KPN

KPN 15 euro beltegoed opwaarderen

€ 10,00
€ 15,00
€ 20,00
€ 30,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

Met KPN 15 euro beltegoed ben je verzekerd van een soepele en ononderbroken mobiele ervaring. Met deze handige prepaid beltegoedoptie kun je jouw tegoed gemakkelijk aanvullen, zodat je altijd kunt bellen, sms'en en internetten wanneer je maar wilt. Met KPN als jouw mobiele provider, hoef je je nooit meer zorgen te maken over het uitgeput raken van jouw beltegoed.

Waarom beltegoed van KPN? 

  • Snel en gemakkelijk opwaarderen: Met KPN 15 euro beltegoed kun je direct jouw tegoed aanvullen, zonder gedoe of vertragingen. Met een paar eenvoudige stappen ben je binnen enkele minuten weer online en klaar om te communiceren. 
  • Betrouwbaar: KPN staat bekend om zijn betrouwbare netwerk en uitstekende dekking. Met 15 euro beltegoed ben je verzekerd van een betrouwbare verbinding, waar je ook bent.
  • Snel en veilig: Het opwaarderen van jouw beltegoed bij KPN is snel en veilig. Jouw persoonlijke gegevens worden beschermd door geavanceerde encryptietechnologie, zodat je met een gerust hart kunt opwaarderen.
  • Flexibel: Met prepaid beltegoed heb je de controle over jouw uitgaven. Je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt opwaarderen en wanneer. Geen vaste contracten of verrassingen op jouw factuur, gewoon de vrijheid om te kiezen wat het beste bij jou past.

Compatibiliteit

KPN 15 euro beltegoed is compatibel met alle KPN-prepaidabonnementen en kan worden gebruikt met alle moderne mobiele apparaten die het KPN-netwerk ondersteunen. Het opwaarderen van beltegoed kan gemakkelijk online worden gedaan via de KPN-website of mobiele app, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Met KPN 15 euro beltegoed hoef je je geen zorgen te maken over het einde van jouw beltegoed. Blijf in contact met jouw vrienden en familie, surf op het internet en blijf op de hoogte van alles wat er gaande is. Geniet van de vrijheid en flexibiliteit die prepaid beltegoed biedt en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van het KPN-netwerk. Met KPN ben je altijd verbonden!

KPN beltegoed opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je KPN beltegoed op te waarderen:

  1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar 1244
  2. Volg de stappen in het gesproken menu en kies optie 9
  3. Voer je opwaardeercode in, afsluitend met een # (hekje)

Je KPN beltegoed is opgewaardeerd!

Je KPN prepaid beltegoed is onbeperkt geldig. Je moet wel af en toe bellen of opwaarderen om te voorkomen dat KPN je nummer afsluit. Over het algemeen doen zij dat wanneer er een half jaar geen gebruik is gemaakt van een mobiel nummer.