensen die het gemak van een ‘gewone’ creditcard willen, maar niet de financiële verplichtingen. En er zijn meer redenen om voor prepaid te kiezen. Bijvoorbeeld omdat deze kaarten ervoor zorgen dat:

  • Je geen geld uitgeeft dat je niet hebt
  • Je privacy beter beschermd is
  • Je toegang hebt tot online games, in-game valuta, aankopen, online gokken en meer - in binnen- en buitenland

Daarom koop je jouw prepaid creditcard bij Opwaarderen.nl!

Het is tegenwoordig niet meer zo makkelijk om je eigen online en offline anonimiteit te bewaken. Bij Opwaarderen.nl kun je daarom op een veilige manier een prepaid creditcard anoniem kopen. Kies je voor de makkelijkste prepaid creditcard van Neosurf of ga je voor de online paysafecard met nóg meer mogelijkheden? Dit is allemaal mogelijk bij ons. Veilig en anoniem! Bestel je graag de PCS-card omdat je graag geld op wilt kunnen nemen? Het kan! Je kunt bij ons zelfs meerdere, verschillende kaarten kopen en deze tegelijk afrekenen. Je ontvangt per kaart een uitgebreide instructie op je mail! Gaat er dan toch iets verkeerd? Dan kun je gemakkelijk contact met ons opnemen!

Ben je er al uit welke prepaid creditcard bij jou past? Bestel hem dan nu!

Heb je je verdiept in ons assortiment prepaid cards en is dit echt iets voor jou? Bij Opwaarderen.nl kun je ze heel gemakkelijk bestellen. Natuurlijk kan het ook zijn dat je het een mooi cadeau vindt om iemand bijvoorbeeld een paysafecard te geven voor zijn verjaardag, dan is het ook mogelijk om deze in een leuk jasje te steken en als cadeau te verpakken! Heb je nog vragen over het bestellen van de prepaid creditcard of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar 010-7989541 of stuur een mail naar support@opwaarderen.nl .