paysafecard online kopen

Veilig en eenvoudig online kunnen betalen bij tal van online retailers zonder dat je bank- of creditcard gegevens moet achterlaten? Dan is een paysafecard kopen ideaal! Je kan deze online opwaardeerkaart kopen en gebruiken voor de meest uiteenlopende producten. Denk aan games, muziek & entertainment, tal van online diensten, sociale media, het opwaarderen van digitale portemonnees en verschillende online dating services. Kortom, de keuze met een paysafecard is enorm. Bij Opwaarderen.nl ben je aan het juiste adres om een veilig en snel een paysafecard online te kopen. Selecteer hieronder het tegoed van je keuze en binnen 29 seconden kan je er gebruik van maken!

Wat is een paysafecard?

Een paysafecard is een prepaid online betaalmethode waarbij je geen creditcard of andere bankgegevens hoeft achter te laten bij het kopen of bestellen van producten en diensten. De paysafecard is een digitale kaart of voucher met een 16-cijferige pincode. In principe werkt de kaart als een prepaid creditcard waar je direct veilig mee kan betalen bij tal van aangesloten webshops en andere websites.

Doordat je met deze prepaid creditcard bij zoveel aangesloten websites kan betalen is het een goed alternatief voor gamecards en cadeaukaarten. De kaart is dan ook erg leuk om te geven als cadeaukaart, omdat de gelukkige ontvanger er alle kanten mee uit kan!

Waar kan een paysafecard voor gebruikt worden?

Een paysafecard kopen is ideaal. Je kunt de kaart voor van alles en nog wat gebruiken. Duizenden websites zijn aangesloten bij deze betaalmethode. Deze websites zitten in tal van branches. Met de prepaid kaart kan je wereldwijd onder meer muziek, films en andere entertainment aanschaffen, maar ook abonnementen voor verschillende services betalen. Denk hierbij aan datingwebsites, maar ook abonnementen via Google Play. Je kunt zelfs beltegoed met de paysafecard kopen.

Natuurlijk kunnen games niet ontbreken. Met de prepaid creditcard kan je zowel losse games, season passes, als in-game aankopen doen. Zo kun je de kaart gebruiken in de PlayStation Store, de Xbox Store en op het platform van Steam, maar ook voor League of Legends , Final Fantasy XIV en Clash of Kingdoms. Waar je de paysafecard allemaal voor kan gebruiken vind je op de website van paysafecard .

 

Reviews Opwaarderen.nl

Beoordelingen van onze klanten. - Meer reviews

Makkelijk om te doen via dit systeem

Makkelijk om te doen via dit systeem. Het andere moet je account aanvragen en een creditcard hebben.

- Peter de Haan

Ik kon bij vodafone niet opwaarderen…

Ik kon bij vodafone niet opwaarderen omdat de website niet werkte, gelukkig bestaan er websites zoals deze. je krijgt een mail met een code en daarmee heb je binnen 2 minuten na betaling je tegoed.

- Joery Jonkeren

Waarom Opwaarderen.nl?

Je beltegoed online kopen doe je natuurlijk bij Opwaarderen.nl, wij hebben een greep uit de voordelen voor je op een rij gezet:

✔️ Beltegoedcode binnen 29 seconden ontvangen per mail en/of SMS

✔️ Eenvoudig afrekenen met iDEAL, PayPal, paysafecard of overboeking

✔️ 24/7 bereikbaar om je beltegoed direct online te kopen

✔️ Beltegoedkaarten van alle providers in Nederland

 

Is het gebruik van een paysafecard veilig?

Zeker! De veiligheid van de paysafecard is juist één van de sterkste punten van de kaart. Met name qua privacy gevoeligheid is de prepaid kaart ideaal in gebruik, omdat je geen persoonlijke gegevens hoeft in te vullen bij het gebruik van de kaart. Daarbij is de kaart voorzien van verschillende technische veiligheidsmaatregelen die ervoor zorgen dat een paysafecard niet te hacken is. Kortom, de kaart is geheel veilig in gebruik. Hierdoor is een paysafecard kopen ideaal als je waarde hecht aan je privacy.

Hoe kan je een paysafecard gebruiken?

Je kunt een paysafecard op meerdere manieren gebruiken in één van de duizenden webwinkels die de prepaid creditcard aanbieden als betaalmethode. Maak je niet zo vaak gebruik van een paysafecard of wil je geen account aanmaken, dan is de gemakkelijkste manier van afrekenen de code direct in te voeren in een betaalproces. Hiervoor vul je de prepaid code in die op de kaart staat (deze ontvang je per mail).

Een andere manier om met deze betaalmethode te betalen is door middel van “Mijn paysafecard”. Hiervoor dien je een account aan te maken. Je kan hier al je ontvangen codes in opslaan. Kies tijdens het betalen met paysafecard voor de optie waarbij je kunt inloggen en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Vervolgens kun je afrekenen met één van de prepaid kaarten die in je account staan. Let op, bij deze betaalmethode wordt na 12 maanden een vergoeding van 3 euro berekend op jouw paysafecard-tegoed voor het gebruik van de kaart. Bekijk de algemene voorwaarden van paysafecard voor meer informatie omtrent het gebruik hiervan.

Let op: Het is mogelijk om op sommige gok- en casiono sites met paysafe te betalen, je dient dan wel een persoonlijk paysafe account aan te maken.

Een paysafecard kopen doe je zo!

Een paysafecard online kopen doe je veilig en snel bij Opwaarderen.nl. Kies hierboven het bedrag naar keuze en klik op de bestelbutton. Je hebt hierbij de keuze uit € 10, € 25, € 50 en € 100. In de volgende stap geef je het e-mailadres op waar de prepaid creditcard naartoe gestuurd mag worden. Je kunt er hierbij ook voor kiezen om de paysafecard als cadeaukaart voor iemand anders te kopen. In dit geval geef je het e-mailadres van de ontvanger op. Vervolgens reken je de kaart veilig en eenvoudig af via de betaalmethode van je voorkeur. Wij versturen vervolgens de code direct na betaling naar het opgegeven e-mailadres.

🇧🇪 Belgische bezoekers van onze website kunnen een paysafecard kopen op Herladen.be.

🇩🇪 Duitse bezoekers kunnen een paysafecard kaufen op Aufladen.de.

🇫🇷 Nos visiteurs français peuvent acheter une paysafecard sur ReloadNow.com.

Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag!

Lukt het kopen van een paysafecard niet zoals je had verwacht of zijn er andere vragen die je hebt? Wij helpen je graag om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en staan klaar voor vragen en opmerkingen. Je kan eenvoudig contact met ons opnemen door te mailen naar support@opwaarderen.nl of bel ons op 010-7989541.

Meer over paysafecard

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Hoe kan ik mijn paysafecard inwisselen?

  • Je kan je paysafecard verzilveren in een van de duizend webwinkels die paysafecard aanbieden als betaalmethode.
  • Om met jouw paysafecard te betalen tijdens het afrekenen, vul je de prepaid code in die je per e-mail hebt ontvangen.
  • Als je "Mijn paysafecard" gebruikt, kan je eenvoudig betalen door jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen tijdens het afrekenen.

Na 12 maanden wordt er een vergoeding van 3 euro berekend op jouw paysafecard-tegoed voor het gebruik van de kaart.