PCS

PCS 100 euro kaart

€ 20,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

Maak je leven makkelijker met de PCS MasterCard met een tegoed van 100 euro. Met deze prepaid-kaart kun je veilig en flexibel betalen, zowel online als offline, zonder je persoonlijke bankgegevens te delen. Of je nu op reis bent, online aankopen doet of gewoon je dagelijkse uitgaven wilt beheren, de PCS MasterCard biedt je de vrijheid en controle die je nodig hebt.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Veiligheid en privacy: Met de PCS MasterCard hoef je je geen zorgen te maken over het delen van je bankgegevens tijdens het winkelen. De kaart is niet gekoppeld aan je bankrekening, waardoor je financiële privacy volledig gewaarborgd blijft. Je kunt de kaart ook eenvoudig blokkeren of opnieuw opwaarderen via de PCS-app voor extra gemoedsrust.
  • Wereldwijd geaccepteerd: Of je nu thuis bent of in het buitenland, de PCS MasterCard wordt wereldwijd geaccepteerd op alle locaties waar MasterCard-betalingen worden aanvaard. Dit maakt het een handige metgezel voor je reizen en internationale aankopen.
  • Flexibel opwaarderen: Je kunt de PCS MasterCard eenvoudig opwaarderen met een bedrag naar keuze, inclusief deze kaart van 100 euro. Dit betekent dat je altijd de controle hebt over je uitgaven en je de kaart kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften.
  • Geen schulden of rente: Omdat de PCS MasterCard een prepaid-kaart is, kun je alleen het bedrag uitgeven dat op de kaart staat. Er zijn geen schulden of rentekosten, waardoor je je financiën in balans kunt houden zonder verrassingen aan het einde van de maand.

Compatibiliteit

De PCS MasterCard is compatibel met alle handelaars en websites die MasterCard-betalingen accepteren. Of je nu online shopt, een restaurant bezoekt, of reist, je kunt de kaart gebruiken voor al je dagelijkse uitgaven.

Met de PCS MasterCard van 100 euro heb je de vrijheid om veilig te betalen en je financiën onder controle te houden, waar je ook bent. Gebruik het voor je dagelijkse boodschappen, online aankopen of om je reisuitgaven te beheren. Bestel nu jouw PCS MasterCard en geniet van de voordelen van een flexibele, veilige en handige betaalmethode!

Je kunt je PCS Prepaid Mastercard op twee verschillende manieren opladen:

Via de website:

1. Ga naar de website van PCS Prepaid Mastercard.
2. Log in met je kaartnummer en PIN-code.
3. Klik op "Mijn account".
4. Klik op "Herlaad uw kaart".
5. Voer de code in die je van ons ontvangen hebt.
6. Je kaart wordt direct opgeladen met het prepaid tegoed.

Via de telefoon met een SMS bericht:

Je kaart via SMS beheren? Dat kan! Check hiervoor de sms instructies die je daarvoor nodig hebt op de website van PCS Mastercard. In het geval dat je hulp nodig hebt, dan kun je contact opnemen met de PCS klantenservice via +32 (0) 496 863 584

1. Stuur < LAAD > gevolgd door een spatie en de < opwaardeercode > gevolgd door een spatie en de < laatste 4 cijfers van je PCS kaart >.
2. Voorbeeld: LAAD M271LK21 1234
3. Druk op de verzendknop (of beltoets) en je kaart wordt direct opgeladen!