PCS

PCS 20 euro kaart

€ 20,00
€ 50,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

Bereid je voor op een onvergetelijke shopervaring met een tegoed van €20 voor PCS. Met PCS kun je veilig en gemakkelijk online betalen zonder je persoonlijke gegevens te delen. Of je nu in-game aankopen wilt doen, je garderobe wilt uitbreiden of andere digitale content wilt kopen, met een PCS-betaalkaart van €20 profiteer je optimaal van alle mogelijkheden en geniet je optimaal van je favoriete winkels.

Belangrijkste functies en voordelen:

  • Veilige online betaling: Met een PCS-tegoed van €20 kun je veilig en anoniem online betalen. Je hoeft geen persoonlijke gegevens of bankgegevens op te geven, waardoor je volledige controle hebt over je privacy tijdens je online aankopen.
  • Geschikt voor verschillende platforms: Of je nu fan bent van pc-games, mobiele games, consoles of digitale content zoals films en muziek, met PCS-tegoed van 20 euro kun je jezelf trakteren op alles wat je hartje begeert.
  • Snel en eenvoudig inwisselen: Het inwisselen van je PCS-tegoed van 20 euro is eenvoudig. Volg gewoon de instructies op de kaart of website en je tegoed wordt direct bijgeschreven, klaar om te gebruiken bij je volgende aankoop.
  • Geen vervaldatum: Met PCS beltegoed hoef je je geen zorgen te maken over een vervaldatum. Je kunt je tegoed op elk moment gebruiken en het blijft geldig totdat je besluit het uit te geven.

Compatibiliteit:

Het €20 PCS-tegoed is breed compatibel en kan worden gebruikt op verschillende platforms en websites die MasterCard betalingen accepteren. Of het nu gaat om spelplatforms, digitale winkels of andere online diensten, met het PCS-tegoed van 20 euro kun je betalen zonder gedoe.

Of je nu een fanatieke gamer bent die altijd op zoek is naar nieuwe content of gewoon een betrouwbare manier nodig hebt om online aankopen te doen, met PCS-tegoed van 20 euro ben je verzekerd van een veilige en handige betaalmethode. Verwen jezelf of verras een vriend met dit tegoed en ervaar de vrijheid van anoniem en gemakkelijk online winkelen!

Je kunt je PCS Prepaid Mastercard op twee verschillende manieren opladen:

Via de website:

1. Ga naar de website van PCS Prepaid Mastercard.
2. Log in met je kaartnummer en PIN-code.
3. Klik op "Mijn account".
4. Klik op "Herlaad uw kaart".
5. Voer de code in die je van ons ontvangen hebt.
6. Je kaart wordt direct opgeladen met het prepaid tegoed.

Via de telefoon met een SMS bericht:

Je kaart via SMS beheren? Dat kan! Check hiervoor de sms instructies die je daarvoor nodig hebt op de website van PCS Mastercard. In het geval dat je hulp nodig hebt, dan kun je contact opnemen met de PCS klantenservice via +32 (0) 496 863 584

1. Stuur < LAAD > gevolgd door een spatie en de < opwaardeercode > gevolgd door een spatie en de < laatste 4 cijfers van je PCS kaart >.
2. Voorbeeld: LAAD M271LK21 1234
3. Druk op de verzendknop (of beltoets) en je kaart wordt direct opgeladen!