PCS 50 euro kaart

Maak gebruik van de voordelen van een creditcard zonder de mindere kanten, zoals registratie, met een PCS Mastercard 50 euro kaart. Je hoeft niet meer bezorgd te zijn om je online privacy en je geeft nooit meer uit dan de 50 euro die je kaart waard is. Dus waar wacht je nog op? Bestel snel je PCS 100 euro kaart bij Opwaarderen.nl en profiteer van de vele voordelen.

Hoe koop je een prepaid PCS MasterCard van 50 euro?

De PCS MasterCard kan dus worden omschreven als een online betaalkaart en prepaid pinpas waar je geen bankrekening voor nodig hebt. Gebruik deze prepaid creditcard online, als prepaid betaalkaart in alle verkooppunten die Mastercard accepteren of als prepaid pinpas om geld te pinnen. Is het budget van je prepaid creditcard bijna op? Gelukkig is het opwaarderen van je PCS Prepaid MasterCard binnen een handomdraai gedaan! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het kopen van tegoed voor je prepaidkaart creditcard. Dit kun je veilig en snel doen via Opwaarderen.nl. Binnen 29 seconden ontvang jij je tegoed via de mail. Een PCS card online kopen doe je dus via Opwaarderen.nl! Meer over de PCS MasterCard lees je op hun pagina met veelgestelde vragen.

Je kunt je PCS Prepaid Mastercard op twee verschillende manieren opladen:

Via de website:

1. Ga naar de website van PCS Prepaid Mastercard.
2. Log in met je kaartnummer en PIN-code.
3. Klik op "Mijn account".
4. Klik op "Herlaad uw kaart".
5. Voer de code in die je van ons ontvangen hebt.
6. Je kaart wordt direct opgeladen met het prepaid tegoed.

Via de telefoon met een SMS bericht:

Je kaart via SMS beheren? Dat kan! Check hiervoor de sms instructies die je daarvoor nodig hebt op de website van PCS Mastercard. In het geval dat je hulp nodig hebt, dan kun je contact opnemen met de PCS klantenservice via +32 (0) 496 863 584

1. Stuur < LAAD > gevolgd door een spatie en de < opwaardeercode > gevolgd door een spatie en de < laatste 4 cijfers van je PCS kaart >.
2. Voorbeeld: LAAD M271LK21 1234
3. Druk op de verzendknop (of beltoets) en je kaart wordt direct opgeladen!

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 - 17:00. Ook in het weekend!

Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Gebruik ons contact formulier. Lees ook onze Veelgestelde vragen!

Altijd en overal opwaarderen!