Nintendo eShop-tegoed

Nintendo eShop card 25 euro

€ 15,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 75,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

De Nintendo eShop card van 25 euro geeft je de mogelijkheid om nieuwe games aan te schaffen voor Nintendo devices. Ideaal als cadeau voor jezelf of iemand anders. Je kunt binnen een aantal minuten al beginnen met het spelen van jouw nieuwe game! Lees snel verdere hoe je het Nintendo tegoed kunt aanschaffen en hoe je de Nintendo eShop code moet activeren!

Vervaldatum: Vervalt niet

Wat kan ik doen met de Nintendo eShop cards van 25 euro?

In de Nintendo eShop kun je alle beschikbare games vinden voor Nintendo apparaten. Ook houdt de eShop jou op de hoogte van het laatste nieuws en aankomende releases!

Nintendo eShop cards kun je inwisselen voor Nintendo Points of gebruiken om Nintendo tegoed mee op te waarderen. Vervolgens heb je toegang tot de ongelofelijke wereld van Nintendo met games, accessoires, software en nog veel meer! Onderstaand overzicht biedt een klein voorproefje van de populairste aankopen met Nintendo eShop tegoed:

Bekijk in de My Nintendo Store de complete lijst van producten in de eShop!

Welke Nintendo eShop cards heeft Opwaarderen.nl?

De Nintendo eShop card van 25 euro is een geweldig cadeau voor iedere Nintendo gebruiker. Het tegoed blijft ook nog eens onbeperkt geldig waardoor jij jarenlang plezier kunt hebben van jouw tegoed. Is 25 euro Nintendo eShop tegoed te veel of juist te weinig voor jou? Bij Opwaarderen.nl kun je ook kiezen voor onze andere Nintendo kaarten!:

 

Voor welke apparaten zijn Nintendo eShop cards te gebruiken?

De eShop cards zijn te gebruiken voor Europese versies van de volgende apparaten:

 • Nintendo 3DS
 • Nintendo 3DS XL
 • Nintendo 2DS
 • New Nintendo 3DS
 • New Nintendo 3DS XL

Wii en Wii U eShop gestopt

De eShop voor de Wii is door Nintendo beëindigd op 31 januari 2019. Sindsdien is het niet meer mogelijk om het eShop tegoed te gebruiken voor de Wii of de Wii U. Hou hier rekening mee bij het aanschaffen van de Nintendo eShop card 25 euro.

Hoe waardeer ik mijn Nintendo tegoed op?

Nadat jij de Nintendo eShop card van 25 euro hebt besteld voor jouw Nintendo Switch of Nintendo DS, ontvang je jouw Nintendo eShop code op het door jou opgegeven e-mailadres. Dit is de code die ingewisseld moet worden voor het Nintendo Switch tegoed. Volg onderstaande stappen om de code te verzilveren:

 1. Open de Nintendo eShop
 2. Klik op ‘Code Gebruiken’
 3. Voer de 16-cijferige code in
 4. Druk op ‘Oké’. Jouw Nintendo (Switch) tegoed wordt direct bijgeschreven!

De 25 euro Nintendo eShop card cadeau doen

Het is uiteraard ook mogelijk om de Nintendo eShop kaart van 25 euro cadeau te doen aan iemand. Zo biedt Opwaarderen.nl de optie om de eShop kaart in cadeauvorm te bestellen. Dit geeft jou de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap van 250 tekens mee te geven. Ook heb je de keuze uit verschillende feestelijke achtergronden voor jouw bericht. Zo geef je dus een mooi en gepersonaliseerd cadeau!

Bestel de Nintendo eShop card 25 euro via de app

Wanneer je de Nintendo eShop card via de app koopt betaal je geen transactiekosten! Ook wordt het kopen van nieuw tegoed nog sneller en makkelijker. Uiteraard worden alle betalingen in de app ook via een beveiligde verbinding verwerkt. Vergeet dus niet onze app te downloaden voor iOS of Android.

Meer over Nintendo

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Je kunt op drie verschillende manieren je Nintendo eShop code inwisselen. Hieronder staat uitgelegd hoe.

Wii-winkelkanaal:

 1. Open het Wii-winkelkanaal
 2. Kies voor de optie: ‘Met winkelen beginnen’
 3. Ga naar ‘Puntenmenu” en vul je code in

Nintendo DSi:

 1. Open de Nintendo DSi Shop
 2. Kies voor de optie: ‘Add Nintendo DSi Points’
 3. Klik op ‘Redeem Nintendo Points Card’ en vul je code in

3DS & Wii U:

 1. Open de Nintendo eShop
 2. Klik op ‘Tegoed aanvullen’ en vul je code in

Selecteer het gewenste Nintendo tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.