Bonus x3
Lebara Beltegoed

Lebara prepaid 10 euro beltegoed

 Gratis bellen naar andere Lebara nummers

 Naar vast: vanaf 12 ct/min

 Naar mobiel: vanaf 26 ct/min

 SMS: 30 ct/sms

 Data: 15 ct/MB

Onbeperkt geldig*

 

Extra beltegoed ontvangen? SMS EXTRA naar 8800 voorafgaand aan je opwaardering.

Liever een bundel? SMS dan gratis de bundelcodes vermeld op de achterzijde naar 8800.

Meer
€ 5,00
€ 10,00
€ 20,00
€ 30,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

Wil jij extra Lebara beltegoed krijgen?

Bij iedere keer dat je opwaardeert, wordt je beltegoed verdubbeld. Dat betekent:

• € 5 = € 15
• € 10 = € 30
• € 20 = € 60
• € 30 = € 90
• € 50 = € 110

Deze aanbieding is een initiatief van Lebara en niet van toepassing op Lebara One en Lebara Unlimited. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt.

Met Lebara 10 euro beltegoed krijg je een geweldige prepaid-oplossing om volop te genieten van mobiele communicatie. Of je nu wilt bellen, sms'en of internetten, deze prepaid beltegoedvoucher van Lebara biedt je de flexibiliteit en vrijheid die je nodig hebt. Met een royale waarde van 10 euro kun je zonder zorgen verbonden blijven met je dierbaren en de wereld om je heen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Betaalbaar en flexibel: Lebara 10 euro beltegoed is de perfecte keuze voor gebruikers die een betaalbare en flexibele mobiele oplossing nodig hebben. Je kunt je tegoed naar eigen behoefte gebruiken, zonder vaste maandelijkse kosten.
  • Internationale mogelijkheden: Met Lebara kun je internationale gesprekken voeren naar verschillende landen tegen scherpe tarieven. Blijf in contact met vrienden en familie over de hele wereld zonder je zorgen te maken over dure gesprekskosten.
  • Geen verplichtingen: Prepaid betekent dat je geen langlopend contract hoeft te ondertekenen. Geniet van de vrijheid om je verbruik te beheren en op te waarderen wanneer jij dat wilt.
  • Eenvoudig opwaarderen: Het opwaarderen van je beltegoed is snel en gemakkelijk. Kies uit verschillende betaalmethoden en je bent klaar om te communiceren.
  • Betrouwbaar netwerk: Lebara maakt gebruik van een betrouwbaar mobiel netwerk, waardoor je overal in Nederland kunt rekenen op uitstekende dekking en gesprekskwaliteit.

Compatibiliteit

Lebara 10 euro beltegoed is compatibel met alle gangbare mobiele telefoons en werkt op het Lebara-netwerk. Je kunt het beltegoed gebruiken voor nationale en internationale gesprekken, sms'en en mobiel internetten.

Of je nu een drukke professional, een student of een frequente reiziger bent, met Lebara 10 euro beltegoed ben je altijd verbonden met je dierbaren en belangrijke zaken. Wacht niet langer en laad vandaag nog je Lebara-beltegoed op voor een moeiteloze en voordelige mobiele ervaring!

Lebara opwaarderen met een beltegoedcode

1. Bel het gratis servicenummer 1244
2. Volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in, gevolgd door een #.

Een andere mogelijkheid om Lebara op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lebara opwaarderen vanuit het buitenland

1. Bel naar +31684001244
2. Kies voor volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #