League of Legends

10 euro League of Legends Riot Points kopen

€ 10,00
€ 20,00

1

Direct geleverd

Met de League of Legends 10 euro gift card betreed je de opwindende wereld van een van de meest populaire online games aller tijden. League of Legends, ook wel bekend als LoL, heeft miljoenen spelers over de hele wereld en biedt een meeslepende en uitdagende gameplay-ervaring. Met deze gift card kun je in-game aankopen doen en je gaming-ervaring naar een hoger niveau tillen. Of je nu een nieuwe skin voor je favoriete kampioen wilt kopen, speciale boosts wilt ontgrendelen, of gewoon je inventaris wilt uitbreiden, de League of Legends 10 euro gift card heeft het allemaal!

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • In-game aankopen: Met de League of Legends gift card van 10 euro kun je RP (Riot Points) kopen, waarmee je in-game aankopen kunt doen. Ontgrendel nieuwe uitrustingen, cosmetische items en andere goodies om je spelervaring te verbeteren.
  • Veilig en gemakkelijk: De gift card biedt een veilige en gemakkelijke manier om RP toe te voegen aan je League of Legends-account. Geen gedoe met creditcardgegevens of andere betaalmethoden, gewoon simpelweg de code inwisselen en je bent klaar om te gaan.
  • Upgrade je gaming: Met extra RP tot je beschikking kun je je spelervaring aanpassen en personaliseren. Verbeter je vaardigheden, verbreed je keuzemogelijkheden en domineer de Summoner's Rift als nooit tevoren.
  • Het perfecte cadeau: De League of Legends 10 euro gift card is ook het perfecte cadeau voor vrienden of familie die graag LoL spelen. Geef ze de vrijheid om zelf te kiezen welke in-game items ze willen ontgrendelen en laat ze genieten van hun favoriete spel op hun eigen voorwaarden.

Compatibiliteit

De League of Legends 10 euro gift card is compatibel met het League of Legends-platform en kan worden ingewisseld via de officiële website van het spel. Zorg ervoor dat je een actieve League of Legends-account hebt om de RP te kunnen ontvangen.

Stap nu in de wereld van League of Legends en ervaar de spanning en sensatie van dit epische spel. Met de League of Legends 10 euro gift card kun je jezelf of anderen trakteren op een geweldige gaming-ervaring vol actie en avontuur!

Volg de onderstaande stappen om je League of Legends 10 euro code in te wisselen:

  1. Log in of registreer een nieuw account.
  2. Start het spel en open de Store door op het schatkist onder Summoner Name te klikken
  3. Ga nu naar 'Purchase RP' in het linkermenu
  4. Selecteer bij stap 1 de betaalmethode 'Prepaid Cards'
  5. Vul hier de LoL RP code in die je hebt ontvangen en bevestig de invoer via 'Submit'

Je Riot Points zijn toegevoegd aan je League of Legends account!