Neosurf kopen

Veilig en snel een Neosurf prepaidkaart online kopen met PayPal, credit card, iDeal of crypto? Dan ben je bij Opwaarderen.nl aan het juiste adres! Bij ons ontvang je binnen 29 seconden de kaart in je mail, waardoor jij direct je Neosurf prepaid card kunt gebruiken. Wil jij ook op een anonieme en veilige wijze online betalingen kunnen uitvoeren? Dan is deze prepaid gift card precies waar je op zoek naar bent!

Wat is Neosurf?

De Neosurf kaart is een eenvoudige, veilige en anonieme manier van betalen op het internet, zonder dat een bankrekening of creditcard vereist is. Dit is ideaal wanneer je tijdens het check-out proces geen persoonlijke gegevens wenst op te geven of wanneer je geen beschikking hebt over een creditcard. Een Neosurf card kan namelijk het best worden vergeleken met een prepaid creditcard. Het enige wat je hoeft te doen om gebruik te maken van deze prepaid creditcard, is het aanschaffen van een Neosurf tegoedbon! Deze kaart kan momenteel op meer dan 20.000 websites worden besteed.

De Neosurf kaart heeft daarnaast nog enkele bijkomende voordelen te bieden:

  1. Een voordeel van de Neosurf kaart is, naast dat je deze online kunt kopen, dat het tegoed op de kaart onbeperkt geldig blijft. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een eventuele vervaldatum en kunt de kaart dus gebruiken voor al jouw toekomstige aankopen.
  2. Het is mogelijk om het Neosurf tegoed over te zetten. Mocht je toevallig twee kaarten hebben, maar wil je het tegoed liever op 1 individuele kaart hebben, dan is het ook mogelijk om het tegoed over te zetten.
  3. Een Neosurf kaart kopen doe je bij Opwaarderen.nl aangezien wij een garantie afgeven voor een altijd werkende code. Zo kom je dus niet voor vervelende verassingen te staan wanneer je tijdens het betalen de code invoert en deze niet blijkt te werken.

Winkelen met Neosurf

De meeste mensen winkelen tegenwoordig online of gebruiken het internet om hun aankopen te betalen. Veel van deze transacties gebeuren met debetkaarten, waarbij de gebruikers telkens gevoelige informatie zoals kredietkaartnummers en PIN's moeten invoeren als ze een aankoop willen doen.

Hoewel deze methode gemak biedt, kan ze ook heel riskant zijn omdat er geen enkele manier is om er zeker van te zijn dat je privé gegevens vertrouwelijk blijven terwijl je online winkelt met traditionele betaalmethoden.

Neosurf stelt haar leden in staat anoniem geld uit te geven aan digitale goederen zoals spelletjes en films; het enige wat je hoeft te doen is de code in te voeren die op je prepaid NeoSurf kaart gedrukt staat! Dit betekent dat zelfs als iemand je persoonlijke gegevens steelt, hij geen toegang heeft tot het geld dat erin is opgeslagen, omdat alles in plaats daarvan met anoniem geld werd gekocht.

 

Reviews Opwaarderen.nl

Beoordelingen van onze klanten. - Meer reviews

Makkelijk om te doen via dit systeem

Makkelijk om te doen via dit systeem. Het andere moet je account aanvragen en een creditcard hebben.

- Peter de Haan

Ik kon bij vodafone niet opwaarderen…

Ik kon bij vodafone niet opwaarderen omdat de website niet werkte, gelukkig bestaan er websites zoals deze. je krijgt een mail met een code en daarmee heb je binnen 2 minuten na betaling je tegoed.

- Joery Jonkeren

Waarom Opwaarderen.nl?

Je beltegoed online kopen doe je natuurlijk bij Opwaarderen.nl, wij hebben een greep uit de voordelen voor je op een rij gezet:

✔️ Beltegoedcode binnen 29 seconden ontvangen per mail en/of SMS

✔️ Eenvoudig afrekenen met iDEAL, PayPal, paysafecard of overboeking

✔️ 24/7 bereikbaar om je beltegoed direct online te kopen

✔️ Beltegoedkaarten van alle providers in Nederland

 

Waar kan ik Neosurf online kopen?

Je kunt de Neosurf kaarten veilig en snel online kopen bij Opwaarderen.nl! Via een aantal eenvoudige stappen kun jij je tegoedbon aanschaffen, zonder dat je hiervoor naar de winkel hoeft te gaan. Bovendien hoef je niet lang te wachten op je code, omdat je deze al binnen 29 seconden in je mailbox kunt verwachten.

Waar kan een Neosurf card voor gebruikt worden?

Je kunt het tegoed van een Neosurf prepaid creditcard momenteel bij meer dan 20.000 websites gebruiken als online betaalmiddel. Denk hierbij aan sites en platformen als League of Legends en Twitch bits.

Hoe lang is mijn Neosurf card geldig?

Zoals hierboven staat beschreven is het tegoed van deze prepaid creditcard onbeperkt geldig! Het is echter wel aan te raden om het tegoed van de prepaid creditcard snel op te maken. Dit komt doordat er één jaar na aanschaf (of 6 maanden na het laatste gebruik) er maandelijks twee euro kosten van de creditcard wordt afgeschreven. Advies is dus om goed in de gaten te houden wanneer je de prepaid creditcard hebt aangeschaft.

De Neosurf prepaid creditcard als cadeau geven

Als je zit te twijfelen tussen een normale gift card , gamecard of Neosurf kaart, dan is de laatste optie een zeer geschikte keuze. Met de Neosurf kaart kan de ontvanger namelijk bij meer dan 20.000 websites terecht voor het kopen van producten. Hierdoor is de ontvanger niet aan één productgroep gekoppeld, maar kan deze de kaart geheel naar eigen wens besteden. Zeker voor de gameliefhebbers is dit een ideaal cadeau, aangezien de kaart gebruikt kan worden als betaalmiddel bij veel sites en platformen omtrent gaming.

Hoe koop ik de Neosurf prepaid creditcard als cadeau?

Het kopen van een Neosurf creditcard prepaid kaart als cadeau kan zeer eenvoudig via Opwaarderen.nl. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is op de button ‘Als cadeau bestellen’ klikken. Bij de volgende stap is het mogelijk om een persoonlijk bericht en passende achtergrond te kiezen, waardoor je de kaart zelf kunt personaliseren!

De Neosurf kaart online kopen

Het kopen van een Neosurf kaart is, net als het kopen van andere gamecards en cadeaukaarten, een veilig en betrouwbaar proces via Opwaarderen.nl. Door de onderstaande stappen te volgen kun jij direct gebruikmaken van je prepaid creditcard.

  1. Kies het gewenste opwaardeerbedrag.
  2. Geef het e-mailadres op waar de code kaart naartoe gestuurd moet worden. Wanneer je de code kaart cadeau wilt doen, geef je tijdens het check-out proces het e-mailadres van de ontvanger op. Controleer wel even goed of het e-mailadres correct is.
  3. Na betaling wordt de code direct naar het opgegeven e-mailadres opgestuurd.

Hoe kan ik de Neosurf klantenservice bereiken?

Mocht je vragen of hulp nodig hebben omtrent je prepaid creditcard, dan kun je eerst proberen om met ons in contact te komen. Mocht je verdere hulp nodig hebben, dan ligt het voor de hand om met de Neosurf klantenservice in contact te komen. Je kunt met ze in contact komen door naar de eigen site van het bedrijf te gaan.

Meer over Neosurf

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Neosurf inwisselen? Dat doe je zo!

  • Ga naar een online winkel die Neosurf als een betaalmethode biedt.
  • Kies Neosurf als betaalmiddel en voer de prepaid code in die je per e-mail hebt ontvangen en maak de bestelling af.