Alles over Fortnite Skins en Fortnite wapens!

29-7-2020

Even terug naar het begin, wat is Fortnite ook alweer? Fortnite is een overlevingsspel, waarbij 100 spelers uit een battle bus springen en ergens op het eiland landen, om vervolgens met elkaar de strijd aan te gaan. Alle spelers zijn voorzien van hun eigen gekozen Fornite skins. Zij nemen het tegen elkaar op in een gevecht met verschillende Fortnite wapens, voertuigen en bouwmaterialen. Dit betekent dus dat je 99 andere online spelers in de game moet zien te verslaan, om er vervolgens vandoor te gaan met de welbekende ‘Victory Royale’!

Fortnite Skins

Verschillen in Netflix abonnementen

Om jezelf zo uniek mogelijk te maken in de game, kun je jezelf een eigen Fortnite skin geven. Fortnite heeft honderden verschillende skins die je kan gebruiken en samenstellen. Door middel van je eigen pickaxe, glider, avatar en rugzak, stel jij je Fortnite skins geheel naar jouw wensen samen. Heb je liever vrouwelijke Fornite Skins of toch liever de mannelijke versies van de Fortnite Skins? Je kan het helemaal zelf bepalen. Net als bij de Fortnite wapens, heb je ook verschillende zeldzaamheden in Fortnite Skins. Het enige verschil is dat Fortnite wapens gratis te zoeken zijn op het eiland en Fortnite Skins moet je kopen met V-bucks. Er is ook een optie dat je gratis Fornite Skins kan krijgen in Fortnite, alleen moet je dan wel in bezit zijn van een Battle Pass.

Fortnite Skins kopen kan gemakkelijk met V-bucks. Fortnite zorgt ervoor dat er in de ‘Item Shop’ elke dag nieuwe Fortnite Skins te vinden zijn, die je op dat moment kan kopen. De kosten van Fortnite Skins variëren tussen de 200 en de 2000 V-bucks. Dit hangt uiteraard af van de zeldzaamheid van de Fortnite Skins. Hoe zeldzamer de Fortnite Skins, hoe meer V-bucks je daarvoor betaald.

Fortnite Skins kopen

Om Fortnite Skins te kopen, moet je eerst V-bucks op je Fortnite account zetten. Dat doe je door geld in je ‘portemonnee’ op de PlayStation te zetten en dat vervolgens in te wisselen voor V-bucks.

Hoe moet je Fortnite V-bucks kopen:

 1. Wanneer de PlayStation is ingeschakeld, open je de Fortnite game.
 2. Klik de ‘Battle Royale’ modus aan.
 3. Ga met de L1- of R1-knop naar het kopje V-BUCKS.
 4. Klik het gewenste aantal V-Bucks aan dat je wilt aanschaffen.
 5. Klik met het vierkantje op ‘Purchase’ om je V-bucks te kopen.
 6. Hier moet je een bedrag toevoegen aan je PlayStation portemonnee. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. Zo kun je betalen met een van onze PlayStation Cards, ter waarde van 10, 20 of 50 euro. Lees onderaan de pagina hoe je de codes kunt inwisselen voor zowel PlayStation als XboxNintendoGoogle Play en Appstore.
 7. Vervolgens klik je op de bevestiging van het aantal V-bucks en wordt het bedrag van je PlayStation Card overgezet in V-bucks in je Fortnite account.

Als de V-bucks zijn toegevoegd aan je Fortnite account, kun je ze besteden aan Fortnite Skins, Gliders, Harvesting Tools, Emotes en Wraps.

Fortnite Skins - Fortnite Chapter 2 - Season 2 | Battle Pass Gameplay Trailer

Fortnite wapens

Een belangrijk onderdeel voor het spelen van Fortnite Battle Royale is natuurlijk de Fortnite wapens. Er zijn verschillende soorten Fortnite wapens, die je in verschillende situaties het best kan gebruiken. De verschillende soorten Fortnite wapens zijn:

 • Shotguns
 • Pistolen
 • Machinepistool
 • Assault rifles
 • Snipers
 • Granaten
 • Raketwerpers

Fornite wapen Assault rifle; Scar (Epic Games)

Zoals eerder aangegeven, heeft ook elk wapen een eigen kleur, waarmee de zeldzaamheid van het wapen wordt getoont. De zeldzaamheid van Fortnite wapens is hieronder weergegeven, van laag naar hoog.

 • Grijs
 • Groen
 • Blauw
 • Paars
 • Goud

Hoe zeldzamer het wapen is, hoe meer schade deze doet tegen spelers en de omgeving. Als een wapen zeldzamer is, dan is hij automatisch ook meer accuraat. Dit betekent dat jouw schoten meer precies zijn en dus beter terechtkomen waar jij op richt. Wanneer je bijvoorbeeld je tegenstander in het hoofd raakt, zal dit meer schade veroorzaken dan wanneer je hem of haar in het lichaam raakt. Zo schakel je je tegenstander sneller uit en ben je een stap dichter bij de winst.

Nu je een beetje wegwijs bent gemaakt met de Fornite Skins en Fortnite wapens, wensen wij jou veel succes met het uitschakelen van de enemies in de game. Koop gauw een van onze gamecards voor PlayStationXboxNintendoGoogle Play of Appstore en behaal jouw ‘Victory Royale’!