Nintendo eShop-tegoed

Nintendo eShop card 50 euro

€ 15,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 75,00
€ 100,00

1

Geldig in Europa
Direct geleverd

Via Opwaarderen.nl koop je gemakkelijk en snel de Nintendo eShop card van 50 euro. Na betaling ontvang je de code direct per mail. Deze kun je omzetten in Nintendo Points, meteen gebruiken in de eShop van jouw Nintendo console of cadeau doen aan iemand anders. Met de Nintendo eShop card van 50 euro heb je de grootste tegoedkaart in handen. Krijg direct toegang tot talloze Nintendo eShop producten. Van games tot kleding en van software updates tot custom controllers. De keuze is aan jou!

Vervaldatum: Vervalt niet

Op welke consoles is de Nintendo card te gebruiken?

De Nintendo eShop card 50 euro kan gebruikt worden voor de Europese versies van de volgende Nintendo consoles:

 • Nintendo 3DS
 • Nintendo 3DS XL
 • Nintendo 2DS
 • New Nintendo 3DS
 • New Nintendo 3DS XL
 • Nintendo Switch

Heb je dus een software update nodig voor jouw Nintendo DS? Of wil je graag Super Smash Bros. Ultimate kopen voor de Nintendo Switch? In de Nintendo eShop kun jij de gewenste games en software updates aanschaffen met een Nintendo card van 50 euro! Liever eerst een game uitproberen voordat je deze koopt? Ga dan voor de demo versie. Zo haal jij het maximale uit jouw nieuwe 50 euro Nintendo tegoed.

Wii en Wii U eShop gestopt

De eShop voor de Wii is door Nintendo beëindigd op 31 januari 2019. Sindsdien is het niet meer mogelijk om het eShop tegoed te gebruiken voor de Wii of de Wii U. Hou hier rekening mee bij het aanschaffen van de Nintendo eShop card 25 euro.

Hoe koop ik een Nintendo eShop card 50 euro online?

Om jouw Nintendo Points te scoren of het eShop tegoed op te waarderen zul je dus eerst een Nintendo eShop card moeten kopen. Gelukkig is dit gemakkelijk, snel en veilig via Opwaarderen.nl.

 1. Kies het gewenste Nintendo eShop card bedrag:
 1. Koop de kaart voor jezelf of doe deze cadeau;
 2. Rond de betaling af in de beveiligde betaalomgeving. Je kunt betalen met iDEAL, creditcard, PayPal, bankoverschrijving en paysafecard. Let er op dat het niet mogelijk is om met de paysafecard te betalen in de app;
 3. Na betaling ontvang je de 16-cijferige code op het door jou opgegeven e-mailadres. Deze kun je vervolgens direct gebruiken om jouw Nintendo tegoed mee op te waarderen.

Nintendo eShop giftcard personaliseren

Bij Opwaarderen.nl hebben wij ook de mogelijkheid om van de Nintendo eShop giftcard een feestje te maken. Voeg een leuke achtergrond toe en schrijf een persoonlijk berichtje. Zo is het voor de ontvanger nog leuker om de giftcard te openen en voor jou nog leuker om te geven!

Koop de Nintendo eShop giftcard via de app

Het kopen van de Nintendo giftcard 50 euro via de app biedt een aantal leuke voordelen. Zo betaal je geen transactiekosten en is het aankoopproces nog sneller. Ideaal wanneer je snel en zonder extra kosten jouw Nintendo tegoed wilt opwaarderen. Vergeet dus niet onze app te downloaden voor iOS of Android! Het opwaarderen van Nintendo tegoed is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Wat kan ik doen met de Nintendo eShop card 50 euro?

De Nintendo eShop card van 50 euro kun je gebruiken om je Nintendo eShop tegoed op te waarderen of om Nintendo Points te scoren. Vervolgens kun je met dit Nintendo eShop tegoed tal van Nintendo items kopen in de eShop. De volgende items kun je met Nintendo eShop tegoed kopen:

 • Games (waaronder gratis demo’s);
 • Kleding (van alle bekende Nintendo karakters);
 • Speelgoed en verzamelitems;
 • Kunst en multimedia;
 • Accessoires (kies bijvoorbeeld retro Nintendo controllers);
 • Overige Nintendo items (van telefoonhoesjes tot sleutelhangers);
 • Software (updates voor de Nintendo Switch en Nintendo DS).

Alternatief voor de Nintendo eShop card van 50 euro

Heb je geen Nintendo console? Opwaarderen.nl heeft ook voor gamers van andere consoles het ideale cadeau. Zo bieden wij onder meer PSN cards en Xbox cards aan. Ook voor in-game currency ben je bij Opwaarderen.nl aan het juiste adres. Van Apex Coins tot Fortnite V-Bucks en van Blizzard Battle.net tegoed tot Kinguin. Scoor snel een nieuwe skin of verras vrienden en familie met tegoed voor hun favoriete game. Bekijk het overzicht en kies de gamecard die bij jou past.

Meer over Nintendo

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Je kunt op drie verschillende manieren je Nintendo eShop code inwisselen. Hieronder staat uitgelegd hoe.

Wii-winkelkanaal:

 1. Open het Wii-winkelkanaal
 2. Kies voor de optie: ‘Met winkelen beginnen’
 3. Ga naar ‘Puntenmenu” en vul je code in

Nintendo DSi:

 1. Open de Nintendo DSi Shop
 2. Kies voor de optie: ‘Add Nintendo DSi Points’
 3. Klik op ‘Redeem Nintendo Points Card’ en vul je code in

3DS & Wii U:

 1. Open de Nintendo eShop
 2. Klik op ‘Tegoed aanvullen’ en vul je code in

Selecteer het gewenste Nintendo tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.