FIFA points voor jouw seizoen!

30-9-2020

FIFA 21: Het spel

Volgende week is het zover! Een dag voor het sluiten van de transfermarkt wordt FIFA 21 gereleaset. FIFA is te spelen op vrijwel alle consoles, zoals PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. Uiteraard is FIFA ook te spelen op de pc.

EA heeft besloten wanneer je FIFA koopt voor je huidige console je dit spel gratis kan downloaden op je nieuwe console. Dit jaar komen er eindelijk grote veranderingen in de game. Wij nemen even de grootste veranderingen met je door!

Career mode

Waar de vorige edities weinig tot geen aandacht aan besteed werd door EA is de career mode.

Vroeger haalde ik zelf veel plezier uit deze mode. Een team bouwen en daar successen mee behalen om vervolgens te verkassen naar een grotere club. In FIFA 20 waren er een aantal kleine veranderingen maar die waren niet speciaal. Maar in FIFA 21 zijn de features veelbelovend.

Wat is er nieuw?

Wedstrijden simuleren

Deze optie was er al natuurlijk, alleen is dit nu wat uitgebreider. Zo kan je tijdens de simulatie spelers wisselen of zelf in de wedstrijd te springen.

Training

Tijdens trainingen is het mogelijk om spelers om te turnen naar een andere positie. Zoals bijvoorbeeld toen Daley Sinkgraven door Peter Bosz van linksbuiten naar linksback werd omgetoverd.

Met Active Training krijgen spelers in Career Mode de mogelijkheid om met groepstrainingen de wedstrijdscherpte van hun voetballers te verbeteren, waaronder tackelen en afronden. Dit hangt samen met de zogeheten Match Sharpness. Spelers die dit hebben kunnen net dat extraatje brengen die de overwinning binnensleept. Altijd fijn als het een wedstrijd op een bloedeloze 0-0 lijkt uit te lopen.

Transfers

Er zijn extra mogelijkheden toegevoegd om nieuwe spelers aan te trekken. Zo is er nu de mogelijkheid om spelers te huren met een optie tot koop. In real life zie je dit ook vaak voorkomen. Je kan dit zien als een soort proefperiode. Mocht de huurperiode een succes zijn kan je de speler definitief overnemen. De AI zal ook zelf met voorstellen komen om spelers te ruilen.

Wanneer je Career mode voor het eerst start kan je ook de optie “Authentic Transfers” aanzetten. Dan zullen clubs realistische transfers maken gedurende het spel.

Versterk jouw ultimate team met FIFA points

De hedendaagse FIFA edities zijn enorm uitgebreid. Eén van deze onderdelen is de mogelijkheid tot het bouwen van jouw eigen droomselectie. Dit FIFA Ultimate Team (FUT) kun je bouwen dankzij de inhoud van FIFA Ultimate Team packs, bestaande uit items zoals spelers, trainers, stadions en tenues. Hiermee creëer jij een uniek en sterk team! De FIFA packs koop je weer met je gewonnen FIFA coins of nog beter met je gekochte FIFA points. Huh, FUT, FIFA packs, FIFA coins winnen, FIFA points kopen… Gaat dit allemaal iets te snel? We leggen het je graag hieronder uit. Ben je al een ervaren speler, koop dan gelijk je Playstation gift cardXbox gift card of Nintendo gift card, zodat je snel FIFA points kopen kan!

FIFA Ultimate Team

FIFA kent verschillende spelsystemen, maar FIFA points kun je alleen inwisselen bij FIFA Ultimate Team oftewel FUT. Het FIFA Ultimate Team is een online aspect van het spel. Hiervoor heb je op diverse consoles wel een abonnement nodig. Dit geldt voor PlayStation Plus, Xbox Live Gold en Nintendo Switch Online. Binnen FIFA Ultimate Team zijn er verschillende speltypes voor elke speelstijl en vaardighedenniveau. Wil je jouw vrienden verslaan? Kies dan voor FUT vriendschappelijk. Maar als zij even geen tijd hebben, kun je ook gewoon tegen de computer spelen in Squad Battles. In Division Rivals, speel je tegen de online FUT-community. Of ga de uitdaging aan en speel tegen de allerbeste spelers in FUT Champions. Bij elk speltype krijg je een bepaald aantal FIFA coins per gespeelde wedstrijd, ongeacht de uitslag. Dus ook bij verlies verdien je FIFA coins, maar hoe beter jij het doet, hoe meer FIFA coins je verdient! Daarnaast kan je via deze gamemode ook met FIFA Legends spelen. In FIFA21 zijn er weer een hoop legends toegevoegd zoals o.a.: Kaka, Xavi, Eto’o, van Basten, van Nistelrooy en nog 100 andere!

FIFA coins vs FIFA points

Met FIFA coins kan je op de transfermarkt spelers kopen, zowel huidige spelers als oud-spelers oftewel icons. Ook kun je FIFA coins inwisselen voor verbruiksitems (bijv. conditiekaart, herstelkaart), clubitems (bijv. tenues) en staf (bijv. managers, fysio’s). Zo creëer jij jouw eigen, unieke team! Bovendien kun je FUT packs openen, waarin deze items samengesteld zijn. Echter als je veel packs in een korte tijd wil openen, kun je beter FIFA points kopen. 1 FIFA point staat gelijk aan 50 FIFA coins. Echter kun je zo’n FIFA point niet kopen met FIFA coins en ook niet winnen door wedstrijden te spelen. FIFA points zul je echt online of in de winkel moeten kopen. 100 FIFA points kosten €0,99, maar koop je meer punten in één keer, dan krijg je korting. Let op, het is niet mogelijk om FIFA coins te kopen, alleen om FIFA points te kopen.

Kortom, FIFA coins kun je winnen maar niet kopen, terwijl je FIFA points niet kan winnen maar wel kopen. Plus: met FIFA points kopen jij en je vrienden sneller meer FIFA packs dan met FIFA coins.

FIFA points kopen

FIFA points kopen in Nederland doe je eenvoudig via opwaarderen.nl. Jouw team wordt op deze manier nog sneller een topteam! Bij opwaarderen.nl gaat de aanschaf van FIFA points net als de andere giftcards, snel, gemakkelijk en veilig. Je kunt je Playstation cardXbox cadeaukaart of Nintendo gift card online kopen en vervolgens ontvang je de digitale code in jouw mailbox.

FIFA points PS4, Xbox, Nintendo

De FIFA points voor PS4 kun je inwisselen door naar de PlayStation Store te gaan en te kiezen voor ‘Code inwisselen’, waar je de code kunt invoeren. De FIFA points voor Xbox kun je activeren door in de Xbox Games Store te kiezen voor ‘Een code gebruiken’. Hier kun je de code invoeren. Speel je FIFA op de Nintendo Switch, dan kun je jouw FIFA punten inwisselen in de Nintendo eShop door te kiezen voor ‘Code gebruiken’. Voer de code in en je hebt razendsnel jouw FIFA points toegevoegd!

FIFA 21 komt in 3 verschillende edities:

  • Standaard editie
  • Champions editie
  • Ulitmate editie


Ga nu naar gamecards