header-logo

KPN 50 euro beltegoed opwaarderen

product-image

Beltegoed

KPN €50

€ 50

KPN biedt een beltegoed kaart van 50 euro, waardoor je meer vrijheid en flexibiliteit krijgt om in contact te blijven met vrienden, familie en collega's. Met de KPN beltegoed opwaardering kun je kiezen uit verschillende pakketten die zijn afgestemd op jouw behoeften en budget. Of je nu data, meer minuten of zelfs onbeperkte roaming nodig hebt, je kunt het perfecte plan kiezen voor jouw behoeften.

Bovendien zijn alle gesprekken die je met KPN voert en ontvangt veilig en betrouwbaar. Geniet van de vrijheid van bellen zonder je zorgen te maken dat je beltegoed opraakt, dankzij het 50 euro beltegoed van KPN. Met vele opties om op elk gewenst moment op te waarderen, is verbonden blijven nog nooit zo eenvoudig geweest. Ga vandaag nog online en geniet van het gemak en de besparingen van een KPN 50 euro beltegoed opwaardering!

KPN beltegoed opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je KPN beltegoed op te waarderen:

  1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar 1244
  2. Volg de stappen in het gesproken menu en kies optie 9
  3. Voer je opwaardeercode in, afsluitend met een # (hekje)

Je KPN beltegoed is opgewaardeerd!

Je KPN prepaid beltegoed is onbeperkt geldig. Je moet wel af en toe bellen of opwaarderen om te voorkomen dat KPN je nummer afsluit. Over het algemeen doen zij dat wanneer er een half jaar geen gebruik is gemaakt van een mobiel nummer.


Categorieën

Populair

Internationaal

België

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online bij Opwaarderen.nl. Profiteer daarnaast ook van de vele acties van providers.

Volg Opwaarderen

Onze betaalmethodes