Bonus x3
Lebara Beltegoed

Lebara prepaid 30 euro beltegoed

 Gratis bellen naar andere Lebara nummers

 Naar vast: vanaf 12 ct/min

 Naar mobiel: vanaf 26 ct/min

 SMS: 30 ct/sms

 Data: 15 ct/MB

Onbeperkt geldig*

 

Extra beltegoed ontvangen? SMS EXTRA naar 8800 voorafgaand aan je opwaardering.

Liever een bundel? SMS dan gratis de bundelcodes vermeld op de achterzijde naar 8800.

Meer
€ 5,00
€ 10,00
€ 20,00
€ 30,00
€ 50,00

1

Geldig in Nederland
Direct geleverd

Wil jij extra Lebara beltegoed krijgen?

Bij iedere keer dat je opwaardeert, wordt je beltegoed verdubbeld. Dat betekent:

• € 5 = € 15
• € 10 = € 30
• € 20 = € 60
• € 30 = € 90
• € 50 = € 110

Deze aanbieding is een initiatief van Lebara en niet van toepassing op Lebara One en Lebara Unlimited. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt.

Met Lebara 30 euro beltegoed haal je het beste uit je mobiele communicatie. Deze voucher biedt een ruim tegoed van 30 euro, waarmee je volop kunt genieten van bellen, sms'en en internetten. Lebara staat bekend om zijn klantgerichte diensten en voordelige tarieven, en met deze voucher ben je verzekerd van een geweldige mobiele ervaring.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Royaal beltegoed: Met maar liefst 30 euro beltegoed heb je genoeg tegoed om uitgebreid te communiceren en te surfen. Of je nu veel belt naar vrienden en familie, berichten verstuurt of online wilt zijn, dit beltegoed biedt alle mogelijkheden.
  • Voordelige tarieven: Lebara staat bekend om zijn scherpe tarieven voor nationale en internationale gesprekken. Met deze voucher profiteer je van betaalbare gesprekskosten, zowel binnen Nederland als naar het buitenland.
  • Flexibel gebruik: Lebara 30 euro beltegoed geeft je de vrijheid om je tegoed te gebruiken zoals jij dat wilt. Geen contractuele verplichtingen, geen verborgen kosten; je hebt volledige controle over je mobiele verbruik.
  • Eenvoudig opwaarderen: Het opwaarderen van je beltegoed is eenvoudig en snel. Met diverse betaalopties en een gebruiksvriendelijke interface is het toevoegen van tegoed een fluitje van een cent.
  • Betrouwbaarheid: Lebara maakt gebruik van een betrouwbaar mobiel netwerk, zodat je altijd en overal kunt rekenen op uitstekende gesprekskwaliteit en internetdekking.

Compatibiliteit

Lebara 30 euro beltegoed is compatibel met alle gangbare mobiele telefoons en werkt op het betrouwbare Lebara-netwerk. Je kunt het beltegoed gebruiken voor nationale en internationale gesprekken, sms'en en mobiel internetten.

Of je nu veel belt naar het buitenland, graag berichten deelt of gewoon van naadloos internetgenot wilt genieten, Lebara 30 euro beltegoed biedt je de mogelijkheid om onbezorgd te communiceren. Wacht niet langer en laad je Lebara-beltegoed vandaag nog op voor een voordelige en zorgeloze mobiele ervaring!

Lebara op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.