Bonus x2
Lycamobile Beltegoed

Lycamobile 20 euro opwaarderen

Verdubbeld

€ 5,00
€ 10,00
€ 20,00

1

Direct geleverd

Lycamobile 20 euro beltegoed, is de perfecte oplossing voor wie veel belt, data gebruikt of voortdurend in contact moet blijven met vrienden, familie of collega's in binnen- en buitenland. Dit prepaid beltegoed geeft je de flexibiliteit om op jouw eigen manier te communiceren, zonder vast te zitten aan een langlopend contract.

Waarom Lycamobile beltegoed?:

  • Snel en eenvoudig opwaarderen: Met het Lycamobile beltegoed van 20 euro kun je direct aan de slag. Geen wachttijden, geen ingewikkeld opwaardeerproces.  
  • Betaalbaar en flexibel: Met 10 euro beltegoed bepaal je zelf waar je jouw geld aan besteedt, of dat nu bellen, sms'en of browsen is.
  • Wereldwijd bereik: Lycamobile biedt zeer betaalbare tarieven voor internationaal bellen en sms'en. Zo blijf je gemakkelijk in contact met mensen in andere landen.
  • Diverse data-opties: Of je nu sporadisch op het web surft of dagelijks grote hoeveelheden data verbruikt, Lycamobile heeft een aanbod dat aan jouw eisen voldoet.

Compatibiliteit

Het Lycamobile 20 euro beltegoed is compatibel met alle simkaartondersteunde toestellen. Of je nu een Android-smartphone, een iPhone, een Windows-telefoon of een ander GSM-ondersteund apparaat hebt, je kunt zonder problemen gebruikmaken van Lycamobile. Stap vandaag nog over op het Lycamobile beltegoed van 20 euro en geniet van het gemak van pay-as-you-go mobiele diensten.

Lycamobile opwaarderen met een beltegoedcode

  1. Bel het gratis servicenummer 1244
  2. Volg de gesproken instructies
  3. Vul je opwaardeercode in

Een andere mogelijkheid om Lycamobile op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lycamobile opwaarderen vanuit het buitenland

  1. Bel naar +31684001244
  2. Kies voor volg de gesproken instructies
  3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #

Geldigheidsduur na aankoop

Na het kopen van je Lycamobile beltegoed via Opwaarderen.nl heb je zes maanden de tijd om deze te activeren.

Geldigheidsduur na activatie bij Lycamobile

Als je de Lycamobile opwaardeerinstructies hebt gevolgd is je beltegoed geactiveerd. Hierna is je beltegoed 6 maanden geldig indien je de simkaart niet actief gebruikt. Als je binnen de 6 maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn.