League of Legends

20 euro League of Legends Riot Points kopen

€ 10,00
€ 20,00

1

Direct geleverd

Stap in de spannende wereld van League of Legends met de League of Legends 20 euro gift card! Als een van de meest geliefde online multiplayer-games ter wereld, biedt League of Legends een eindeloze hoeveelheid avontuur, strategie en competitie. Met deze gift card kun je jezelf trakteren op een schat aan in-game content en je heldhaftige reis naar de top van de Summoner's Rift beginnen. Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of net begint aan je LoL-avontuur, deze gift card geeft je de vrijheid om je spelervaring naar een hoger niveau te tillen!

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Uitgebreide in-game mogelijkheden: Met de League of Legends 20 euro gift card kun je een grote hoeveelheid Riot Points (RP) kopen. Gebruik je RP om nieuwe kampioenen te ontgrendelen, epische skins te bemachtigen, of speciale boosts en iconen te verkrijgen. Personaliseer je helden en laat je unieke stijl zien in het spel.
  • Verbeter je vaardigheden: Met de extra RP kun je je gameplay-ervaring naar een hoger niveau tillen. Koop runes, mastery pages en andere in-game items die je helpen om je kampioenen te verbeteren en je tegenstanders te verslaan.
  • Geen creditcard nodig: Gebruik de League of Legends 20 euro gift card als een veilig en handig betaalmiddel. Je hebt geen creditcardgegevens nodig om je in-game tegoed aan te vullen. Wissel gewoon de code in en je bent klaar om te spelen!
  • Het perfecte cadeau voor LoL-fans: Ben je op zoek naar een geweldig cadeau voor een vriend of familielid die dol is op League of Legends? Zoek niet verder! De League of Legends 20 euro gift card is het ideale cadeau waarmee ze hun favoriete in-game items kunnen kiezen en hun gaming-ervaring kunnen verbeteren.

Compatibiliteit

De League of Legends 20 euro gift card is compatibel met het League of Legends-platform en kan worden ingewisseld via de officiële website van het spel. Zorg ervoor dat je een actieve League of Legends-account hebt om de RP te kunnen ontvangen.

Dus waar wacht je nog op? Laad je League of Legends-account op met 20 euro aan Riot Points en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur in een van de meest iconische en meeslepende games aller tijden!

Volg de onderstaande stappen om je League of Legends 20 euro code in te wisselen:

  1. Log in of registreer een nieuw account.
  2. Start het spel en open de Store door op het schatkist onder Summoner Name te klikken
  3. Ga nu naar 'Purchase RP' in het linkermenu
  4. Selecteer bij stap 1 de betaalmethode 'Prepaid Cards'
  5. Vul hier de LoL RP code in die je hebt ontvangen en bevestig de invoer via 'Submit'

Je Riot Points zijn toegevoegd aan je League of Legends account!