Nieuw
Steam

Steam €20

€ 20,00
€ 50,00

1

Direct geleverd

De Steam Gift Card ter waarde van 20 euro is de ultieme manier om het hart van elke game-liefhebber te winnen. Deze gift card kan worden ingewisseld op Steam, het toonaangevende platform voor pc-gaming, om te gebruiken voor de aankoop van games, software, hardware of andere items die beschikbaar zijn in de Steam store. Ongeacht of je nieuw bent in de gaming wereld, of een ervaren gamer die zijn bibliotheek wilt uitbreiden, deze gift card geeft je toegang tot een breed scala aan digitale goodies.

Waarom een Steam Gift Card?:

  • Veelzijdigheid: De Steam Gift Card ter waarde van 20 euro kan worden gebruikt voor de aankoop van elk item dat beschikbaar is in de Steam store - van de meest populaire AAA-titels tot indie-games, van software tot hardware.
  • Gemak: Het inwisselen van de Steam Gift Card is een fluitje van een cent. Je hebt alleen een gratis Steam-account nodig om de kaart te gebruiken.
  • Perfect cadeau: De kaart is het perfecte cadeau voor vrienden, familieleden of geliefden die houden van gamen. Het geeft de ontvanger de vrijheid om zelf een game of ander item uit te kiezen dat hij of zij graag wil hebben.
  • Geen vervaldatum: Steam Gift Cards hebben geen vervaldatum, je kunt ze inwisselen wanneer je maar wilt.

Compatibiliteit

De Steam Gift Card van 20 euro is compatibel met elk platform waarop de Steam client draait, waaronder Windows, macOS en Linux. Voor het inwisselen van de Steam Gift Card is een gratis Steam-account vereist.

Laad je Steam-portemonnee op in drie eenvoudige stappen

  1. Log in op de portemonnee van je Steam-account hier
  2. Voer je pincode in en klik op Doorgaan.
  3. Indien van toepassing wordt de waarde van uw kaart omgerekend van euro's naar je eigen valuta. Om deze reden kan het zijn dat je gevraagd wordt om je adres op te geven