Lycamobile 5 euro beltegoed opwaarderen

Ben je op zoek naar een betaalbare manier om in contact te blijven met je vrienden en familie? Kijk niet verder en koop hier Lycamobile 5 euro beltegoed! Met deze handige dienst kun je snel en gemakkelijk mobiele belminuten of data kopen.

Lycamobile is een pay-as-you-go mobiele netwerk provider die goedkope internationale gesprekken en sms'jes aanbiedt in Europa, de Verenigde Staten en vele andere landen wereldwijd. Het bedrijf biedt klanten ook een scala aan data-abonnementen, zodat je overal verbonden kunt blijven.

Jouw account opwaarderen kan niet eenvoudiger; het enige wat je hoeft te doen is het Lycamobile 5 euro beltegoed pakket te kopen bij Opwaarderen.nl.

Lycamobile opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Lycamobile beltegoed/internet op te waarderen:

Optie 1:

  1. Bel gratis het servicenummer 1244 (of 92#)
  2. Volg de stappen in het gesproken menu
  3. Vul je opwaardeercode in

Optie 2: 

  1. Toets *101*, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een # (hekje)
  2. Druk op de beltoets

Je Lycamobile beltegoed/internetbundel is opgewaardeerd! Let op: het is niet mogelijk om meerdere bundels tegelijk te activeren binnen 30 dagen.

Geldigheidsduur na aankoop

Na het kopen van je Lycamobile beltegoed via Opwaarderen.nl heb je zes maanden de tijd om deze te activeren.

Geldigheidsduur na activatie bij Lycamobile

Als je de Lycamobile opwaardeerinstructies hebt gevolgd is je beltegoed geactiveerd. Hierna is je beltegoed 6 maanden geldig indien je de simkaart niet actief gebruikt. Als je binnen de 6 maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn.