PCS

PCS 50 euro kaart

€ 20,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

Met de PCS MasterCard met een tegoed van 50 euro heb je de ideale prepaid-kaart in handen om je aankopen veilig en handig te beheren. Deze kaart biedt je de vrijheid om te betalen zonder je persoonlijke bankgegevens te delen en is een geweldige metgezel voor dagelijkse uitgaven of online winkelen. Geniet van het gemak en de controle die de PCS MasterCard je biedt, waar je ook bent.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Veilig en beschermd: De PCS MasterCard biedt een veilige manier van betalen, doordat het niet gekoppeld is aan je bankrekening. Hierdoor loop je geen risico op het blootleggen van je financiële gegevens tijdens het winkelen. Je kunt de kaart ook beschermen met de PCS-app, waar je deze gemakkelijk kunt blokkeren of opwaarderen voor extra gemoedsrust.
  • Wereldwijde acceptatie: Met de PCS MasterCard kun je overal betalen waar MasterCard-betalingen worden geaccepteerd, zowel nationaal als internationaal. Of je nu in eigen land bent of op reis gaat, deze kaart maakt je aankopen moeiteloos en veelzijdig.
  • Flexibele opwaardering: Het opwaarderen van je PCS MasterCard is eenvoudig en kan met elk bedrag naar keuze, inclusief deze kaart van 50 euro. Dit betekent dat je de controle hebt over je uitgaven en de kaart kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften.
  • Geen schulden of rente: Aangezien de PCS MasterCard een prepaid-kaart is, kun je alleen het bedrag uitgeven dat op de kaart staat. Dit voorkomt schulden en rentekosten, waardoor je financieel in balans blijft zonder verrassingen aan het einde van de maand.

Compatibiliteit

De PCS MasterCard is compatibel met alle handelaars en websites die MasterCard-betalingen accepteren. Hierdoor kun je de kaart gebruiken voor al je dagelijkse aankopen, online shopping en betalingen bij fysieke winkels.

Met de PCS MasterCard van 50 euro heb je een betrouwbare en handige manier om je uitgaven te beheren en veilig te betalen. Gebruik het voor je dagelijkse behoeften, online aankopen of om je vakantie-uitgaven onder controle te houden. Bestel nu jouw PCS MasterCard en ervaar het gemak en de vrijheid van prepaid betalen!

Je kunt je PCS Prepaid Mastercard op twee verschillende manieren opladen:

Via de website:

1. Ga naar de website van PCS Prepaid Mastercard.
2. Log in met je kaartnummer en PIN-code.
3. Klik op "Mijn account".
4. Klik op "Herlaad uw kaart".
5. Voer de code in die je van ons ontvangen hebt.
6. Je kaart wordt direct opgeladen met het prepaid tegoed.

Via de telefoon met een SMS bericht:

Je kaart via SMS beheren? Dat kan! Check hiervoor de sms instructies die je daarvoor nodig hebt op de website van PCS Mastercard. In het geval dat je hulp nodig hebt, dan kun je contact opnemen met de PCS klantenservice via +32 (0) 496 863 584

1. Stuur < LAAD > gevolgd door een spatie en de < opwaardeercode > gevolgd door een spatie en de < laatste 4 cijfers van je PCS kaart >.
2. Voorbeeld: LAAD M271LK21 1234
3. Druk op de verzendknop (of beltoets) en je kaart wordt direct opgeladen!