PCS 20 euro kaart

Met een PCS 20 euro kaart geniet je zonder verplichtingen van een creditcard. Wil je graag controle hebben over je uitgaven? Dan is een ticket PCS 20 euro die ideale kaart voor jou. Nadat je je PCS Mastercard hebt opgewaardeerd kun je er alles mee doen wat je ook kunt met een normale Mastercard en kun je niet meer uitgeven dan de 20 euro die je erop hebt gezet. Je kunt je 20 euro kaart zo vaak opwaarderen als je zelf wilt.

Hoe koop je een prepaid PCS MasterCard van 20 euro?

De PCS MasterCard kan dus worden omschreven als een online betaalkaart en prepaid pinpas waar je geen bankrekening voor nodig hebt. Gebruik deze prepaid creditcard online, als prepaid betaalkaart in alle verkooppunten die Mastercard accepteren of als prepaid pinpas om geld te pinnen. Is het budget van je prepaid creditcard bijna op? Gelukkig is het opwaarderen van je PCS Prepaid MasterCard binnen een handomdraai gedaan! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het kopen van tegoed voor je prepaidkaart creditcard. Dit kun je veilig en snel doen via Opwaarderen.nl. Binnen 29 seconden ontvang jij je tegoed via de mail. Een PCS card online kopen doe je dus via Opwaarderen.nl! Meer over de PCS MasterCard lees je op hun pagina met veelgestelde vragen.

Je kunt je PCS Prepaid Mastercard op twee verschillende manieren opladen:

Via de website:

1. Ga naar de website van PCS Prepaid Mastercard.
2. Log in met je kaartnummer en PIN-code.
3. Klik op "Mijn account".
4. Klik op "Herlaad uw kaart".
5. Voer de code in die je van ons ontvangen hebt.
6. Je kaart wordt direct opgeladen met het prepaid tegoed.

Via de telefoon met een SMS bericht:

Je kaart via SMS beheren? Dat kan! Check hiervoor de sms instructies die je daarvoor nodig hebt op de website van PCS Mastercard. In het geval dat je hulp nodig hebt, dan kun je contact opnemen met de PCS klantenservice via +32 (0) 496 863 584

1. Stuur < LAAD > gevolgd door een spatie en de < opwaardeercode > gevolgd door een spatie en de < laatste 4 cijfers van je PCS kaart >.
2. Voorbeeld: LAAD M271LK21 1234
3. Druk op de verzendknop (of beltoets) en je kaart wordt direct opgeladen!