product-image

Lycamobile €10 (= €20)

€ 5,00
€ 10,00
€ 20,00

1

Direct geleverd

Of je nu graag op de hoogte blijft van de laatste trends op sociale media, of het belangrijk vindt om altijd bereikbaar te zijn voor je geliefden, het Lycamobile 10 euro beltegoed biedt je de flexibiliteit die je nodig hebt. Dit beltegoed van Lycamobile, een gerespecteerde speler in de wereld van pay-as-you-go mobiele diensten, stelt je in staat om zonder verplichtingen te bellen, sms'en en browsen.

Waarom Lycamobile beltegoed?:

  • Direct beschikbaar: Na aankoop van je Lycamobile beltegoed kun je direct bellen, sms'en en data gebruiken. 
  • Betaalbaar en flexibel: Met 10 euro beltegoed bepaal je zelf waar je jouw geld aan besteedt, of dat nu bellen, sms'en of browsen is.
  • Wereldwijd bereik: Maak voordelige internationale oproepen en stuur berichten naar zowel Europa, de VS als vele andere landen wereldwijd.
  • Altijd online: Lycamobile biedt diverse data-abonnementen, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Compatibiliteit

Het Lycamobile 10 euro beltegoed is compatibel met alle ontgrendelde GSM-ondersteunde mobiele apparaten, inclusief Android, iOS, Windows en meer. Het enige dat je hoeft te doen is je Lycamobile simkaart plaatsen en je bent klaar om te gaan.

Maak vandaag nog de overstap naar Lycamobile 10 euro beltegoed en ervaar de vrijheid en het gemak van pay-as-you-go mobiele diensten.

Lycamobile opwaarderen met een beltegoedcode

  1. Bel het gratis servicenummer 1244
  2. Volg de gesproken instructies
  3. Vul je opwaardeercode in

Een andere mogelijkheid om Lycamobile op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lycamobile opwaarderen vanuit het buitenland

  1. Bel naar +31684001244
  2. Kies voor volg de gesproken instructies
  3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #

Geldigheidsduur na aankoop

Na het kopen van je Lycamobile beltegoed via Opwaarderen.nl heb je zes maanden de tijd om deze te activeren.

Geldigheidsduur na activatie bij Lycamobile

Als je de Lycamobile opwaardeerinstructies hebt gevolgd is je beltegoed geactiveerd. Hierna is je beltegoed 6 maanden geldig indien je de simkaart niet actief gebruikt. Als je binnen de 6 maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn.