Lycamobile 10 euro opwaarderen

Lycamobile 10 euro prepaid beltegoed is een geweldige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke manier om mobiel verbonden te blijven. Met Lyca kun je jouw mobiele telefoon op elk moment en overal ter wereld opwaarderen met 10 euro beltegoed. Of je nu naar het buitenland reist of er gewoon zeker van wilt zijn dat je genoeg belminuten bij de hand hebt, deze prepaid optie biedt maximaal gemak.

Met concurrerende tarieven en hoogwaardige dekking in Europa, Azië en Australië, is het gemakkelijk te zien waarom Lycamobile een van de populairste prepaid diensten is geworden. Neem vandaag nog de jouwe en geniet van de gemoedsrust die hoort bij wetende dat je genoeg beltegoed hebt om in contact te blijven met vrienden en familie.

Geniet van de flexibiliteit van een altijd en overal opwaardeerproces waarmee je snel en gemakkelijk jouw rekening kunt aanvullen vanaf de meeste grote banken, PayPal of creditcards.

Lycamobile opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Lycamobile beltegoed/internet op te waarderen:

Optie 1:

  1. Bel gratis het servicenummer 1244 (of 92#)
  2. Volg de stappen in het gesproken menu
  3. Vul je opwaardeercode in

Optie 2: 

  1. Toets *101*, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een # (hekje)
  2. Druk op de beltoets

Je Lycamobile beltegoed/internetbundel is opgewaardeerd! Let op: het is niet mogelijk om meerdere bundels tegelijk te activeren binnen 30 dagen.

Geldigheidsduur na aankoop

Na het kopen van je Lycamobile beltegoed via Opwaarderen.nl heb je zes maanden de tijd om deze te activeren.

Geldigheidsduur na activatie bij Lycamobile

Als je de Lycamobile opwaardeerinstructies hebt gevolgd is je beltegoed geactiveerd. Hierna is je beltegoed 6 maanden geldig indien je de simkaart niet actief gebruikt. Als je binnen de 6 maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn.