Nintendo eShop-tegoed

Nintendo eShop card 15 euro

€ 15,00
€ 25,00
€ 50,00
€ 75,00
€ 100,00

1

Direct geleverd

Game jij vaak op de Nintendo DS of de Nintendo Switch? Waarom dan niet Nintendo eShop tegoed cadeau doen aan jezelf of de vrienden waar je mee speelt? Met de Nintendo eShop card van 15 euro lever je een leuke bijdrage aan de nieuwste games, accessoires, software en nog veel meer! Bestel de kaart in de beveiligde omgeving van Opwaarderen.nl. De code ontvang je na betaling direct per mail. Deze kun je vervolgens gebruiken om jouw Nintendo eShop tegoed op te waarderen of wissel ze in voor Nintendo Points.

Vervaldatum: Vervalt niet

Voor welke apparaten is de Nintendo eShop card bruikbaar?

De Nintendo eShop card is te gebruiken voor de volgende apparaten, mits het een Europese versie is:

 • Nintendo 3DS
 • Nintendo 3DS XL
 • Nintendo 2DS
 • New Nintendo 3DS
 • New Nintendo 3DS XL

Daarnaast is de kaart altijd te gebruiken voor de Nintendo Switch.

Wii en Wii U eShop stopgezet

De eShop voor de Wii is door Nintendo beëindigd op 31 januari 2019. Sindsdien is het niet meer mogelijk om het eShop tegoed te gebruiken voor de Wii of de Wii U. Hou hier rekening mee bij het aanschaffen van de Nintendo eShop card 15 euro.

Een Nintendo eShop card 15 euro kopen

Via Opwaarderen.nl koop jij binnen een minuut jouw gewenste Nintendo eShop tegoed. Onderstaande stappen geven aan hoe het werkt:

 1. Kies het gewenste Nintendo eShop tegoed en bestel dit voor jezelf of als cadeau;
 2. Geef het e-mailadres op waar de code naartoe gestuurd moet worden.
 3. De Nintendo card reken je af in de beveiligde betaalomgeving. Wanneer je de Nintendo eShop card 15 euro besteld via de app, betaal je geen transactiekosten. Download de app dus snel voor iOS of Android.
 4. Tijdens de betaling heb je de keuze uit meerdere betaalmethodes. Heb je bijvoorbeeld geen creditcard? Dat is bij ons geen probleem! Je kunt ook betalen met iDEAL, bankoverschrijving, PayPal of paysafecard. Let er wel op dat betaling met de paysafecard in de app niet mogelijk is.
 5. Na betaling wordt de code van 16 cijfers direct naar het door jou opgegeven e-mailadres toegestuurd. Deze kun je vervolgens direct gebruiken in de eShop van de Nintendo DS of de Nintendo Switch.

De 15 euro Nintendo eShop card cadeau doen

Het is uiteraard ook mogelijk om het eShop tegoed cadeau te doen. Zo bieden wij de optie om de kaart te voorzien van een persoonlijke boodschap en een leuke feestelijke achtergrond. Verras dus snel jouw vrienden of familie met een gepersonaliseerde Nintendo eShop giftcard en speel samen de nieuwste games!

Wat kan ik doen met de Nintendo eShop card 15 euro?

De Nintendo eShop card van 15 euro kun je gebruiken om je Nintendo eShop tegoed op te waarderen of om Nintendo Points te scoren. Vervolgens kun je met dit Nintendo eShop tegoed tal van Nintendo items kopen in de eShop. De volgende items kun je met Nintendo eShop tegoed kopen:

 1. Games (waaronder gratis demo’s);
 2. Kleding (voorzien van jouw favoriete Nintendo personage of gamereeks);
 3. Speelgoed en verzamelitems;
 4. Kunst en multimedia;
 5. Accessoires (zoals Nintendo Labo-vervangingset of Nintendo controllers);
 6. Overige Nintendo items (van telefoonhoesjes tot bagagelabels);
 7. Software (zorg ervoor dat jouw Nintendo console altijd up-to-date is).

Wil je het maximale uit jouw Nintendo eShop tegoed halen? Neem dan zeker eens een kijkje op de aanbieding pagina of de “Onder een vijfje” pagina. Met 15 euro eShop tegoed kun je dan sowieso 3 verschillende games kopen!

Geldigheidsduur Nintendo eShop card 15 euro?

Het eShop tegoed is onbeperkt geldig! Je hoeft je dus niet druk te maken dat je het tegoed binnen een bepaalde tijd moet besteden. Wacht je dus op een bepaalde game die nog uit moet komen? Koop het eShop tegoed dat je nodig hebt zodat je de game meteen kunt kopen wanneer deze uitkomt. Mocht je eShop tegoed overhebben, dan is dit perfect voor bijvoorbeeld een aanbieding of een game onder de 5 euro!

Welke varianten van de Nintendo eShop card zijn er?

Ben je op zoek naar een Nintendo DS of Nintendo switch eShop card? Bij Opwaarderen.nl zit je goed! Wij hebben naast de kaart van 15 euro nog 2 varianten van de eShop card beschikbaar:

Omdat de nieuwste titels van Nintendo meestal meer geld kosten is het handig om meer Nintendo tegoed te kopen. Dit voorkomt dat je tussentijds tegoed moet bijkopen en zorgt ervoor dat je direct kunt beginnen met gamen. Waardeer je eShop tegoed dus meteen op met de Nintendo eShop kaart naar keuze. Aangezien het tegoed oneindig geldig blijft, zul je hier altijd gebruik van kunnen maken.

Overige giftcards

Speel jij jouw games liever op een PlayStation of Xbox? Geen paniek, bij Opwaarderen.nl hebben wij ook Playstation cards en Xbox giftcards! Bekijk nu ons complete overzicht van gamecards en vind de juiste kaart voor jou.

Vergeet ook niet onze app te downloaden via iOS of Android, zo kun je nog sneller en makkelijker opwaarderen!

Meer over Nintendo

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Je kunt op drie verschillende manieren je Nintendo eShop code inwisselen. Hieronder staat uitgelegd hoe.

Wii-winkelkanaal:

 1. Open het Wii-winkelkanaal
 2. Kies voor de optie: ‘Met winkelen beginnen’
 3. Ga naar ‘Puntenmenu” en vul je code in

Nintendo DSi:

 1. Open de Nintendo DSi Shop
 2. Kies voor de optie: ‘Add Nintendo DSi Points’
 3. Klik op ‘Redeem Nintendo Points Card’ en vul je code in

3DS & Wii U:

 1. Open de Nintendo eShop
 2. Klik op ‘Tegoed aanvullen’ en vul je code in

Selecteer het gewenste Nintendo tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.