Bonus x3
Lebara Beltegoed

Lebara prepaid 5 euro beltegoed

 Gratis bellen naar andere Lebara nummers

 Naar vast: vanaf 12 ct/min

 Naar mobiel: vanaf 26 ct/min

 SMS: 30 ct/sms

 Data: 15 ct/MB

Onbeperkt geldig*

 

Extra beltegoed ontvangen? SMS EXTRA naar 8800 voorafgaand aan je opwaardering.

Liever een bundel? SMS dan gratis de bundelcodes vermeld op de achterzijde naar 8800.

Meer
€ 5,00
€ 10,00
€ 20,00
€ 30,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

Wil jij extra Lebara beltegoed krijgen?

Bij iedere keer dat je opwaardeert, wordt je beltegoed verdubbeld. Dat betekent:

• € 5 = € 15
• € 10 = € 30
• € 20 = € 60
• € 30 = € 90
• € 50 = € 110

Deze aanbieding is een initiatief van Lebara en niet van toepassing op Lebara One en Lebara Unlimited. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt.

Met Lebara 5 euro beltegoed krijg je toegang tot een eenvoudige en voordelige manier om in contact te blijven met vrienden en familie, waar je ook bent. Of je nu nationale of internationale gesprekken wilt voeren, sms'en wilt versturen of gewoon online wilt surfen, deze prepaid beltegoedvoucher van Lebara biedt je de flexibiliteit die je nodig hebt voor een naadloze communicatie-ervaring.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Budgetvriendelijk: Lebara 5 euro beltegoed is ideaal voor mensen die een beperkt budget hebben en toch willen genieten van betrouwbare mobiele diensten. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, zonder verborgen kosten of abonnementsverplichtingen.
  • Internationale connectiviteit: Met Lebara kun je tegen voordelige tarieven internationale gesprekken voeren naar verschillende landen. Blijf in contact met dierbaren over de hele wereld, zonder je zorgen te maken over hoge roamingkosten.
  • Geen contract vereist: Met prepaid beltegoed van Lebara hoef je geen langlopend contract te ondertekenen. Geniet van volledige vrijheid en beheer je verbruik op jouw voorwaarden.
  • Eenvoudig opwaarderen: Het opwaarderen van je beltegoed is een fluitje van een cent. Kies uit verschillende betaalmethoden, waaronder online opwaarderen, zodat je nooit zonder saldo komt te zitten.
  • Brede dekking: Lebara maakt gebruik van het betrouwbare mobiele netwerk, waardoor je overal in Nederland kunt genieten van goede dekking en gesprekskwaliteit.

Compatibiliteit

Lebara 5 euro beltegoed werkt met alle gangbare mobiele telefoons en is compatibel met het Lebara-netwerk. Daarnaast kun je dit beltegoed gebruiken voor nationale en internationale gesprekken, sms'en en mobiel internetten.

Of je nu een student bent, een reiziger of gewoon op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare manier om verbonden te blijven, Lebara 5 euro beltegoed biedt je de mogelijkheid om onbezorgd te communiceren en te genieten van mobiele vrijheid. Wacht niet langer en laad vandaag nog je Lebara-beltegoed op voor een naadloze en voordelige mobiele ervaring!

Lebara opwaarderen met een beltegoedcode

1. Bel het gratis servicenummer 1244
2. Volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in, gevolgd door een #.

Een andere mogelijkheid om Lebara op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lebara opwaarderen vanuit het buitenland

1. Bel naar +31684001244
2. Kies voor volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #