Pokémon games Nintendo Switch

21-9-2017

Op 22 september 2017 wordt Pokkén Tournament DX gelanceerd op Nintendo Switch. Dit is de eerste en langverwachte Pokémon game voor de nieuwste game console van Nintendo. De game is een uitgebreide versie (DX = Deluxe) van het gelijknamige spel op de Wii U. Echter kan deze versie alleen worden gespeeld op de Nintendo Switch.

 

Pokkén Tournament was vanaf 2015 beschikbaar in verschillende game/arcadehallen en werd daarna in 2016 ook geïntroduceerd op de Nintendo Wii U. Het nieuwste spel in de Pokémon franchise combineert de personages die we allemaal kennen met verschillende gameplay aspecten uit de bekende Tekken-serie. De game is dan ook ontstaan uit een samenwerking van Bandai Namco & The Pokémon Company

Pokkén Tournament werd eerder deze zomer aangekondigd samen met de Pokémon Gold & Silver voor Nintendo 3DS. De personages zullen je bekend voorkomen; het zijn grotendeels dezelfde als die op de Wii U. De vechtgame bevat echter ook 5 extra personages; Darkrai, Scizor, Empoleon, Croagunk en Decidueye.

Er zijn twee modi in de game; maar aan het begin van het spel ben je altijd in de Field modus. Binnen deze modus komt het er eigenlijk op neer dat je om je tegenstander heen rent en hem/haar tracht aan te vallen. Mocht dit zijn gelukt en je raakt de vijandelijke Pokémon met een zware aanval dan schakel je automatisch over naar de Duel modus. In Duel veranderd de besturing van de game en ook het perspectief. Zo kan je je beter concentreren op de 1-op-1 aanvallen en combo’s.

Vooral in het 1-op-1 spel in de Duel modus komen Tekken trekjes naar voren. Pokkén Tournament DX beloofd door middel van de nieuwe personages een nog gavere game te worden. En dit terwijl de eerdere versie misschien al een van de meest competitieve en unieke fighter-games van de afgelopen 10 jaar is!

Wil jij vast inslaan zodat je gelijk door kunt spelen vanaf 22 September? Dat kan!

 

Nintendo eShop-tegoed €75 

Nintendo Pokémon Sword&Shield Expansion Pass | €29,99

Nintendo eShop-tegoed €15

Nintendo eShop-tegoed €25

Nintendo eShop-tegoed €50

Nintendo Switch Online 3 maanden | €7,99

Nintendo Switch Online 12 maanden | €19,99

 

Nog makkelijker opwaarderen? Download dan onze app:

Opwaarderen voor iPhoneOpwaarderen voor Android