Nintendo Switch Pokémon

Nintendo Pokémon Sword & Shield Expansion Pass

Service- en verzendkosten: € 0,99

Code wordt direct per e-mail verstuurd

Meer
€ 29,99

1

Direct geleverd

Beleef een Episch Pokémon Avontuur met de Sword & Shield Uitbreidingspas

Ontketen het volledige potentieel van je Nintendo Switch en dompel jezelf onder in de meeslepende wereld van Pokémon met de Nintendo Sword & Shield Uitbreidingspas. Deze pas geeft je toegang tot twee onontdekte gebieden vol spannende missies, waardevolle items en talloze nieuwe Pokémon. Het is een onmisbare metgezel voor gamers die hun gameplay-ervaring willen verrijken en verborgen schatten willen ontdekken.

Dit is waarom het een gamechanger is:

 • Onontdekte Pokémon Gebieden: Verken het uitgestrekte Isle of Armor en de mysterieuze Crown Tundra, elk vol met betoverende landschappen, ongetemde Pokémon en geheimen die wachten om ontrafeld te worden.

 • Ontdek Nieuwe Pokémon-wonderen: Ontmoet meer dan 200 gloednieuwe Pokémon, waaronder legendarische wezens en unieke Galarian-vormen die je team en strategieën zullen uitbreiden.

 • Ga Op Spannende Missies: Duik in meeslepende verhaallijnen, uitdagende missies en intense gevechten terwijl je streeft naar de titel van Pokémon Kampioen.

 • Ontketen Krachtige Functies: Dompel jezelf onder in de wereld van Pokémon met nieuwe aanpassingsopties voor het uiterlijk van je trainer en de mogelijkheid om samen te spelen met andere spelers in coöperatieve gameplay.

 • Perfect voor Pokémon-liefhebbers en Geschenkgevers: Of je nu een gepassioneerde Pokémon-liefhebber bent of op zoek bent naar een buitengewoon cadeau, de Sword & Shield Uitbreidingspas belooft urenlang plezier en avontuur.

Compatibiliteit

De Nintendo Sword & Shield Uitbreidingspas is compatibel met de Nintendo Switch-console. De pascode wordt handig rechtstreeks naar je e-mailadres verzonden, waardoor je snel en moeiteloos toegang krijgt.

Duik vandaag nog in een episch Pokémon-avontuur en smeed je weg naar grootsheid met de Sword & Shield Uitbreidingspas!

Meer over Nintendo

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Je kunt op drie verschillende manieren je Nintendo eShop code inwisselen. Hieronder staat uitgelegd hoe.

Wii-winkelkanaal:

 1. Open het Wii-winkelkanaal
 2. Kies voor de optie: ‘Met winkelen beginnen’
 3. Ga naar ‘Puntenmenu” en vul je code in

Nintendo DSi:

 1. Open de Nintendo DSi Shop
 2. Kies voor de optie: ‘Add Nintendo DSi Points’
 3. Klik op ‘Redeem Nintendo Points Card’ en vul je code in

3DS & Wii U:

 1. Open de Nintendo eShop
 2. Klik op ‘Tegoed aanvullen’ en vul je code in

Selecteer het gewenste Nintendo tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.