CASHlib prepaid creditcard kopen

Met de CASHlib prepaid creditcard heb je de vrijheid om online te betalen zonder dat je je bankgegevens hoeft in te voeren. Het is een veilige en handige manier om aankopen te doen op verschillende websites. Met CASHlib kun je gemakkelijk en snel je online transacties afhandelen met behulp van een unieke code. Het is de ideale oplossing voor iedereen die veilig wil winkelen zonder creditcardgegevens achter te laten.

Wat zijn de voordelen van een CASHlib prepaid creditcard?

 • Prepaid en veilig: CASHlib is een prepaid creditcard, wat betekent dat je alleen kunt uitgeven wat er op de kaart staat. Dit zorgt voor extra veiligheid, omdat je geen persoonlijke financiële gegevens online hoeft te delen.
 • Geen fysieke kaart nodig: In tegenstelling tot traditionele creditcards, heeft CASHlib geen fysieke kaart. Je ontvangt een unieke code die je kunt invoeren bij het afrekenen op ondersteunde websites.
 • Eenvoudig in gebruik: Met CASHlib is betalen eenvoudig en snel. Voer gewoon de code in tijdens het afrekenen en de betaling wordt direct verwerkt.
 • Breed scala aan acceptatie: CASHlib wordt geaccepteerd op talloze websites, waardoor je toegang hebt tot een uitgebreid assortiment producten en diensten.
 • Geen extra kosten: Er zijn geen verborgen kosten of maandelijkse vergoedingen bij het gebruik van CASHlib. Je betaalt alleen voor het bedrag dat je op de kaart zet.

Waar kan ik de CASHlib prepaid creditcard voor gebruiken?

Met CASHlib kun je online aankopen doen bij verschillende webwinkels, entertainmentplatforms, gamingwebsites en meer. Het is ideaal voor mensen die geen creditcard hebben of hun persoonlijke financiële gegevens niet willen delen tijdens het online winkelen. Je kunt het gebruiken voor:

 • Online winkelen: Koop kleding, elektronica, boeken en nog veel meer op verschillende websites.
 • Gaming: Betaal voor in-game aankopen en virtuele valuta op populaire gamingplatforms.
 • Entertainment: Koop tickets voor evenementen, streamingdiensten en digitale inhoud.

Hoe gebruik ik mijn CASHlib Code?

1. Ga naar de desbetreffende webwinkel waar jij graag iets wilt kopen.
2. Zodra je alle producten in je winkelmandje hebt, kies dan CASHlib als betaalmiddel.
3. Voer de 16-cijferige code in die je hebt ontvangen. Het tegoed zal direct worden verrekend met je bestelling.

 1. Ga naar https://cashlib.com/#myvoucher
 2. Geeft de gevraagde informatie in de velden in.
 3. Druk op SUBMIT en je ontvangt het saldo van je CASHlib voucher.

Selecteer het gewenste CASHlib tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.