Lycamobile 20 euro opwaarderen

Het Lycamobile beltegoed van 20 euro is de perfecte keuze voor wie in contact wil blijven met familie en vrienden over de hele wereld. Met dit prepaid beltegoed kun je voordelig internationaal bellen, zonder contract en zonder verborgen kosten. Met Lycamobile betaal je alleen voor wat je gebruikt, er zijn geen onverwachte kosten of verplichtingen.

Je kunt kiezen uit verschillende opwaardeeropties, variërend van 5 euro tot 20 euro, dus het is gemakkelijk om een optie te vinden die past bij jouw behoeften en budget. Zodra je het door jou gekozen beltegoed hebt gekocht, voer je gewoon je pincode in je mobiele telefoon in wanneer de netwerkaanbieder daarom vraagt en kun je meteen beginnen met (internationale) gesprekken

Met Lycamobile 20 euro beltegoed kun je internationale gesprekken voeren naar meer dan 200 landen wereldwijd. Je kunt ook genieten van goedkope internettoegang en nationale en internationale tekstberichten zonder je zorgen te maken over hoge kosten. Dus als u op zoek bent naar een betaalbare manier om verbonden te blijven met familie en vrienden over de hele wereld, kies dan vandaag nog voor het 20 euro beltegoed van Lycamobile!

Lycamobile opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Lycamobile beltegoed/internet op te waarderen:

Optie 1:

  1. Bel gratis het servicenummer 1244 (of 92#)
  2. Volg de stappen in het gesproken menu
  3. Vul je opwaardeercode in

Optie 2: 

  1. Toets *101*, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een # (hekje)
  2. Druk op de beltoets

Je Lycamobile beltegoed/internetbundel is opgewaardeerd! Let op: het is niet mogelijk om meerdere bundels tegelijk te activeren binnen 30 dagen.

Geldigheidsduur na aankoop

Na het kopen van je Lycamobile beltegoed via Opwaarderen.nl heb je zes maanden de tijd om deze te activeren.

Geldigheidsduur na activatie bij Lycamobile

Als je de Lycamobile opwaardeerinstructies hebt gevolgd is je beltegoed geactiveerd. Hierna is je beltegoed 6 maanden geldig indien je de simkaart niet actief gebruikt. Als je binnen de 6 maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn.