Xbox gift card kopen

Eenvoudig en snel een Xbox gift card kopen? Bij Opwaarderen.nl heb je binnen 29 seconden al je tegoed binnen, waardoor je direct je tegoed kunt verzilveren. De Xbox heeft namelijk nog een schat aan leuke extra’s die je niet in de fysieke winkel kunt verkrijgen. Xbox beschikt over een service waardoor je online allerlei exclusieve games kunt downloaden.

Om hier gebruik van te maken hoef je alleen een Xbox gift card te kopen! Dit kun je gemakkelijk en veilig doen via Opwaarderen.nl, dus je bespaart jezelf een trip naar de winkel. De Xbox gift card kun je niet alleen voor eigen gebruik aanschaffen, maar je kunt het ook als cadeau doen. De Xbox gift cards zijn te koop tussen de 5 en 50 euro, waardoor het een prima cadeau voor ieder budget is.

De Xbox gift card van 10 euro is één van de meest gekochte cadeaus voor vrienden en familie. Wacht niet veel langer en ontdek de nieuwe wereld van Xbox! Op zoek naar Xbox Live Gold producten? Klik hier.

Wat is een Xbox gift card?

Simpel gezegd is een Xbox gift card een prepaid kaart waarmee het mogelijk is om je Xbox (en Microsoft) tegoed op te waarderen. Je ontvangt na aankoop een code die je online kunt inwisselen, waardoor het mogelijk is om aankopen te doen in de Xbox Games Store en de Microsoft Store. Dit is een ideale optie als je niet de beschikking hebt over een creditcard, maar wel een aankoop wil doen in de Xbox Store.

 

Reviews Opwaarderen.nl

Beoordelingen van onze klanten. - Meer reviews

Makkelijk om te doen via dit systeem

Makkelijk om te doen via dit systeem. Het andere moet je account aanvragen en een creditcard hebben.

- Peter de Haan

Ik kon bij vodafone niet opwaarderen…

Ik kon bij vodafone niet opwaarderen omdat de website niet werkte, gelukkig bestaan er websites zoals deze. je krijgt een mail met een code en daarmee heb je binnen 2 minuten na betaling je tegoed.

- Joery Jonkeren

Waarom Opwaarderen.nl?

Je beltegoed online kopen doe je natuurlijk bij Opwaarderen.nl, wij hebben een greep uit de voordelen voor je op een rij gezet:

✔️ Beltegoedcode binnen 29 seconden ontvangen per mail en/of SMS

✔️ Eenvoudig afrekenen met iDEAL, PayPal, paysafecard of overboeking

✔️ 24/7 bereikbaar om je beltegoed direct online te kopen

✔️ Beltegoedkaarten van alle providers in Nederland

 

Waarvoor kan ik een Xbox gift card gebruiken?

Je kunt de Xbox gift card voor een heleboel zaken gebruiken. Zo kun je hiermee de nieuwste apps, games, films & series en add ons kopen. Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt waar je de Xbox gift kaarten precies voor kunt gebruiken:

 • Het kopen van games.
 • Nieuwe en speciale game content kopen, zoals: wapens, maps, songs en game levels.
 • Het maken van je eigen avatar.
 • Thema’s voor je Xbox Series X, Xbox One en Xbox 360 dashboard.
 • Het huren of kopen van de laatste films.
 • Vele andere upgrades en nieuwe game features.

Belangrijk om te weten: deze Xbox gift cards zijn alleen in Europa te gebruiken.

Voor welke Xbox consoles kan ik games kopen?

Goed nieuws: de Xbox gift cards zijn te gebruiken voor iedere Xbox console! Dit betekent dus dat je de kaarten voor de Xbox 360, Xbox One en Xbox Series X kunt gebruiken. Zo hoef je geen rekening te houden met speciale kaarten per Xbox console.

Hoe ontvang ik mijn Xbox gift card en games?

Zodra je bij Opwaarderen.nl een Xbox gift card hebt aangeschaft, ontvang je de code binnen 29 seconden in de mail. Vervolgens kun je de code verzilveren. Dit doe je gemakkelijk via de website van Microsoft, maar je kunt het ook op de Xbox console zelf doen. Hoe je dit doet beschrijven we hieronder.

Houd tijdens het inwisselen je inloggegevens bij de hand, zodat je het tegoed op het juiste account kan toevoegen. Je hoeft alleen maar de 25 tekens in te voeren en de verdere aanwijzingen op te volgen. Vervolgens kun je gebruikmaken van het tegoed van de Xbox gift card. Wie weet welke game je straks gaat spelen?

Je kan de code ook gewoon op jouw Xbox console invoeren. Lees hieronder hoe dat werkt op de diverse apparaten.

Hoe lang is de Xbox gift card geldig

De Xbox giftkaarten hebben geen vervaldatum! Dit maakt het dus de ideale cadeau voor vrienden en familie, aangezien ze zelf kunnen bepalen wanneer ze de gift card willen gaan verzilveren. Er zit dus geen haast bij het inwisselen van de code.

Xbox gift card inwisselen op Xbox consoles

Met de Xbox gift card die je zojuist bij Opwaarderen.nl hebt gekocht, kun je binnen enkele minuten genieten van jouw nieuwe tegoed. Het inwisselen van een gift card is ontzettend eenvoudig. Als je tegoed is opgewaardeerd ben je klaar om te genieten van de nieuwste games, series of apps. Gamen kan zelfs nog leuker gemaakt worden door online met vrienden te spelen. Dit kan er natuurlijk heftig aan toe gaan, waarbij het temperament hoog oploopt, maar dit maakt het nog leuker en uitdagender. Ga jij de strijd aan met je vrienden? Dan heb je ook Xbox Live Gold nodig. Hieronder beschrijven we hoe je per Xbox console de gift card dient in te wisselen.

Je Xbox gift card inwisselen op de Xbox Series X en Xbox One doe je zo:

 • Meld je hiervoor aan met je Xbox account bij Xbox Live en ga vanaf het hoofdscherm naar rechts, totdat je bij de Store komt.
 • Onder ‘Games’ kun je vervolgens kiezen voor ‘Gebruik een code’.
 • Wanneer je op ‘De code van 25 tekens invoeren’ klikt, kun je de code uit je mail invoeren. Vervolgens dien je op ‘Bevestigen’ te klikken.

De Xbox gift card werkt gelukkig ook op de voorganger van de Xbox Series X en One: de Xbox 360. Om op dit apparaat jouw code in te voeren, dien je de volgende stappen te volgen:

 • Meld je aan bij Xbox Live.
 • Druk daarna op de ‘Guide’ knop en ga naar ‘Games en apps’.
 • Hier selecteer je ‘Code inwisselen’ en voer je de 25 tekens in.
 • Zodra je op ‘Bevestigen’ hebt geklikt, kun je genieten van nieuwe games of andere extra’s dankzij jouw tegoed!

Hoe bestel ik de Xbox gift card als cadeau

Wil je de gift card niet voor jezelf halen, maar als cadeau voor familie of vrienden? Dit is uiteraard mogelijk! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is op de button ‘Als cadeau bestellen’ klikken. Hier kun je vervolgens een persoonlijk bericht op de kaart plaatsen en een passende achtergrond.

Xbox gift card online kopen

Of je nu van plan bent om de gift card zelf te gebruiken of als cadeau te doen, het bestellen van een Xbox gift card doe je veilig en gemakkelijk via Opwaarderen.nl! Wacht niet veel langer en verzilver vandaag nog je code om de strijd (online) aan te gaan.

P.S.: meer een fan van Nintendo of PlayStation? Wij hebben ook Nintendo cards en PlayStation kaarten, dus neem snel even een kijkje!

 

Meer over Xbox

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Selecteer het gewenste Xbox tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.