PCS MasterCard prepaid kaart kopen

We herkennen het allemaal wel: we willen een aankoop doen op een website, maar dan komen we er bij het betalen achter dat het alleen mogelijk is om met een creditcard te betalen. Dit is erg vervelend, zeker als je niet de beschikking hebt over een creditcard. Een eenvoudige oplossing voor dit probleem? De PCS Mastercard prepaid creditcard! Ontdek deze prepaid creditcard en de vele verschillende voordelen bij Opwaarderen.nl.

Prepaid Cards

Let op: Dit product bevat geen PCS Creditcard. Je ontvangt een opwaardeercode om tegoed toe te voegen aan je bestaande PCS Card

Wat is een PCS MasterCard?

De prepaid PCS MasterCard is de ideale betaalmethode voor op het internet en fysieke winkels. In feite heeft het alle eigenschappen van een normale MasterCard creditcard, maar er is wel een groot verschil te herkennen ten opzichte van een normale creditcard. Met behulp van deze prepaid creditcard is het namelijk mogelijk om zonder bankrekening en zonder andere verplichtingen aankopen te doen.

Om van een normale creditcard gebruik te kunnen maken zijn er een aantal verplichtingen waar je aan dient te voldoen. Denk hierbij aan het koppelen met een bankrekening en het achterlaten van persoonlijke gegevens. Dit is dus niet het geval bij een PCS MasterCard! Het enige wat je hoeft te doen om gebruik te maken van deze prepaid creditcard, is het opwaarderen van je PCS tegoed. Hiermee kun je online en in fysieke winkels al je aankopen doen!

 

Waarom Opwaarderen.nl?

Je beltegoed online kopen doe je natuurlijk bij Opwaarderen.nl, wij hebben een greep uit de voordelen voor je op een rij gezet:

✔️ Beltegoedcode binnen 29 seconden ontvangen per mail en/of SMS

✔️ Eenvoudig afrekenen met iDEAL, PayPal, paysafecard of overboeking

✔️ 24/7 bereikbaar om je beltegoed direct online te kopen

✔️ Beltegoedkaarten van alle providers in Nederland

 

Hoe koop je een prepaid PCS MasterCard?

De PCS MasterCard kan dus worden omschreven als een online betaalkaart en prepaid pinpas waar je geen bankrekening voor nodig hebt. Gebruik deze prepaid creditcard online, als prepaid betaalkaart in alle verkooppunten die Mastercard accepteren of als prepaid pinpas om geld te pinnen. Is het budget van je prepaid creditcard bijna op? Gelukkig is het opwaarderen van je PCS Prepaid MasterCard binnen een handomdraai gedaan! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het kopen van tegoed voor je prepaidkaart creditcard. Dit kun je veilig en snel doen via Opwaarderen.nl. Binnen 29 seconden ontvang jij je tegoed via de mail. Een PCS card online kopen doe je dus via Opwaarderen.nl! Meer over de PCS MasterCard lees je op hun pagina met veelgestelde vragen.

Verschil met andere prepaid cards

In principe werkt de prepaid MasterCard hetzelfde als andere prepaid cards, zoals paysafecardTranscash of de Neosurf kaarten. Het voornaamste verschil is dat je de PCS MasterCard kunt gebruiken om aankopen te doen en geld op te nemen binnen het gehele MasterCard®-netwerk. Hierdoor kun je dus van alle diverse voordelen van een normale MasterCard creditcard genieten, zoals het gebruiken als betaalmiddel bij online en fysieke winkels. Dit allemaal zonder dat je aan de verschillende verplichtingen van een normale creditcard hoeft te voldoen!

Wat kan je met een PCS MasterCard?

Een PCS MasterCard heeft vele voordelen. Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt met een aantal voordelen van deze betaalmethode.

  1. Met de PCS MasterCard® zijn jouw online aankopen en betalingen nog veiliger: je communiceert je bankgegevens en persoonlijke informatie immers niet.
  2. Met de oplaadbare prepaid PCS MasterCard® was het nog nooit zo eenvoudig om je dagbudget te beheren!
  3. Met de prepaid PCS MasterCard® leren jouw kinderen perfect hoe ze hun geld moeten beheren. Ze kunnen namelijk niet over de limit heen en moeten daarom secuur omgaan met hun budget.
  4. Met de prepaid PCS MasterCard® kun je geld vrij besteden zonder enig risico op rood staan.
  5. Reis naar het buitenland en beheer jouw budget zonder beperkingen met de prepaid PCS MasterCard®.
  6. Met de PCS MasterCard beheer je jouw eigen uitgaven in een veilige en betrouwbare omgeving.

Waar kun je met PCS MasterCard betalen?

Je kunt de PCS prepaid creditcard overal gebruiken waar een normale MasterCard creditcard ook als betaalmiddel wordt geaccepteerd, aangezien je gebruik kunt maken van het gehele MasterCard netwerk. Dit enorme netwerk omvat meer dan 34 miljoen verkooppunten wereldwijd.

De PCS MasterCard cadeau geven

Wil jij iemand een leuk cadeau? Gelukkig is de PSC prepaid giftcard eenvoudig als cadeau te doen! Groot voordeel is dat de ontvanger van het cadeau enorm veel mogelijkheden heeft om het tegoed te besteden dankzij het enorme MasterCard netwerk. Hierdoor is de ontvanger niet gebonden aan een specifieke winkel of productcategorie.

 

Meer over PCS

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Je kunt je PCS Prepaid Mastercard op twee verschillende manieren opladen:

Via de website:

1. Ga naar de website van PCS Prepaid Mastercard.
2. Log in met je kaartnummer en PIN-code.
3. Klik op "Mijn account".
4. Klik op "Herlaad uw kaart".
5. Voer de code in die je van ons ontvangen hebt.
6. Je kaart wordt direct opgeladen met het prepaid tegoed.

Via de telefoon met een SMS bericht:

Je kaart via SMS beheren? Dat kan! Check hiervoor de sms instructies die je daarvoor nodig hebt op de website van PCS Mastercard. In het geval dat je hulp nodig hebt, dan kun je contact opnemen met de PCS klantenservice via +32 (0) 496 863 584

1. Stuur < LAAD > gevolgd door een spatie en de < opwaardeercode > gevolgd door een spatie en de < laatste 4 cijfers van je PCS kaart >.
2. Voorbeeld: LAAD M271LK21 1234
3. Druk op de verzendknop (of beltoets) en je kaart wordt direct opgeladen!