De 5 beste Nintendo Switch games van nu!

01-11-2017

De Nintendo Switch. De nieuwe handheld console is in de eerste maanden al miljoenen keren verkocht en is enorm populair onder de jongere en oudere generatie. Veel mensen hebben hun Nintendo Switch gekoppeld aan hun tv of in hun rugzak zitten, maar hebben dan nog steeds een probleem. Welk spel moeten ze spelen? De top 5 Nintendo Switch spellen vind je hier!

Wie aan Nintendo denkt, denkt ook automatisch aan Mario. Het is dan ook niet vreemd dat Mario maar liefst 3 keer terugkomt in deze top 5.

Mario + Rabbids Kingdom Battle

In de eerste Mario-topper is gemaakt door Ubisoft en heeft zeker bewezen dat ook zij leuke Mario games kunnen maken. Het spel werkt als volgt: Personages van Mario en Ubisoft staan op een soort virtueel schaakbord waarop zij tegen elkaar strijden. Het spel bevat leuke puzzels die geen moeilijke technieken bevatten. Al met al dus een leuk spel voor je Nintendo Switch!

Steamworld Dig 2

In Steamworld Dig 2 ga je opzoek naar de hoofdrolspeler van deel 1. Deze is namelijk verdwenen in oude mijnschacht. Aan jou dus de taak om met je pikhouweel te graven en te zoeken! Het spel laat je graven zoals Minecraft, terwijl je tijdens het spelen de boel verkent zoals in Metroid en Castlevania. Een toffe mix die voor iedereen te spelen is. Het spel is goed voor een uur of tien, dus de echte gamers onder ons kunnen het spel in 1 dag uitspelen!

Splatoon 2

Bij Splatoon 2 kan je echt genieten van de multiplayer-modus. Deel 2 verschilt weliswaar niet heel veel van deel 1, maar ook nu zal je geen spijt krijgen van je aankoop. De bedoeling is eigenlijk simpel. Kleur zoveel mogelijk van de wereld in de kleur van jouw team en dood je tegenstanders in het proces. Het enige probleem in de multiplayer modus is het matchmaking systeem wat achterloopt op de gameplay. Nintendo heeft wel beloofd deze nadelige punten in de toekomst aan te pakken!

Mario Kart 8 Deluxe

Wie kent het niet. Mario Kart. Dit is een echte top game die door, en dat mag gezegd worden, alle Mario fans wel eens is gespeeld. Je krijgt de keus om op 32 unieke en zeldzamen banen te strijden tegen computers, maar ook andere spelers tijdens een multiplayer sessie. Ontelbaar personages en grafisch hoog kwalitatief. Er zitten gewoon geen minpunten aan dit spel. De Deluxe versie geeft je zelfs de 16 tracks die je voorheen alleen kon kopen op de Wii U. Ook de klassieke Battle modus is weer terug! Die maakt het online gedeelte nog net eventjes leuker!

Super Mario Odyssey

Voor degene die fan zijn van Mario, die kunnen hun lol niet op. In Super Mario Odyssey speel je als Tyrannosaurus Rex, een ouderwetse pixel Mario, verliefd worden op een Goomba en met je luchtschip naar een nieuwe wereld vliegen. Een heerlijk spel die jouw Mario hart zal doen smelten.Bij Opwaarderen.nl koop je Nintendo eShop-tegoed voor de beste prijs! Je code wordt direct per e-mail geleverd en dat betekent maar 1 ding. Je verliest geen tijd en je kan het bedrag gelijk inwisselen voor je tegoed en daarmee een spel kopen. Waar wacht je nog op!

 

Nintendo eShop-tegoed €75

Nintendo Pokémon Sword&Shield Expansion Pass | €29,99

Nintendo eShop-tegoed €15

Nintendo eShop-tegoed €25

Nintendo eShop-tegoed €50

Nintendo Switch Online 3 maanden | €7,99

Nintendo Switch Online 12 maanden | €19,99